ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by randygpz old sbk on Mon Oct 24, 2011 8:37 am

MrProfessor wrote:Tadi tgk Ulangan kt astro.. kurang la tunjuk 8 9 10 11... fight tu .. tp x tunjuk banyak .. ye la tmpt ke 8 .. mana glamour .. tp penganjur kene ambik kira gak peserta tuan rumah .. apa pun semalam aku dah puas hati tgk kt K1 grandstand ... turn 1.. banyak kali Amy potong memotong kat situ ...

potong time tang koner mmg kbiasaan amy...
mgkn mto kurg power tang stret....huhuhu!

ape pn,ini rekod terbaik malaysian utk GP125 tmpt ke7....
tahniah...tahniah...tahniah! Very Happy

R.I.P #58...
15jam sblm kjadian,aku jumpa mendiang & ucapkan smoga bjaya race esk...
tp smua tu ktentuan & takdir Nya....
R.I.P.... Sad

*gambo randyGPz,randyGPz Jr & mendiang marco simoncelli akn myusul....tgguuuuuu...... Crying or Very sad

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MamatKAPAR on Mon Oct 24, 2011 9:44 am

TAHNIAH kepada ZULFAHMI!!!!!....
Terbaek dari PELUMBA NEGARA!!..
kami lebih 150 rakan2 RMR yg berada di Grandstand F
sentiasa bersorak dikala motor #63 melintas..
apapun..... mmg Terbaek!!!

KipiDUP!!!!

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Mon Oct 24, 2011 9:52 am

jalan keluar dari SIC pakai baju ni, rasa bangga giler.. hahahaha..
berbaloi dengan modal yang dikeluarkan.. Very Happy Very Happy Very Happy


_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Mon Oct 24, 2011 9:58 am

duta oldsuperbike owners.




_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Mon Oct 24, 2011 10:16 am

Guna lah barangan Faito... huhuhu..


_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by Albab on Tue Oct 25, 2011 5:19 pm




Berbaloi rs nye beli tiket mahal2 thn ni Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by Albab on Tue Oct 25, 2011 5:27 pm

Petikan dr Hmetro isnin 24/10/2011


“Pada awal perlumbaan saya tidak mahu terlalu bersaing dengan pelumba lain. Saya hanya melakukan strategi untuk memotong pada lima pusingan terakhir kerana saya fikir ada kelebihan beraksi di litar Sepang dalam cuaca panas.

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Wed Oct 26, 2011 3:23 am

Albab wrote:


Berbaloi rs nye beli tiket mahal2 thn ni Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ini mana punya surat khabar? Utusan ka? metro ka? sinar ka? huhuhu...

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by rahami on Thu Oct 27, 2011 3:54 am

supporter terbaik !..

sy datang lagi skali kt tempat OldSBK dengan ayah saya..tapi dah penuh la plak time nak race...sempat sekejap je yg pagi tu,salam2 dengan abg abg semua..

insyaallah tahun depan,duduk sekali yee..


p/s : savana baru tuu...berkilat..

rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by Albab on Thu Oct 27, 2011 4:38 am

faizul_11 wrote:
Albab wrote:


Berbaloi rs nye beli tiket mahal2 thn ni Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ini mana punya surat khabar? Utusan ka? metro ka? sinar ka? huhuhu...

Gmbr ni ade WARTAWAN DARI INDONESIA jd friend dlm FB, ade member yg Tag Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by Albab on Thu Oct 27, 2011 4:40 am

rahami wrote:supporter terbaik !..

sy datang lagi skali kt tempat OldSBK dengan ayah saya..tapi dah penuh la plak time nak race...sempat sekejap je yg pagi tu,salam2 dengan abg abg semua..

insyaallah tahun depan,duduk sekali yee..


p/s : savana baru tuu...berkilat..

Tak pe rahami, thn lepak sekali la, klu nmpk penuh je msk je sbb barisan dpn tu ade lg msh kosong Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Thu Oct 27, 2011 7:41 am

Kt K1 Grandstand ade gak penyokong Zulfahmi dari Johor (Pakai baju kuning ade gambar Moto #63).. Datang naik EX-5 ... tahniah la pada diaorang sebab bila Amy lalu je diaorang pun 'OMBAK'.....mmg meriah gile tgk diaorang punya supporting spirit ..

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Thu Oct 27, 2011 8:40 am

MrProfessor wrote:Kt K1 Grandstand ade gak penyokong Zulfahmi dari Johor (Pakai baju kuning ade gambar Moto #63).. Datang naik EX-5 ... tahniah la pada diaorang sebab bila Amy lalu je diaorang pun 'OMBAK'.....mmg meriah gile tgk diaorang punya supporting spirit ..

geng2 EX5 ye.. kawan2 amy la tu.. dulu masa amy naik EX5, dia pernah race dengan budak Johor kot.. semua kena kitai.. tu yang diorang support habis tu.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by rahami on Thu Oct 27, 2011 8:48 am

ade rezeki,nak lepak ngn abg2 oldSBK lagi...

pagi tu yg saya dtg kasi brg kt abg nan,seronok dgr abg2 kt situ berbual dlm dialek jawa... :-)

rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by jagindas on Thu Oct 27, 2011 2:00 pm





Marco Simoncelli - Colin Edwards Crash in Sepang - Malaysia

The race was stopped after four minutes when Simoncelli's bike veered across the track at turn 11 into the path of Colin Edwards and Valentino Rossi.

The 24-year-old had his helmet knocked off and was hit by both other riders.

The Italian started in the 125cc class in 2002 and moved up to the 250cc class in 2006.

He claimed the 250cc world title in 2008.

Honda rider Simoncelli first entered MotoGP for the 2010 season and won his first pole position at the Catalunya race in June this year.

Simoncelli's first podium finish came in the Czech Republic in August when he finished third but he bettered that with a second-place finish at the Australian GP. Born: 20 January 1987, Cattolica, Italy 125 Championship: 2002-05, 2 wins 250 Championship: 2006-09, 12 wins MotoGP: 2010-11

http://www.youtube.com/v/ScsfKgeU69g


Last edited by jagindas on Thu Oct 27, 2011 4:59 pm; edited 1 time in total

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Thu Oct 27, 2011 4:08 pm

Colin dah habis elak dah .. Rossi pun mmg xleh buat apa .. tibai je la .. ajal si Marco dah tu .. aku ingat kalau idup pun dia dah xleh race kot ... O.K.U... ngeri la tgk eksiden ni ..

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Thu Oct 27, 2011 4:19 pm

Kepada zulfahmi.. berhati2 lah di trek .. kalau tgh konar ..pastu terjatuh lepas je la motor .. moto rosak takpe bapak Paman Nan boleh repair... badan rosak kalu .. mana mau repair??

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by kawa_zephyr_750 on Fri Oct 28, 2011 2:58 am

Bab helmet tertanggal, ada kemungkinan ke disebabkan 'button quick release' yang ada macam kat helmet rider kita tu? (gambar Randy pegang helmet Amy)

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by ucopsantorian on Fri Oct 28, 2011 2:18 pm

Tahniah kepada zulfahmi.....dapat no 7 motogp kat sepang tahun ni.....aku mai lambat sikit dok kat belakang je......tapi time excident ni kat depan aku tu....nampak helmet tu tergolek....macam tak percaya sebenarnya bila aku tengok........dok tugggu replay kat tv besar...memang sungguh helmet tu tercabut rupanya.....apa bleh buat helmet mahal pun camtu punya crash boleh tercabut woooooo....hati2 kita pon di jalan raya....

p/s: motor ex5 aku dah kena curi semalam......hu..hu....parking kat klia....
ada juga yang berkenan....NBA 7548..kot2 la da nampak....

ucopsantorian

Age : 42

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by novice_blok on Fri Oct 28, 2011 4:32 pm

kawa_zephyr_750 wrote:Bab helmet tertanggal, ada kemungkinan ke disebabkan 'button quick release' yang ada macam kat helmet rider kita tu? (gambar Randy pegang helmet Amy)

btul gak tu....ak mula2 pelik cam mane bleh tercabut helmet mahal tu..........baru ak terigt sbb ad quick release tu la kot.....

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by jagindas on Sat Oct 29, 2011 3:40 am

aiseh
mmg bahayalah park motor kat klia ni

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Sat Oct 29, 2011 8:21 am

Dalam rumah sebelah ade yang mendakwa helmet tu pecah kat depan .. bahagian dagu sampai ke bahagian klip pengikat tali helmet tu (sebelah PP) sebab tu helmet tertanggal.. ade kemungkinan jugak disebabkan quick relese button tu ... tp dalam keadaan laju mcm tu rasanya sukar untuk mana2 helmet untuk bertahan .. kalau buat terlalu kukuh nanti ade lak yg putus kepala sebab helmet terlalu kukuh .. lagi la haru ..

Apa2 pun untuk pengguna AGV kene tgk betul2 helmet tu ... Very Happy .. expired bila .. Penaja helmet marco kene jawab gak tu beb .. mcm mana helmet boleh picah...

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by manggo on Mon Oct 31, 2011 6:12 am


p/s: motor ex5 aku dah kena curi semalam......hu..hu....parking kat klia....
ada juga yang berkenan....NBA 7548..kot2 la da nampak....[/quote]

takziah ucup.. Crying or Very sad

manggo

Location : N9-selangor-KL

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by manggo on Mon Oct 31, 2011 6:17 am

den pun bawa penyokong zulfahmi .. Very Happy




manggo

Location : N9-selangor-KL

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Mon Oct 31, 2011 6:35 am

ucopsantorian wrote:
p/s: motor ex5 aku dah kena curi semalam......hu..hu....parking kat klia....
ada juga yang berkenan....NBA 7548..kot2 la da nampak....

motor dah jumpa hari sabtu lepas. kat Salak Tinggi. kedai motor belakang CIMB. pencuri tu kat kedai motor nak tukar tayar. usop datang kedai yang sama nak tukar no. plet KRZ nya sebab nak berjuang ke Kuala Kangsar. yang buat dia marah, pencuri tu memang dia kenal, jiran duduk blok sebelah rumah dia. bapa pencuri tu, satu tempat keje dengan dia.. bila di tanya, pencuri tu kata beli kat orang KL.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

terus tokey kedai telefon polis.. pencuri masuk balai la.. lepas disoal siasat, dia mengaku curi motor tu untuk dibawa ke stadium Shah Alam. tengok final bola Terengganu vs negeri 9..

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by Sponsored content Today at 1:29 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum