MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by faizul_11 on Thu Nov 05, 2009 9:22 am

Tarikh : 7/11/09 Jumaat
Masa : 8:30pm
Tempat : Restoran Barokah Labohan Dagang
Menu makanan : bebas. bayaran < RM15 sahaja.
Pakaian : merah / putih
diwajibkan membawa motosikal sendiri..

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by manpanjang on Thu Nov 05, 2009 9:30 am

pakaian warna lain x leh ke ? mandotori ke ijul ? huhuhuhu

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by faizul_11 on Thu Nov 05, 2009 9:46 am

manpanjang wrote:pakaian warna lain x leh ke ? mandotori ke ijul ? huhuhuhu

asal ada kaler merah / putih ok la tu. rambut ada kaler putih sikit-sikit pun dah boleh. sepender merah pun dah boleh join.. Very Happy Very Happy Very Happy

ok. letak nama bagi yang confirm;

1) nan_gpz
2) randy_gpz
3) faizul_fzr
4) manpanjang
5)
.
.
..
sila tambah.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by manpanjang on Thu Nov 05, 2009 10:58 am

hehehehe..merah tu yg masalah..nnt x nmpk aku lak... Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Thu Nov 05, 2009 2:22 pm

faizul_fzr wrote:Tarikh : 7/11/09 Jumaat
Masa : 8:30pm
Tempat : Restoran Barokah Labohan Dagang
Menu makanan : bebas. bayaran < RM15 sahaja.
Pakaian : merah / putih
diwajibkan membawa motosikal sendiri..




zul....tlg update info tkini..
tnye bpk,tarikh & lokasi ade perubahan...

huhuhu! aku pakai cap 1malaysia dgn baju merah jeng..jeng..jeng..huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by faizul_11 on Fri Nov 06, 2009 4:46 am

randygpz old sbk wrote:
faizul_fzr wrote:Tarikh : 7/11/09 Jumaat
Masa : 8:30pm
Tempat : Restoran Barokah Labohan Dagang
Menu makanan : bebas. bayaran < RM15 sahaja.
Pakaian : merah / putih
diwajibkan membawa motosikal sendiri..

zul....tlg update info tkini..
tnye bpk,tarikh & lokasi ade perubahan...

huhuhu! aku pakai cap 1malaysia dgn baju merah jeng..jeng..jeng..huhuhu! Very Happy

aku pun tak perasan la. hari Jumaat pulak. nanti aku tanya nan. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by faizul_11 on Fri Nov 06, 2009 10:05 am


salam old sbk owner's...tuan dijemput hadir kemajlis makan malam dan bersantai bersama pelumba motogp125cc negara. "zulfahmi khairuddin. pada 7/11/09 (sabtu malam minggu) bertempat dikediaman rasmi bpk beralamat jln bahagia kg labohan dagang...jam 8.30 mlm., dtg2 jgn xdtg.! hehe2.... harap maklum..tq:-D

msg darai bapak GPZ

7/11/09 sabtu malam ahad
jam 8.30pm
ada makan-makan bawah pokok manggis. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by EsJA on Fri Nov 06, 2009 12:01 pm

macam best jer....kalau i ada kelapangan i akan join.

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Fri Nov 06, 2009 1:26 pm

hah! dtg jgn tak dtg...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by husin gsx-s on Sat Nov 07, 2009 4:21 am

sya baju merah xde.. tapi moto kaler merah juga ada...
blh join ka?

<<<<<--------- semangat puye pasal...
jgn kate baju, moto pun satu kali kasi bikin warna merah...

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 09, 2009 4:26 am

hebat...hebat...mlm tu smua raider OLD SBK turun! kcuali wak katana & syuk gsx750e kaler itam je tak dtg! huhuhu!
ape pn mmg meriah giler la...rugi sape tak dtg! btol tak? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by shukri on Mon Nov 09, 2009 4:45 am

randygpz old sbk wrote:hebat...hebat...mlm tu smua raider OLD SBK turun! kcuali wak katana & syuk gsx750e kaler itam je tak dtg! huhuhu!
ape pn mmg meriah giler la...rugi sape tak dtg! btol tak? huhuhu! Very Happy

aku kener lg... Embarassed cuaca tk meijinkan...aku pasrah duduk di dpn tv bersama tersayang.. Sad

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 09, 2009 7:42 am

huhuhu! esja pn kne ujan,tp smpy gak! Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by shukri on Mon Nov 09, 2009 9:56 am

randygpz old sbk wrote:huhuhu! esja pn kne ujan,tp smpy gak! Very Happy

yer la..saya kalah la..nie klu bro esja tau..mmg jd bahan la wa.. Mad

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 09, 2009 12:53 pm

esja...Oooo...esja...dmane ko berada? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by jimf on Tue Nov 10, 2009 5:41 am

kasi post laa gambar mlm tu..
dgr kabau ramai yg turun...

maaf laa eden tak dtg...x perasan sabtu tu, lg pun dh ada acara keluarga..

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by faizul_11 on Tue Nov 10, 2009 8:38 am

Fahmi akan bertolak ke Spain pada hari Isnin minggu depan. waktu petang. masa yang sebenar akan di update kemudian. Fahmi dan pomen dari Modenas racing team akan ke sana diiringi harapan semua peminat sukan lumba motosikal di malaysia. oleh itu, kami telah mengadakan satu majlis bagi meraikan kejayaan beliau mendapat tempat dihati Ongetta Racing team dan Fahmi Fan Club telah dilancarkan.

fahmi disamping presiden Fahmi Fan Club Mr. Randy Fernandes iaitu relationless kepada Datuk Tony Fernandes.


fahmi menandatangani banner yang memberi semangat kepada beliau.



ahli kelab sedang menurunkan tandatangan.


harapan yang tinggi menggunung. semoga boleh sampai ke peringkat motogp. ;D ;D


bersama sebahagian ahli Fahmi Fan Club

[/quote]

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Tue Nov 10, 2009 8:56 am

huhuhu! hebat...hebat...geli btol aku tgk gambo kat ats ni! huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by zulvoyager on Wed Nov 11, 2009 2:40 am

geli xpa yang penting supp kuat2 hahaha Laughing Laughing sapa yang x hadir rugi lo beramah mesra dgn mr randy fernandes orang kuat club.............

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by shukri on Wed Nov 11, 2009 6:03 am

zulvoyager wrote:geli xpa yang penting supp kuat2 hahaha Laughing Laughing sapa yang x hadir rugi lo beramah mesra dgn mr randy fernandes orang kuat club.............

hanya aku ajer yang tahu knp aku tk dpt bersama pada ketika itu..biarla aku membawa diriku yang luka lara ini... Sad

aper pon..tahniah kpd old sbk club kerna menjayakan prog seperti di atas..bersama org kuat 'AIR ASIA GP TEAM MR RANDY FERNANDESRO!'

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Wed Nov 11, 2009 7:16 am

huhuhu! tu la syuk,nape tak dtg? ksian aku tgk rizal temenung mnunggu kehadiran ko la tu...huhuhu!
agak nye dlm ht kcil nye bkate"hmmm..mane la kembor mto aku ni..."
sbb time tu geng ninja dah ramai plan nk belasah rizal,wakil tunggal samurai! huhuhu!
tp selang 30mint kmudian,segerombolan geng samurai & ninja dtg d anggotai oleh:
#abg man katana
#esja katana ES
#ono gsxr11L
#amy ninja9
#adk ono ninja5s
#husin katana

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by shukri on Wed Nov 11, 2009 7:43 am

ape bleh buat..klu bleh nk ku putar kan jam dan tarikh pada ketika itu...ku jejak..jalan yg berliku.. Crying or Very sad

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Wed Nov 11, 2009 11:25 am

shuk gsx750e wrote:ape bleh buat..klu bleh nk ku putar kan jam dan tarikh pada ketika itu...ku jejak..jalan yg berliku.. Crying or Very sad


huhuhu! yola tu... Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by randygpz old sbk on Tue Nov 17, 2009 7:21 am

dgn rs bangga,kagum serta tharu...amy hero OLD SBK telah berangkat ke valencia mlm td...
mari kita sm2 mgiringi doa,smoga amy braksi dgn cmerlang dsana & mmbawa pulang kjyaaan....amin...

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by faizul_11 on Tue Nov 17, 2009 3:36 pm

Utusan Online..

KUALA LUMPUR - Pelumba Malaysia, Muhammad Zulfahmi Khairuddin tidak sabar untuk membuat penampilan pertamanya pada Kejuaraan Motosikal Kebangsaan Sepanyol di Valencia, hujung minggu ini.

Berlumba atas tiket wildcard dalam kelas 125cc, penunggang berusia 18 tahun itu bakal merasai pengalaman pertama beraksi di luar negara.

Meskipun mengakui agak gementar, namun pada masa yang sama dia tidak sabar dan teruja untuk membuat penampilan.

Bagaimanapun, Zulfahmi menegaskan, perlumbaan di Valencia itu bukanlah satu percutian, sebaliknya peluang membuktikan betapa dia amat berbakat untuk bersaing dengan pelumba negara lain.

Tegasnya lagi, dia juga mahu membuktikan bahawa Program Wildcard Malaysia, bukan satu usaha sama yang sia-sia dan berterima kasih kepada pihak Kejuaraan Cub Prix Malaysia AAM Petronas, Modenas Yuzy Pachi Racing serta Team Malaysia kerana menjayakan program itu.

Zulfahmi menduduki tangga ke-20 pada perlumbaan 125cc Grand Prix Motosikal Malaysia di Sepang, bulan lalu.

"Perasaan saya bercampur baur ketika ini. Tidak dinafikan, saya sangat gembira tetapi pada masa yang sama juga saya amat gementar.

"Semua kerja keras dan pengorbanan saya selama ini akhirnya berbayar, sekarang saya memasuki fasa baru dalam karier saya. Saya tidak boleh elak daripada tertanya-tanya kerana Kejuaraan Kebangsaan Sepanyol sangat mencabar dan ada ramai pelumba GP125 mengambil bahagian," jelas Zulfahmi.

Pelumba yang berasal dari Banting itu turut menambah, dia tidak akan membenarkan rasa gemuruh menguasai dirinya apabila beraksi, hujung minggu ini.

"Saya akan cuba bersifat tenang dan fokus. Persiapan sudah dilakukan dan saya juga sudah belajar reka bentuk litar Valencia. Apa yang saya harus lakukan adalah cuba yang terbaik,'' katanya lagi.

Ketika ditanya apakah sasaran yang diletakkan hujung minggu ini, Zulfahmi berkata, sama seperti Grand Prix Dunia bulan lalu, dia cuma mahu melayakkan diri ke perlumbaan sebenar dan menamatkan saingan.

"Sasaran saya adalah melayakkan diri dan menamatkan perlumbaan 125cc. Ia tidak mudah tetapi saya sedia menyahut cabaran, lagipun saya akan menggunakan jentera Aprilia di sana dan pasukan Ongetta ISPA akan membantu kami,'' kata Zulfahmi.

Back to top Go down

Re: MAKAN MALAM BERSAMA PELUMBA NEGARA GP125 TEAM AIR ASIA

Post by Sponsored content Today at 5:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum