mencari kr250

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

mencari kr250

Post by amy on Wed Aug 05, 2009 5:56 pm

salam.. jika la ada kiranya mtosikal sperti tertera nama di atas hubungi lah saya di talian
0174966640=amy. thanks.. No No

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by jimf on Thu Aug 06, 2009 5:29 am

hehe Amy...masih mencari ke?
aku pun dah berpeluh2 mencari masih tak jumpa...

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by Admin on Thu Aug 06, 2009 4:45 pm

amy wrote:salam.. jika la ada kiranya mtosikal sperti tertera nama di atas hubungi lah saya di talian
0174966640=amy. thanks.. No No

camne rupa makhluk tu? letak gambar tengok. tak pernah dengar pulak spesis tu.

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by jimf on Fri Aug 07, 2009 5:39 am

Ni gambor nya...aku last pakai masa tahun '88..(makk aiii...lamanya hehe)
Lepas tergolek kat genting sempah, terus jual...pehtu susah nak jumpa spesis ni lagi..

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by randygpz old sbk on Fri Aug 07, 2009 10:01 am

jimf wrote:Ni gambor nya...aku last pakai masa tahun '88..(makk aiii...lamanya hehe)
Lepas tergolek kat genting sempah, terus jual...pehtu susah nak jumpa spesis ni lagi..


dlu....ms aku kcik2 ade org bujang kg aku pkai! tp tak penah nmpk bjalan pn...parking kt dpn umah je...huhuhu! hebat... Very Happy

tp hari demi hari..mggu ke mggu..bln bganti bln...objek aneh ni smakin trancam! dr parking dpn umah,tolak parking tepi umah plak! pastu ke blkg umah!
aku pn sampy blh tlupa....sbb lame sgt ms blalu..aku pn byk duk mrantau jauh...
ble blk kg,mmber ckp"mto idaman ko dh baring bwh pkok koko! hahaha!"sedih ade...geli ht pn ade...tiba2 kwn aku tu ckp mcm tu... Laughing Laughing Laughing
syg btol! objek yg bgitu hebat..berakhir bgitu kisah nye... Sad

nti cont citer la...sedih sgt ni geng...

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by randygpz old sbk on Sun Aug 09, 2009 4:58 pm

ok cont citer...huhuhu!

lebih kurg 4-5thn lps...aku tjumpa objek ni kat jasin! mto tsadai kat luar dpn kdi masih lengkap smua nye...tapi aku tak dpt info ape2 la geng...sbb kdi tu tutop da... Sad

tp baru2 ni aku gi area situ...dlm bln5 kat sg rambai! ade karnival udara kat sana..ade free aku pn ronda2 la....nk mjejaki objek2 aneh!
pendek kn citer,tnampak sbijik honda raider kaler biru "rosmen" rim mbx paking sparuh slimut! jd slambe kodok aku dtg umah tu btanye kabo onda raider tu...huhuhu! skali mak owner kuar,muka mcm nk marah aku tgk! mmg btol,tak lame lps tu dia terus marah aku ape ntah sbb??? Sad
skali owner pn kuar! rupa2nye mak nye salah org! ingat aku ni kacang antu kwn ank nye...huhuhu! Very Happy
peramah owner tu...jd slow2 aku msk jarum tnye psal KR tu...jeng..jeng..jeng...
ringkas je jwp nye"Oooo...mto ijau ejos tepi sit tu...dah jual la bang...seribu je...cdi rosak!"
jd jwpn aku,adalah same dgn ape yg korg jwp dlm hati korg skang! TiDaaaAAAKKKK!!!! huhuhu! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by amy on Sun Aug 09, 2009 5:28 pm

huhu...smlm sy balik kg... pusing2 la town alor star...pastu terjumpa kawasaki anjing la...dkt kedai mtor..nk tanye segan..jd tgk cm tu jela.. tp smart la...fullfairing..keadaan bnyk ori lagi..kaler hijau putih..nekad la..lagi skali balik mmg nk g serbu trus..huhu

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by faizul_11 on Sun Aug 09, 2009 6:43 pm

amy wrote:huhu...smlm sy balik kg... pusing2 la town alor star...pastu terjumpa kawasaki anjing la...dkt kedai mtor..nk tanye segan..jd tgk cm tu jela.. tp smart la...fullfairing..keadaan bnyk ori lagi..kaler hijau putih..nekad la..lagi skali balik mmg nk g serbu trus..huhu

amenda ni? camne rupa spesis ni? suzuki ada spesis katana b*b*. Cuba bagi gambaran sikit.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by amy on Sun Aug 09, 2009 6:47 pm

kalau pasal kawasaki anjing dgn bab katana nie kita kna tunggu saudara randy yg jawap...dia lebih arif...hhehehe...

