Kawasaki KR250

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by tetikus on Wed Sep 19, 2012 2:35 pm

Ape cerita motor ni skang?Lama tak dengar kaba

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by MrProfessor on Mon Sep 24, 2012 10:40 am

Hmmm...saya sungguh berbesar hati sebab ade jugak yg teringat kt moto ni .. moto masih ada d wad kelas satu rumah sakit pokok manggis .. semalam masa waktu melawat ada gak datang tgk ngan randy... perbincangan dh dibuat dengan Dr Pakar bedah .. so kesimpulannya satu keputusan telah dibuat .....



One day insyaAllah that japanese creature will meet your legendary italian machine tetikus. Dengar cite koleksi suda bertambah ye yetikus..

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by tetikus on Thu Sep 27, 2012 3:58 am

Keputusan apa yang dah dicapai?
Bukan ape,machine ni rare giler dan saya rasa mesti tengok live at least sekali..bukan senang nak tengok..legend 2 stroke kawasaki lak,salu suzuki ngan yamaha jer..huhuhu
Aah, satu lagi jentera itali buruk sedang dalam proses pembikinan semula..

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by MrProfessor on Thu Sep 27, 2012 6:22 am

Takde la rare sangat pun KR ni .. ade lg 2-3 bijik yg saya tau mmg betul2 wujud tp kondisi tak berapa sihat ..moto saya tu kira teruk tp idup dan boleh di start... yg lain2 tu rasanya belum sampai nyawa lg .. tp dalam pembikinan ..

Keputusannya projek ni mesti diteruskan secepat mungkin .. tgh tgu part2 yg nk kena ganti.. insyaAllah akan diusahakan utk hadir acara penutup O.S.O di rnr sg buloh ..

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by nan_gpz11 on Fri Sep 28, 2012 6:03 am

Bila saya tgk kr250 nie..teringat kisah 23thn yang lalu..masa tu saya..sekolah di sek men
Vokasional port dickson..seorang guru automotive beli sebiji baru..warna sama..hijau itu la di KR250(engine v).cukup hebat!!..parking dpn office aja...dan skrg nie,saya rasa memang benar2 pupus spesis ini,..dah merata2 tempat saya mengembara..di seluruh semanjung malaysia..masu tu saya pakai suzuki GT250(model 1975-ram air sistem) sejak tahun 1994.dan sampai skrg,byk event dah pegi...tapi xjumpa...skrg nie old sbk owner ada sebiji..harap pemilik dpt simpan buat koleksi peribadi.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by faizul_11 on Wed Oct 10, 2012 6:41 am

susah2, KR250 ni tukar pakai dengan TZM aku je la.. mau ka?? huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by MrProfessor on Thu Oct 11, 2012 4:03 am

He..he..he menarik gak offer ko tu izul .. tp kalau tukar pakai dgn RGV125 lagi la bertambah menarik offer tu Very Happy ... Hu..hu..hu .. moto pun belom sihat lg x bleh cerita apa2 maaa... kene diam je .... silent

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by nan_gpz11 on Wed Dec 26, 2012 7:30 pm

Nampak ada kotak dlmnya engine...v2..mcm moto pakai 2t..kat pokok manggis..engine kr250 ke?.huhu2..misteri-misteri... Shocked

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by AtanFZi on Thu Dec 27, 2012 11:50 am

wwaaaaa sudh smpi.... Very Happy

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by MrProfessor on Fri Mar 11, 2016 11:19 am

Zaman forum dah berlalu....

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by zaydeeak on Wed Mar 30, 2016 12:12 pm

MrProfessor wrote:Zaman forum dah berlalu....

Orang dah sibuk dengan fb jer .... saya pun dah lama tak jengah forum ni

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki KR250

Post by Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum