Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» salam retro to all brothers and sisters
Thu Nov 20, 2014 1:57 pm by paklang

» Bengkel Pokok Manggis Google Location.
Wed Nov 19, 2014 3:35 pm by kawa_zephyr_750

» cari fullface bufget size L / XL
Mon Nov 17, 2014 4:30 pm by paklang

» Salam kenal bro-bro otai OSO
Sat Nov 08, 2014 2:16 am by marGPZ

» RETROMANIA GRAND GATHERING 2014 - MORIB
Mon Nov 03, 2014 6:25 pm by AmyZaydee

» ROUND 3: Ride Jelajah Semenanjung Malaysia 57 jam.
Mon Nov 03, 2014 6:20 pm by AmyZaydee

» Salam Perkenalan....
Mon Nov 03, 2014 5:55 pm by AmyZaydee

» Salam Perkenalan
Mon Nov 03, 2014 5:52 pm by AmyZaydee

» salam ukhwah dari Rahami kepada semua :)
Mon Nov 03, 2014 5:46 pm by AmyZaydee

Shopmotion


Affiliates
free forum
 


salam retro to all brothers and sisters

Thu Nov 20, 2014 9:55 am by hasrulpcr91

salam muhibbah buat semua bikers
saya hasrul dr penang/kulim/perlis. penang kerja kulim rumah, perlis kg halaman. jentera retro yg dimiliki zephyr11. moga kita semua sentiasa selamat selalu terutamanya di atas jalan raya. amin

Comments: 1

Salam kenal bro-bro otai OSO

Wed May 28, 2014 3:57 am by marGPZ

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kpd semua members OSO

Salam kenal kpd smua sahabat dunia permotoran khasnya members OSO, saya mar tinggal di seri iskandar, bota menunggang

jentera retro GPZ500s 91. Telah mula berkecimpung dengan dunia permotoran ni sejak tahun 1985 dengan jentera rxs dan

sehingga kini masih memiliki 2 buah rxs model conggo dan concord serta sebuah jentera retro …

[ Full reading ]

Comments: 8

Salam Perkenalan....

Wed Jun 04, 2014 5:26 am by Boo Rooy

Assalamualaikum kepada yang beragama islam dan selamat sejahtera untuk yang bukan beragama islam....terutama otai2 oldskool....1/6/2014 seperti berada ditahun 80an....memang best...tak sangka boleh jumpa Abg.Nan yang terhangat dipasaran...serta Tuan Pengerusi yang peramah dan geng2 yang lain...motor macam tak nak balik sebab jumpa adik beradik..pertemuan jejak kasih...memang TERBAIKKKKK korang …

[ Full reading ]

Comments: 6

Salam Perkenalan

Sat Aug 16, 2014 8:53 pm by coolboss

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk semua member OSB and OSO.

Sudilah kiranya semua menyambut salam perkenalan dari saya; Bai Bos, 37, Bukit Antarabangsa, Selangor.

Jentera Retro: Suzuki GS500E 92/93

Bermotosikal dari kecik. Cuma sekarang baru merasa superbike pertama. Motor pun kategori "Learning Bike" jer... Enjoy riding less speeding. Ha...ha...

Dengan GS500E ni belum cukup …

[ Full reading ]

Comments: 6

salam ukhwah dari Rahami kepada semua :)

Wed Oct 27, 2010 8:34 am by rahami

salam kepada semua.
saya members baru disini.
supaya kehadiran saya disini dapat diterima seadanya saya. Very Happy
semoga abg abg dapat memberi ilmu2 dan tunjuk ajar kepada saya.

Comments: 20

salam otai² O.S.O

Tue Apr 08, 2014 6:08 am by buragas8

sy apis dr bnting yg memiliki kawasaki zxr 750 H1 ingin menregister jd mmber u all semua.. sy budak br belajar klu salah tlg tunjuk kn  Very Happy 

Comments: 18

salam perkenalan semua...

Mon Apr 28, 2014 5:21 am by zam

salam perkenalan...

Comments: 4

SALAM PERKENALAN... dari saya AL... dan selamat hari raya aidilfitri...

Wed Aug 14, 2013 2:30 am by AL500

Bersempena Bulan syawal saya ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua warga oldsuperbike....

masih baru dan mentah... minta tunjuk ajar jika ada salah dan silap...

Nama : AL

Lokasi : Sri Petaling , Kuala Lumpur...

Pemilik Motor : RD500 dll....

sebelum nie asyik browsing ajer dkt forum nie.. skarang baru berkesempatan register sebagai

[ Full reading ]

Comments: 12

Salam perkenalan dari org lama yg kembali bersuperbike

Fri May 10, 2013 10:35 am by lukmanw



Assalam semua terutama retro superbike owner.

Saya Lukman Wan (umur hampir 5 series) sebenarnya sudah lama mengikuti forum ini tetapi hari ini baru terasa nak mendaftar dgn tujuan mgkn "terhasut" utk dptkan sebuah retro superbike.

Memang sdh lama mencari dan hampir-hampir membeli …

[ Full reading ]

Comments: 94

Statistics
We have 433 registered users
The newest registered user is hasrulpcr91

Our users have posted a total of 15124 messages in 716 subjects
Who is online?
In total there are 7 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 7 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 47 on Mon Jun 24, 2013 11:18 am