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by jimf on Mon Aug 10, 2009 5:26 am

first time aku dengar kawasaki anjing ni...hehe.. camne laa rhupanya..
fairing 'terjulur" mcm lidah anjing ke?
kasi post gambo skit amy/randy...nak tau gak..

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by faizul_11 on Tue Aug 11, 2009 2:04 pm

jimf wrote:first time aku dengar kawasaki anjing ni...hehe.. camne laa rhupanya..
fairing 'terjulur" mcm lidah anjing ke?
kasi post gambo skit amy/randy...nak tau gak..



ini yang 80cc. AR80.

atau yang ini?

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by amy on Tue Aug 11, 2009 5:53 pm

hahaha....btol2...yg atas tu la...heheh...kaler ijau...

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by randygpz old sbk on Wed Aug 12, 2009 11:28 am

jimf wrote:first time aku dengar kawasaki anjing ni...hehe.. camne laa rhupanya..
fairing 'terjulur" mcm lidah anjing ke?
kasi post gambo skit amy/randy...nak tau gak..

huhuhu! kdg2 lain negeri...lain daerah...lain panggilan atau gelaran nye...huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by randygpz old sbk on Wed Aug 12, 2009 11:33 am

[quote="faizul_fzr"]
jimf wrote:first time aku dengar kawasaki anjing ni...hehe.. camne laa rhupanya..
fairing 'terjulur" mcm lidah anjing ke?
kasi post gambo skit amy/randy...nak tau gak..



#ninja kcik pkai rim mto ni kt SS11 racing spirit nye! tu yg pkai sotong tubeless...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by jimf on Thu Aug 13, 2009 11:25 am

oooo...yg ni...hehehe...tau tau tau...
tp yg hijau tu ori ke dah bikin...yg merah tu selalu la nmpk..(dulu leee)

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by Mia GPZ on Sun Aug 16, 2009 5:22 am

He..he...AR80 ni aku pakai taun 92.Aku amik kat Moto Sing Pudu.Layan ...Taun 95 aku jual RM800.00 jer...He..he...

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by jimf on Fri Aug 21, 2009 1:44 pm

Ni versi selepas KR250...namely KR-1..
tapi setau aku sebiji pun x masuk Malaysia...tapi kalu ada, kasi tau eden...mmg gerammmm hehehe

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by randygpz old sbk on Mon Aug 24, 2009 8:53 am

huhuhu! tangkap leleh bro...

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by shukri on Tue Sep 15, 2009 11:39 am

lbih kureng mcm nsr 250 jer..klu slh tlg bg tau bom satu kali!!

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 16, 2009 9:37 am

shuk gsx750e wrote:lbih kureng mcm nsr 250 jer..klu slh tlg bg tau bom satu kali!!


mcm la...tp tak srupa...huhuu!

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by jimf on Wed Sep 30, 2009 11:06 am

bila laa nak jumpa KR250 ni...
frust tul eden.... Sad

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 30, 2009 11:49 am

jimf wrote:bila laa nak jumpa KR250 ni...
frust tul eden.... Sad


hmmmm....ko kne byk2 bdoa,smga dpt memiliki sbuah objek yg bnama KR250...amin...

aku blh tlg ape yg tmampu je...tp klu KR150,aku ade la kat umah kaler purple! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by amy on Tue Oct 06, 2009 6:00 am

kalau ade rezki bermula bulan depan aku akan tidur bersama2 penghuni rumah yg memilki kr250, 2biji rd500 dan yp..ditemani bersama2 dgn ninja9...huhuu

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by shukri on Tue Oct 06, 2009 11:33 am

amy wrote:kalau ade rezki bermula bulan depan aku akan tidur bersama2 penghuni rumah yg memilki kr250, 2biji rd500 dan yp..ditemani bersama2 dgn ninja9...huhuu

hang pindah umh ka mie??ker sbb nk tgk kr250 tu smpi sanggup hang pindah.. Question Question gila kentang...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by jimf on Tue Oct 06, 2009 12:50 pm

amy wrote:kalau ade rezki bermula bulan depan aku akan tidur bersama2 penghuni rumah yg memilki kr250, 2biji rd500 dan yp..ditemani bersama2 dgn ninja9...huhuu

Amy...sapa pemilik KR250 tu? Yang aku tau on the road kat mesia ni adalah sebiji kat shsh alam tu...
tp ada 2 biji rd500 tu mcm pernah dengarrrr aje

Back to top Go down

Re: mencari kr250

Post by Sponsored content Today at 5:07 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum