Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» salam perkenalan
Fri Jan 16, 2015 2:14 pm by atan7800

» salam retro to all brothers and sisters
Tue Jan 06, 2015 7:07 am by marGPZ

» Salam kenal bro-bro otai OSO
Tue Jan 06, 2015 6:57 am by zaydeeak

» Salam Perkenalan
Tue Jan 06, 2015 4:39 am by zaydeeak

» Bengkel Pokok Manggis Google Location.
Tue Jan 06, 2015 4:02 am by marGPZ

» Starter relay GPZ 500
Tue Jan 06, 2015 3:04 am by marGPZ

» salam perkenalan semua...
Mon Jan 05, 2015 5:40 pm by AmyZaydee

» Bengkel superbike di Ipoh
Sun Dec 07, 2014 8:24 am by jarjisi

» SUZUKI GSXR1000 K2 untuk dijual
Sat Nov 29, 2014 9:14 am by zr11

Shopmotion


Affiliates
free forum
 


salam perkenalan

Thu Jan 15, 2015 7:06 am by alep

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kepada forumers dan bikers, saya takde moto tapi minat retrobike especially srad750, insha Allah satu hari nanti saya akan angkat satu kalau ada rezeki

Comments: 1

salam retro to all brothers and sisters

Thu Nov 20, 2014 9:55 am by hasrulpcr91

salam muhibbah buat semua bikers
saya hasrul dr penang/kulim/perlis. penang kerja kulim rumah, perlis kg halaman. jentera retro yg dimiliki zephyr11. moga kita semua sentiasa selamat selalu terutamanya di atas jalan raya. amin

Comments: 6

Salam kenal bro-bro otai OSO

Wed May 28, 2014 3:57 am by marGPZ

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kpd semua members OSO

Salam kenal kpd smua sahabat dunia permotoran khasnya members OSO, saya mar tinggal di seri iskandar, bota menunggang

jentera retro GPZ500s 91. Telah mula berkecimpung dengan dunia permotoran ni sejak tahun 1985 dengan jentera rxs dan

sehingga kini masih memiliki 2 buah rxs model conggo dan concord serta sebuah jentera retro …

[ Full reading ]

Comments: 13

Salam Perkenalan

Sat Aug 16, 2014 8:53 pm by coolboss

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk semua member OSB and OSO.

Sudilah kiranya semua menyambut salam perkenalan dari saya; Bai Bos, 37, Bukit Antarabangsa, Selangor.

Jentera Retro: Suzuki GS500E 92/93

Bermotosikal dari kecik. Cuma sekarang baru merasa superbike pertama. Motor pun kategori "Learning Bike" jer... Enjoy riding less speeding. Ha...ha...

Dengan GS500E ni belum cukup …

[ Full reading ]

Comments: 8

salam perkenalan semua...

Mon Apr 28, 2014 5:21 am by zam

salam perkenalan...

Comments: 6

Salam Perkenalan....

Wed Jun 04, 2014 5:26 am by Boo Rooy

Assalamualaikum kepada yang beragama islam dan selamat sejahtera untuk yang bukan beragama islam....terutama otai2 oldskool....1/6/2014 seperti berada ditahun 80an....memang best...tak sangka boleh jumpa Abg.Nan yang terhangat dipasaran...serta Tuan Pengerusi yang peramah dan geng2 yang lain...motor macam tak nak balik sebab jumpa adik beradik..pertemuan jejak kasih...memang TERBAIKKKKK korang …

[ Full reading ]

Comments: 6

salam ukhwah dari Rahami kepada semua :)

Wed Oct 27, 2010 8:34 am by rahami

salam kepada semua.
saya members baru disini.
supaya kehadiran saya disini dapat diterima seadanya saya. Very Happy
semoga abg abg dapat memberi ilmu2 dan tunjuk ajar kepada saya.

Comments: 20

salam otai² O.S.O

Tue Apr 08, 2014 6:08 am by buragas8

sy apis dr bnting yg memiliki kawasaki zxr 750 H1 ingin menregister jd mmber u all semua.. sy budak br belajar klu salah tlg tunjuk kn  Very Happy 

Comments: 18

SALAM PERKENALAN... dari saya AL... dan selamat hari raya aidilfitri...

Wed Aug 14, 2013 2:30 am by AL500

Bersempena Bulan syawal saya ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua warga oldsuperbike....

masih baru dan mentah... minta tunjuk ajar jika ada salah dan silap...

Nama : AL

Lokasi : Sri Petaling , Kuala Lumpur...

Pemilik Motor : RD500 dll....

sebelum nie asyik browsing ajer dkt forum nie.. skarang baru berkesempatan register sebagai

[ Full reading ]

Comments: 12

Statistics
We have 437 registered users
The newest registered user is zaeimah1986

Our users have posted a total of 15148 messages in 718 subjects
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 55 on Sun Dec 07, 2014 7:02 pm