KAWASAKI GPZ900R

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

KAWASAKI GPZ900R

Post by amy on Sun Aug 09, 2009 5:52 pm




ni la mtor saya.. slamat berkenal knalan.. afro afro

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by faizul_11 on Sun Aug 09, 2009 6:27 pm

amy wrote:


ni la mtor saya.. slamat berkenal knalan.. afro afro

motor ni kalau pakai ekjos standard memang cun. oleh sebab dah pakai yoshi, dapat rating 65% sahaja.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by amy on Sun Aug 09, 2009 6:31 pm

hahah...abis tu kalau masuk standed yoshi tu nk masuk ke fzr ke.... geek geek

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by faizul_11 on Sun Aug 09, 2009 6:40 pm

amy wrote:hahah...abis tu kalau masuk standed yoshi tu nk masuk ke fzr ke.... geek geek

tak nak pakai yoshi. Ingat nak pasang kat FX125. baru boleh bakar budak LC135.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by Mia GPZ on Mon Aug 10, 2009 7:11 pm

As Salam.
Wa....cun la forum ni. Smile
Ni tanya ckit otai semua.Saya pakai GPZ500S tahun 94.La ni clutch dan rantai kat enjin dah bunyi lagu rock.
Kat mana boleh buat yang RM boleh dijimatkan. Very Happy
Terima kasih kerana membantu

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by randygpz old sbk on Tue Aug 11, 2009 11:55 am

Mia GPZ wrote:As Salam.
Wa....cun la forum ni. Smile
Ni tanya ckit otai semua.Saya pakai GPZ500S tahun 94.La ni clutch dan rantai kat enjin dah bunyi lagu rock.
Kat mana boleh buat yang RM boleh dijimatkan. Very Happy
Terima kasih kerana membantu

nk jimat htr la kt woksop bpk Gpz...huhuhu! blh dkatakan smua ahli OLD SBK,drawat dsane...btol tak kwn2?

atau kol je aku,aku blh la tunjuk kn tlg kenal kan dgn doctor GPz tu...ihklas nk tlg kwn2 je...huhuhu! 0163904224 Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by nan_gpz11 on Tue Aug 11, 2009 2:16 pm

Mia GPZ wrote:As Salam.
Wa....cun la forum ni. Smile
Ni tanya ckit otai semua.Saya pakai GPZ500S tahun 94.La ni clutch dan rantai kat enjin dah bunyi lagu rock.
Kat mana boleh buat yang RM boleh dijimatkan. Very Happy
Terima kasih kerana membantu

ok.. datang bengkel pokok manggis. talipon dulu pun boleh. 0133680004-nan

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by amy on Tue Aug 11, 2009 5:47 pm

haha...xtaw pulak ade pokok manggis kt situ.. scratch scratch

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by faizul_11 on Wed Aug 12, 2009 7:16 am

amy wrote:haha...xtaw pulak ade pokok manggis kt situ.. scratch scratch

yang dok selalu park kat sana tu bukan kat bawah pokok manggis ke? hang tak perasan ke honda prelude tu park kat mana? Sad Sad

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by zull on Thu Aug 13, 2009 6:03 pm

nan_gpz11 wrote:
Mia GPZ wrote:As Salam.
Wa....cun la forum ni. Smile
Ni tanya ckit otai semua.Saya pakai GPZ500S tahun 94.La ni clutch dan rantai kat enjin dah bunyi lagu rock.
Kat mana boleh buat yang RM boleh dijimatkan. Very Happy
Terima kasih kerana membantu

ok.. datang bengkel pokok manggis. talipon dulu pun boleh. 0133680004-nan

bawah rumah ada kosong lagi tak bang nan... nak tumpang tarok moto jugak..he he

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by zulvoyager on Mon Aug 24, 2009 7:42 pm

kalau kat rumah nan penoh kat rumah aku pon boleh nanti aku tolong start enjin hari2 ok ka...

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by jimf on Tue Aug 25, 2009 4:40 am

Amy...
hari tu eden nampk satu gpz900 kat simpang trf light concorde tu..
time balik keja...warna biru/putih.. ingat nak keja gi tegur, tp jem pulak tu x sempat nak chelah2 gi sebelah dia...

kenal tak owner tu? aku pun 1st time nmpk warna tu...

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by zull on Tue Aug 25, 2009 5:35 am

jimf wrote:Amy...
hari tu eden nampk satu gpz900 kat simpang trf light concorde tu..
time balik keja...warna biru/putih.. ingat nak keja gi tegur, tp jem pulak tu x sempat nak chelah2 gi sebelah dia...

kenal tak owner tu? aku pun 1st time nmpk warna tu...

wah..ni kene wat jejak gpz900 di shah alam ni.. rasanya the only one gpz900 in shah alam is amy sorang ja...

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by jimf on Tue Aug 25, 2009 6:41 am

hehe zull...bukan concorde shah alam.... KL leeee...
aku nmpk dari KLCC trf light tu...terus hala ke "saloma"..
trf light concorde tu dia hala kekanan jln tun ismail..
eden teruss... x sempat laa ambik otograph

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by zull on Tue Aug 25, 2009 7:25 am

oooo..kl rupenyer...ingat shah alam td..ha ha.. menangih la klau nak jejak owner gpz900 tu..hu hu.

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by faizul_11 on Tue Aug 25, 2009 7:29 am

zull wrote:oooo..kl rupenyer...ingat shah alam td..ha ha.. menangih la klau nak jejak owner gpz900 tu..hu hu.

cuba cari kat facebook. sapa ada ninja 9 kat mesia mi. mana tau. kot-kot jumpa.. cheers

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by randygpz old sbk on Tue Aug 25, 2009 8:06 am

faizul_fzr wrote:
zull wrote:oooo..kl rupenyer...ingat shah alam td..ha ha.. menangih la klau nak jejak owner gpz900 tu..hu hu.

cuba cari kat facebook. sapa ada ninja 9 kat mesia mi. mana tau. kot-kot jumpa.. cheers

btol tu...hrp owner ninja9 tu ade la dlm facebook! huhuhu! Very Happy

yg aku pnh jumpa ninja9 ni riper kat sunway sbk klu tak silap jimf...
slain tu sorg kwn lame aku bnama chin msh ade simpan sbijik plet penang...skng dia cadang nk jual $18k..dia duduk area pj...aku dgn abg nan byk kali mlawat dia...
tp skng tak tau kaler ape? dlu kaler kebanggaan ninja9 merah itam...huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy
dan...aku pnah dgr byk org bciter kat area KLIA pn ade staff nye pkai..ye ke atau metos? Smile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by jimf on Fri Sep 04, 2009 9:59 am

Randy...motoskol dgn mitos mmg takleh diasingkan... Very Happy
tu yg wat tmbh challenging...
Ko punya mitos pasal moto idaman aku kr250 smpi skrg menganggu fikiranku...heheheh

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by shukri on Sun Sep 06, 2009 1:02 pm

chop2...bgkl pokok manggis tu suzuki leh park ka??dgr smua geng kawa ja.. Laughing Laughing ...rizal cpt join back up aku...cabot!!!

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by amy on Tue Oct 06, 2009 5:43 am

adoi....xda gathering ka lepas raya nie...

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by randygpz old sbk on Wed Oct 07, 2009 8:07 am

amy wrote:adoi....xda gathering ka lepas raya nie...


ok mlm sbtu ni? amacm? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by shukri on Wed Oct 07, 2009 10:30 am

randygpz old sbk wrote:
amy wrote:adoi....xda gathering ka lepas raya nie...


ok mlm sbtu ni? amacm? huhuhu! Very Happy

ok..cdgn disokong..mlm sabtu nie!tmpt??amy ko set tmpt..i follow.. Cool

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by randygpz old sbk on Wed Oct 07, 2009 12:08 pm

shuk gsx750e wrote:
randygpz old sbk wrote:
amy wrote:adoi....xda gathering ka lepas raya nie...


ok mlm sbtu ni? amacm? huhuhu! Very Happy

ok..cdgn disokong..mlm sabtu nie!tmpt??amy ko set tmpt..i follow.. Cool

dataran s'alam la...br gempak! meriah! huhuhu! awek pn ramai.... Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by shukri on Thu Oct 08, 2009 7:34 am

ok cdgn ditutup!dataran s'alam tmpt nyer..aper lg bro tlg hebohkan la..ader geng yg tk online..erm.. What a Face

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by randygpz old sbk on Thu Nov 12, 2009 11:57 am

sape2 yg pandai upload, mtk tlg msk kan citer Amarican Ninja 2 part 1...mmg bez...tak caya blh la tgk! huhuhu!

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ900R

Post by Sponsored content Today at 11:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum