ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Fri Nov 04, 2011 3:17 am

So far Amy ni xde kecederaan ke?

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Fri Nov 04, 2011 5:24 am

MrProfessor wrote:So far Amy ni xde kecederaan ke?

cedera terseliuh je.. patah2 tu, mintak dijauhkan la.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by randygpz old sbk on Fri Nov 04, 2011 7:35 am

zul...tulisan "bertindih" copyrigth official OLD SBK & Zulfahmi kasi besor skit!

br jiran2 sbelah tau asal usul nye dr mane...
& hakcipta terpelihara...

klu tak kang,org copy wat mcm2....
wat bju T ke cthnye....huhuhu!
tqvm Very Happy

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Fri Nov 04, 2011 9:20 am

dah cukup besor la tu.. yang kat paddock, aku x keluarkan. lagipun gambar dalam ni dah bukan yang format original. kecik je size filenya. kalau nak buat t-shirt, boleh print keciknya..

banyak lagi gambor ni.. saja nak bagi panas orang yang banyak komen pasal dia.. huhuhu.. budak kajang tu, sampai sekarang senyap je.. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by rahami on Fri Nov 04, 2011 9:28 am

randygpz old sbk wrote:zul...tulisan "bertindih" copyrigth official OLD SBK & Zulfahmi kasi besor skit!

br jiran2 sbelah tau asal usul nye dr mane...
& hakcipta terpelihara...

klu tak kang,org copy wat mcm2....
wat bju T ke cthnye....huhuhu!
tqvm Very Happy


saya minta maaf kpd abg2 oldSBK...
sbb saya ade jugak copy beberapa pic dari forum ni...hehe.. Very Happy

rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by rahami on Fri Nov 04, 2011 9:31 am


banyak lagi gambor ni.. saja nak bagi panas orang yang banyak komen pasal dia.. huhuhu.. budak kajang tu, sampai sekarang senyap je.. huhuhu..[/quote]

hehe..sy mcm penah perasan je kt 'umah' tu...

sabar abg ye..

rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Fri Nov 04, 2011 9:39 am

rahami wrote:
randygpz old sbk wrote:zul...tulisan "bertindih" copyrigth official OLD SBK & Zulfahmi kasi besor skit!

br jiran2 sbelah tau asal usul nye dr mane...
& hakcipta terpelihara...

klu tak kang,org copy wat mcm2....
wat bju T ke cthnye....huhuhu!
tqvm Very Happy


saya minta maaf kpd abg2 oldSBK...
sbb saya ade jugak copy beberapa pic dari forum ni...hehe.. Very Happy

copy untuk simpanan/tatapan persendirian xpe. jangan copy, pastu masukkan dalam majalah mana2 untuk lariskan jualan. tu yang jadi salah sebenarnya.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by manggo on Fri Nov 04, 2011 10:53 am

rahami wrote:
banyak lagi gambor ni.. saja nak bagi panas orang yang banyak komen pasal dia.. huhuhu.. budak kajang tu, sampai sekarang senyap je.. huhuhu..

hehe..sy mcm penah perasan je kt 'umah' tu...

sabar abg ye..[/quote]

den pun raso cam ponah bacola.. Very Happy

manggo

Location : N9-selangor-KL

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by randygpz old sbk on Fri Nov 04, 2011 11:38 am

faizul_11 wrote:dah cukup besor la tu.. yang kat paddock, aku x keluarkan. lagipun gambar dalam ni dah bukan yang format original. kecik je size filenya. kalau nak buat t-shirt, boleh print keciknya..

banyak lagi gambor ni.. saja nak bagi panas orang yang banyak komen pasal dia.. huhuhu.. budak kajang tu, sampai sekarang senyap je.. huhuhu..



ok la klu mcm tu size file nye...huhuhu! Very Happy

bab umah sebelah tu lepas aku komen,insan "K#7@n9 Guy" tu trus sonyap jo.... huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Fri Nov 04, 2011 11:54 am

Itu budak "K#7@n9 Guy" supporter Farid kot Randy... panas gak aku baca post dia.. bahasa kurang cantik beb ... apa da.. takdak baca punya orang...

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by Albab on Fri Nov 04, 2011 6:46 pm

MrProfessor wrote:Itu budak "K#7@n9 Guy" supporter Farid kot Randy... panas gak aku baca post dia.. bahasa kurang cantik beb ... apa da.. takdak baca punya orang...

Tak pe biar kan je, skrg yg ptg kita bg Full Support kat Fahmi, biasa la klu dh semua ade PHD tu la jd nye.......






http://www.motogp.com/en/Results+Statistics
http://www.motogp.com/en/Results+Statistics

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Sat Nov 05, 2011 2:12 am

ROUND6 - 2011
AIRASIA BRITISH GRAND PRIX - SILVERSTONE CIRCUIT









_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Sat Nov 05, 2011 8:32 am

Shoei Gold ni cantik la beb ..

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by zulvoyager on Sat Nov 05, 2011 8:43 am

Cantik ader modai boleh sambar tu...kirim kat fahmi beli.. .... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Sat Nov 05, 2011 8:55 am

Ke untuk wet race je.. sebab race lain semua tgk pakai Shoei putih..

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by ucopsantorian on Sun Nov 06, 2011 1:55 pm

aku dok pandang color scheme air-asia ni berkenan gak la...putih-merah..
hu..hu..buat kat KRZ aku ni bleh ka??? ha..ha...tapi helmet aku nolan old je la.....keh..keh...

ucopsantorian

Age : 42

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by MrProfessor on Sun Nov 06, 2011 5:30 pm

ok gak tu .. kaler Air Asia Kawasaki Aje.... Very Happy

tapi race kat Valencia tadi rasa macam dia jatuh ke terccir ke .. moto x idup ke .. Starting kat petak 15 .. start race je xde .. dah terkebelakang plak .. apasal ye? ade sesapa tgk moto125?Aku tgk masa team mate dia jatuh pastu nampak dia bagi laluan ...

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Mon Nov 07, 2011 4:33 am

MrProfessor wrote:ok gak tu .. kaler Air Asia Kawasaki Aje.... Very Happy

tapi race kat Valencia tadi rasa macam dia jatuh ke terccir ke .. moto x idup ke .. Starting kat petak 15 .. start race je xde .. dah terkebelakang plak .. apasal ye? ade sesapa tgk moto125?Aku tgk masa team mate dia jatuh pastu nampak dia bagi laluan ...

masa warm up lap, dia dok kat dalam pit lagi. masa nak start race, ada camera view kat motor dia, tank tengah terbukak. lap ke-2 baru dia masuk race tapi motor macam ada problem je. atau, dia pun dah xde mood.. technical problem la tu.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by jagindas on Mon Nov 07, 2011 5:33 pm

motor rosak...
tahun depan pakai KTM pulak lagi best

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Tue Nov 08, 2011 1:59 am

ROUND 7 - 2010
GRAN PREMI APEROL DE CATALUNYA







_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Tue Nov 08, 2011 2:00 am

ROUND 7 - 2011
IVECO TT ASSEN - NETHERLAND








_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by randygpz old sbk on Tue Nov 08, 2011 9:40 am

ucopsantorian wrote:aku dok pandang color scheme air-asia ni berkenan gak la...putih-merah..
hu..hu..buat kat KRZ aku ni bleh ka??? ha..ha...tapi helmet aku nolan old je la.....keh..keh...



cop...ninja boy kan dah ade wakil pakai kaler airasia...huhuhu!

ko tak tau ke? aduh...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Tue Nov 08, 2011 10:06 am

ucopsantorian wrote:aku dok pandang color scheme air-asia ni berkenan gak la...putih-merah..
hu..hu..buat kat KRZ aku ni bleh ka??? ha..ha...tapi helmet aku nolan old je la.....keh..keh...

macam ni ka??




paling sesuai kalau pasang kat RGV. body sama lebar.. huhuhu.. tapi dah bukan Kevin Schawantz Replica la.. dah jadi Air Asia Replica pulak.. huhuhu

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by randygpz old sbk on Tue Nov 08, 2011 6:21 pm

zarco replica la jd nye....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by faizul_11 on Wed Nov 09, 2011 2:44 am

ROUND 8 - 2010
eni MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND





_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI (ANAK BUAH NAN_GPZ) IN GP125 WORLD CHAMPIONSHIP

Post by Sponsored content Today at 2:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum