KAWASAKI GPZ1100

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

KAWASAKI GPZ1100

Post by nan_gpz11 on Tue Aug 11, 2009 2:09 pm

Salam sejahtera..

diumumkan penyertaan GPZ1100 dalam forum ini, selamat berforum semua.. Very Happy Very Happy cheers


nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by zulvoyager on Mon Aug 24, 2009 7:34 pm

hebat2 siap gambar tu aku pun nak upload gambar gak la hahaha...

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by zull on Tue Aug 25, 2009 5:39 am

zulvoyager wrote:hebat2 siap gambar tu aku pun nak upload gambar gak la hahaha...

upload jangan tak upload...upload banyak2 yer..he he

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by faizul_11 on Tue Aug 25, 2009 5:49 am

zulvoyager wrote:hebat2 siap gambar tu aku pun nak upload gambar gak la hahaha...
bila nak bukak thrad untuk voyager ni. motor yang boleh bawak sambil duduk bersila.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by jimf on Wed Aug 26, 2009 4:03 am

Bro nan...gpz11 yg kat kedai ipoh warna hijau tu ada lg ke?
dah ada org beli ke?...hari tu eden nengok...
lama bertapa kat kedai tu...

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by zulvoyager on Fri Aug 28, 2009 6:05 am

nak bukak thrad tapi aku bukan pandai sangat...bab ini hal nnti aku cuba2

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by Admin on Fri Aug 28, 2009 6:29 am

zulvoyager wrote:nak bukak thrad tapi aku bukan pandai sangat...bab ini hal nnti aku cuba2

senang je bro. klik kat bike . 400cc. cari butang post new topic. pastu taip la tajuk baru. kawasaki voyager.. Very Happy

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by faizul_11 on Sun Mar 21, 2010 6:37 pm

GPZ11 for sale. ada berani ka???
http://www.mudah.my/Kawa-GPz-1100-5591801.htm







Price: RM 21 000 Reg. year: 1983

Eddie Lawson Replica
interseted!!! no sms, pl call
Working hr - 3 pm tp 1 am
Weekend hr - 24 hr
incld - helmet, glove
Givi box - rear, left and right set
spare - original meter
Current Exhaust - KERKER 4 to 1 (not in pic)
Spare Ezhaust - 4 to 2 (as per pic)

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by zagmariner on Sun Mar 21, 2010 8:52 pm

gambar kedua tu ...tokwan dan cucunya...... Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by randygpz old sbk on Mon Mar 22, 2010 8:06 am

gambo yg pakai rim putih tu pakai engin GSXR flowerhond...huhuhu! hebat!
tu gambo kat UK tu...

mto yg sebelah ZRX tu pakai rim zephyr ZR1100...

yg plet SA tu dah convert DeFI ke carb! huhuhu!

klu model Z1100R/Z1000R mmg pakai carb la...tp GPz1100 ori pakai DeFI..

nk jual 21k ye....huhuhu! harga taraf bangsawan tu! Laughing

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by MrProfessor on Mon Mar 22, 2010 8:36 am

Bukan ke GPz ni yg pakainye mmg golongan bangsawan ke ?? Ke golongan Kene sawan ?? Very Happy tu pasal le harga die pon bangsawan

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by randygpz old sbk on Mon Mar 22, 2010 11:31 am

GPz mmg la mto bangsawan serta mto d raja...huhuhu!

jgn mare yee....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by jimf on Tue Mar 23, 2010 6:17 am

dah try moto abg nan hari tu mmg tmbh geram laa kat 11 ni...
tp nengok harga...mmm bila kan kesampaian hehehe

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by randygpz old sbk on Tue Mar 23, 2010 8:26 am

aku klu ado pn duit 21k,masih bfikir 10x sama ade nk bli ke tak GPz ni...huhuhu!

skng pn dah bahgia dgn GPz550,jd pakai je la ape yg ade...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by MALARSEGAR on Thu Mar 25, 2010 8:31 am

smart la letak fairing,bang iwan,kasi susggest sikit nk letak fairing ape kt muto biru sy tu,okeh2,tq2,kalau2 ade nk letgo fairing2 lama,ok juga,tapi lampu bulat la.

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by randygpz old sbk on Mon Mar 29, 2010 8:32 am

model zephyr mmg ade yg pakai fairing bulat...ko rajin la gi kdi ebay kat uk tu...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by jagindas on Sat Nov 20, 2010 2:03 am

aku ada fairing bulat
besar sangat masuk kat zephyr aku
cadang nak ambik yang kecik skit
mau ka?

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by jagindas on Sat Nov 20, 2010 2:04 am

nan_gpz11 wrote:Salam sejahtera..

diumumkan penyertaan GPZ1100 dalam forum ini, selamat berforum semua.. Very Happy Very Happy cheers



wow!
lawalah helmet abg nan

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 22, 2010 2:23 pm

jagindas wrote:
nan_gpz11 wrote:Salam sejahtera..

diumumkan penyertaan GPZ1100 dalam forum ini, selamat berforum semua.. Very Happy Very Happy cheers



wow!
lawalah helmet abg nan


lawa...mmg lawa..

rare tu choi...

helmet dgn boot tu aku yg amk kn dlu...
ade kisah sjarahnye...
bkn senang nk pukau pmilik helmet dgn boot tu...
tp berkat ktabahan serta memdrem yg mempersonakan...
akhir nye,helmet dgn boot tu mjadi milik bpk...
dan sempurna la 1 set org dgn mto nye mcm dlm majalah2 omputih dzaman nye...
huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by jagindas on Mon Nov 22, 2010 3:14 pm

perghh...
rare tu...
kasut tu cap apa randy?
helmet macam arai lama je...

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 22, 2010 3:42 pm

kasut sidi made in italy...(bli br ting! tp new old stock la...)

helmet arai super dolphin FIM...

huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by jagindas on Mon Nov 22, 2010 3:49 pm

perghh...
payah cari tu

randy
aku sudah racun budak tempak kerja aku pakai big bike
dia duduk olak lempett
dia kata masa bila tah kat area rumah BPK ada pasar malam
sekali dia sudah pergi usyar la itu benkel pokok manggis
dia sudah berkenan sama katana la pulak
tapi dia bajet rm10k ke bawah
mana mau cari?

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 22, 2010 3:52 pm

mlm smlm td la pasor mlm...huhuhu!

katana ape $10k?

katana ank badak 400 dpt la...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by jagindas on Mon Nov 22, 2010 3:58 pm

jadiklah asal katana katanya
member aku ni dulu pakai YP350

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 22, 2010 6:11 pm

nti aku tnye owner nye bpe nk jual...huhuhu!

tak dpt bpk,ank badak pn jd la.. Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by Sponsored content Today at 6:59 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum