Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by AtanFZi on Wed Aug 08, 2012 10:40 am

ye lah katana MA ,apa lagi kasi nama ler dlm list husin tu...

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by novice_blok on Thu Aug 09, 2012 3:16 am

lame dah tak nampak Katana MA ? masih aktif ka ?

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by rizal savanna on Thu Aug 09, 2012 10:02 am

nan_gpz11 wrote:Alaa..bang..tajuknya kan pemilik2 katana..abg man dgn usin siang mlm cuba jejaki katana
Yang ada kat semenanjung..semoga usaha beliau berjaya...ikot bole kot..dah sampai tempat
Parking jauh2 sikit..nanti usin dgn abg man senang kira..jadi kita sama2 sokong usaha
Dia org berdua...haha2..yang betol-betol katana lahir disini...kita tabalkan "katana koleksi
Diraja old sbk owner's")..yang lain sijil penyertaan akan diberi...byk masa lagi..kalau buat..
Katana pun sempat..hehehe2.. Shocked

koleksi Diraja...........perghhhh...nama bahaya tu,nanti mencemar duli makan derhaka jawapannya bro..isk bahaya tu... Laughing tapi best gak kalau betul diberi pengiktirafan sebegitu rupa...bukanlah ini bermakna motor lain kureng nilainya...tapi seni Katana itu sendiri... betul ke saya cakap ni???



rizal savanna

Age : 40
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by akumatmoto on Thu Aug 09, 2012 10:53 am

manpanjang wrote:
faizul_11 wrote:adik beradik se-GSX x boleh join ka?? jadi marshal pun boleh la.. nak jugak ride dgn org dari ausie ni.. huhuhu..

pun boleh join..

bg man,kalu pake signal katana pown bole join gak ke??ade gak bunyi bunyi katana jadilaa...hehe.... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by manpanjang on Thu Aug 09, 2012 5:55 pm

akumatmoto wrote:
manpanjang wrote:
faizul_11 wrote:adik beradik se-GSX x boleh join ka?? jadi marshal pun boleh la.. nak jugak ride dgn org dari ausie ni.. huhuhu..

pun boleh join..

bg man,kalu pake signal katana pown bole join gak ke??ade gak bunyi bunyi katana jadilaa...hehe.... afro

boleh..tp x mau lah leaking sana sini... Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by nan_gpz11 on Thu Aug 09, 2012 7:55 pm

Haha2..majlis raja2 dah ada sejak tertubuhnya old sbk owner 7thn yang lalu..tgk la gpz600r
Bro jimf..kan raja yang pakai..tgk tread gpz600r kan ada ckp motosikal diraja..hehe2..tahun lepas old sbk owner ada bagi ""anugerah gagah berani"..utk perserta endurance 54jam..
Jelajah malaysia..pakai motosikal berlainan jenama..1 piston...sempena hari kemerdekaan
Ke54,...hujung tahun nie..ada jugak anugerah..tunggu la ujung tahun,MA savana aktif..bro
Novice blok..hang aja yang peluk tubuh xsudah2..huhu2 Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by novice_blok on Fri Aug 10, 2012 3:13 am

itu la pasal abg nan...tahun ni banyak sangat dugaan...memanjang ada hal....tak sempat lagi nak joint mane2 konvoi........insyallah.....kalau panjang umur boleh la joint...... kalau tak dapat joint geng katana ni....dapat jadi escort or flag off je ok da...hehe

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by nan_gpz11 on Sat Aug 11, 2012 2:41 am

Hehehe2..nak ikotkan kerja sampai bila xabis..xkeja xberduit pulak...kita..haha2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by akumatmoto on Sat Aug 11, 2012 8:01 am

nan_gpz11 wrote:Hehehe2..nak ikotkan kerja sampai bila xabis..xkeja xberduit pulak...kita..haha2.. Very Happy

bg nan.stujuu....huhuhu afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by akumatmoto on Sat Aug 11, 2012 8:38 am

manpanjang wrote:
akumatmoto wrote:
manpanjang wrote:
faizul_11 wrote:adik beradik se-GSX x boleh join ka?? jadi marshal pun boleh la.. nak jugak ride dgn org dari ausie ni.. huhuhu..

pun boleh join..

bg man,kalu pake signal katana pown bole join gak ke??ade gak bunyi bunyi katana jadilaa...hehe.... afro

boleh..tp x mau lah leaking sana sini... Very Happy Very Happy

huk alohh...pileh kaseh btoll... Crying or Very sad Crying or Very sad

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by zulvoyager on Sun Aug 19, 2012 8:23 am

voyager jadi pemerhati jelah..... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by nan_gpz11 on Thu May 23, 2013 6:55 am

Katana-katana..suma bangun..mari2 turun...morib ahad nie...huhu2.. bounce

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by faizul_11 on Thu May 23, 2013 7:22 am

semua katana tido la.. huhuhu.. takut jumpa dengan orang Ostrolia kot. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by lukmanw on Fri May 24, 2013 11:56 am

Assalam semua Katana Owner especially Bro Man Panjang.

Saya terlps pdg thread ini yg sdh lama ini. Nasib baik naik balik sempena weekend retro di Morib ini.

Teruja juga tgk ada yg menyimpan senarai owner dan contact list spesis terhebat ini. Saya juga pemnat tegar spesis ini malangnya semasa penah ditawar harga sgt murah utk memilikinya di tahun 80n dulu masalah pula dgn RM nya.

Oleh kerana sudah ada usaha-usaha mengumpulkan Katana seMalaysia ini ingin saya cadangkan didaftarkan dalam satu master list.

Sebagai contoh, kawan lama saya seorang lawyer dan ex-rally driver 60, Mr Kayes Choo yg juga salah seorang pengasas North Malaysia Vintage & Classic Car Registry telah mendaftarkan banyak kereta-kereta vintage/classic car mengikut kategori masing-masing. Salah satu yang saya turut terlibat membantu ialah Alfa Romeo GT 1600 Junior.

Master list ini lengkap dgn nama dan details kereta, owner dan sejarah owner/kereta sebelumnya.

Bayangkan kalau owner katana-katana seMalaysia mendaftarkan katana masing-masing dalam Master List khusus utk Katana ini.



North Malaysia Vintage & Classic Car Registry



Saya juga sdh maklumkan kawan saya ini mengenai bakal kedatangan Katana Group ke Penang dan beliau (tinggal dio Batu Feringgi) turt berhasrat utk berjumpa group ini jika berkesempatan.


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengumuman Penting Bagi Pemilik Katana

Post by Sponsored content Today at 11:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum