Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» TRACK DAY WITH 125cc
Wed Jul 23, 2014 2:00 pm by rahami

» PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNERS 1435H
Wed Jul 23, 2014 12:47 pm by rahami

» SUZUKI GSXR1100 & GSXR750
Wed Jul 23, 2014 12:33 pm by rahami

» UCAPAN SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
Wed Jul 23, 2014 12:21 pm by rahami

» FZR1000 EXUP. 2005-2011. BYE BYE BABY
Wed Jul 23, 2014 10:52 am by rahami

» SALAM PERKENALAN... dari saya AL... dan selamat hari raya aidilfitri...
Wed Jul 23, 2014 10:33 am by rahami

» Salam Perkenalan....
Wed Jul 23, 2014 10:31 am by rahami

» salam ukhwah dari Rahami kepada semua :)
Wed Jul 23, 2014 10:26 am by rahami

» Salam kenal bro-bro otai OSO
Sat Jul 12, 2014 1:02 pm by zaydeeak

Shopmotion


Affiliates
free forum
 


SALAM PERKENALAN... dari saya AL... dan selamat hari raya aidilfitri...

Wed Aug 14, 2013 7:30 am by AL500

Bersempena Bulan syawal saya ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua warga oldsuperbike....

masih baru dan mentah... minta tunjuk ajar jika ada salah dan silap...

Nama : AL

Lokasi : Sri Petaling , Kuala Lumpur...

Pemilik Motor : RD500 dll....

sebelum nie asyik browsing ajer dkt forum nie.. skarang baru berkesempatan register sebagai

[ Full reading ]

Comments: 11

Salam Perkenalan....

Wed Jun 04, 2014 10:26 am by Boo Rooy

Assalamualaikum kepada yang beragama islam dan selamat sejahtera untuk yang bukan beragama islam....terutama otai2 oldskool....1/6/2014 seperti berada ditahun 80an....memang best...tak sangka boleh jumpa Abg.Nan yang terhangat dipasaran...serta Tuan Pengerusi yang peramah dan geng2 yang lain...motor macam tak nak balik sebab jumpa adik beradik..pertemuan jejak kasih...memang TERBAIKKKKK korang …

[ Full reading ]

Comments: 5

salam ukhwah dari Rahami kepada semua :)

Wed Oct 27, 2010 1:34 pm by rahami

salam kepada semua.
saya members baru disini.
supaya kehadiran saya disini dapat diterima seadanya saya. Very Happy
semoga abg abg dapat memberi ilmu2 dan tunjuk ajar kepada saya.

Comments: 19

Salam kenal bro-bro otai OSO

Wed May 28, 2014 8:57 am by marGPZ

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kpd semua members OSO

Salam kenal kpd smua sahabat dunia permotoran khasnya members OSO, saya mar tinggal di seri iskandar, bota menunggang

jentera retro GPZ500s 91. Telah mula berkecimpung dengan dunia permotoran ni sejak tahun 1985 dengan jentera rxs dan

sehingga kini masih memiliki 2 buah rxs model conggo dan concord serta sebuah jentera retro …

[ Full reading ]

Comments: 6

Salam kenal

Mon Apr 07, 2014 10:58 am by rubel

assalamualaikum n hi to all
nama saya rubel....
salam perkenalan buat semua
rgds

Comments: 12

salam otai² O.S.O

Tue Apr 08, 2014 11:08 am by buragas8

sy apis dr bnting yg memiliki kawasaki zxr 750 H1 ingin menregister jd mmber u all semua.. sy budak br belajar klu salah tlg tunjuk kn  Very Happy 

Comments: 17

salam perkenalan semua...

Mon Apr 28, 2014 10:21 am by zam

salam perkenalan...

Comments: 3

salam kenal semua

Sun Apr 13, 2014 11:54 pm by samuel6868

Assalamualaikum dan slamat knal.
Saya sam hashimi.mnetap area nilai.
Jentera tunggangan zzr600d.four inline memang osemm..baru je betkecimpung dgn bigbike..otai2 sila bagi tunjuk ajar ye.

Comments: 13

Assalamualaikum w.b.t... slm sejahtera..

Sat Feb 08, 2014 3:35 am by Zamri

Tumpang lalu bro2 bikers old superbike owner, salam perkenalan dari saya mohd zamri taib from gerik perak. Saya berminat pada ruangan ini dan terus register wlupun pada mulanya agak tak celik ckit mcm2 tekan, akhirnya dpt juga lalu kat ruangan ni..... dgn harapan takde eksiden dgn sape2 bro2 yg penuh sesak diruangan ni... minta tunjuk ajar dari tuan2 sbb saya adalah peminat motor2 retro dari segi …

[ Full reading ]

Comments: 15

Statistics
We have 424 registered users
The newest registered user is happyman

Our users have posted a total of 15086 messages in 710 subjects
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 47 on Mon Jun 24, 2013 4:18 pm