E.L.R eddie lawson replica

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by faizul_11 on Tue Nov 26, 2013 2:12 am

87fzr2gh wrote:Fuh! memang terbaik la bro faizul..
lama lagi nak siap ni.. tengah carik fork original. fork yang kat dalam bakul tu dah x boleh pakai lagi. ingat kalau jumpa ZRX tahun 90-an nak scrap, boleh beli sebijik. ambik forknya je.. Very Happy Very Happy Very Happy 

_________________

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by 87fzr2gh on Tue Nov 26, 2013 5:19 am

Sy rasa kat forum2 mat salleh yg bincang pasal kz/gpz1100 mesti ada bagitau fork model kawa lain yg hampir sama. Fork yg ada tu mmg semua dah rosak terus ataupun boleh tukar batang chrome dia je?

Pakcik saya punya BMW R100 lama batang chrome tu xde bengkok cuma pitted dan karat, dia hantar untuk hard chrome, boleh pakai balik.

Amy punya pulak bila nak keluar ni? hehehe

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by faizul_11 on Wed Nov 27, 2013 5:09 am

boleh buat hard chrome ye. x terpikir pulak. cuba tanyakan pakcik tu buat kat mana.. cuma x tahu kosnya berapa. kalau sama dengan beli fork lain, baik beli lain je..

_________________

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by 87fzr2gh on Fri Nov 29, 2013 2:18 pm

Pakcik sy lupa la kos brp. Tapi buat kat taman ehsan kepong. Kedai tu biasa repair hydraulic shaft, contoh mcm kat traktor jcb part yg fungsi gerakkan pengaut, pencedok tanah tu, hydraulic cylinder dia kan ada batang chrome tu. Diorg specialist repair tu, jadi fork pun lebih kurg jugak mcm tu.

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by master_syariz on Sat Jun 20, 2015 3:15 pm

Assalamualaikum semua......
Selamat menyambut Ramadan.
Masih ingatkah lagi pada saya.....
Wan KZ550H-1 yang telah menjadi sejarah.......

master_syariz

Age : 38
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by master_syariz on Sat Jun 20, 2015 4:56 pm

sekarang dapur dah di kali 2

master_syariz

Age : 38
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by faizul_11 on Mon Jun 29, 2015 6:30 am

master_syariz wrote:Assalamualaikum semua......
Selamat menyambut Ramadan.
Masih ingatkah lagi pada saya.....
Wan KZ550H-1 yang telah menjadi sejarah.......

Wa'alaikumussalam.. apa khabar wan.

apa citer 550 yang hilang tu? update sikit..

_________________

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by kawa_zephyr_750 on Mon Jun 29, 2015 7:43 am

Ye lah 'Sejak aku kehilangan mu' bertahun yang lalu, apa khabar terbaru

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by master_syariz on Mon Jun 29, 2015 7:46 am

Sehingga kini, jasad arwah masih belum dapat ditemui....misteri macam MH370.
Pengganti belum ada.....penawar rindu dah ada........

master_syariz

Age : 38
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: E.L.R eddie lawson replica

Post by Sponsored content Today at 1:24 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum