katana savana 1987

View previous topic View next topic Go down

katana savana 1987

Post by jagindas on Sun Feb 27, 2011 5:50 pm









salam semua...saya ada sebiji katana untuk di lepaskan..
condition sangat baik..
telah di baik pulih seperti berikut..
tukar mono shock,
buat wiring,
fork repair..(TIADA BOCOR)
tukar clacth plate,
baru service,
cat baru,
resit akan di beri.
road tax hinge dec.
tiada masaalah engine..
harga rm18000
berminat..sms or call..
hubungi di talian 019 2111421 (fit)

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by cluvix on Wed May 18, 2011 11:35 am

salam saudara..ade kawan srumah minta tlg tanyakan..
ada lg ke moto nie..
bpe mas kawin yg ble dbawa berbincang?


*kwn dok pening kne pindah tmpat kje..klu naik kete,beratus2 la jwbnye duit tol-minyak sbulan*

cluvix

Age : 30
Location : Sg Petani - Shah Alam - Jengka

View user profile http://www.facebook.com/cluvix

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by randygpz old sbk on Wed May 18, 2011 6:05 pm

mto ni cm btahan bpe mggu je dlm mudah...

skng dah bpindah milik,geng katana banting la yg btanggung jawab ats kes ni...huhuhu!

misi utama diorg utk menewaskan geng GPz & Ninjya yg mmg dah lame menguasai zon larangan terbang banting....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by zulvoyager on Fri May 20, 2011 7:26 am

ok la tu kt klg bang man sorang2 je nak teman kan dia baru risik kat satu lokasi rahsia dah sadai lama dlm stor owner x nak jual pulak dia nak moto tu reput depan mata.....adussss Sad Sad

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by randygpz old sbk on Fri May 20, 2011 11:36 am

zulvoyager wrote:ok la tu kt klg bang man sorang2 je nak teman kan dia baru risik kat satu lokasi rahsia dah sadai lama dlm stor owner x nak jual pulak dia nak moto tu reput depan mata.....adussss Sad Sad


klu aku pukau je....huhuhu!

ntah2 bkn mto dia,tu pasal tak blh jual...

bg aku no plet nye...huhuihui! Very Happy

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by zulvoyager on Sun May 22, 2011 4:30 pm

nnti aku risik2 lagi itu objek. amy punya savana x mau lego ka hehehehe.....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by randygpz old sbk on Sun May 22, 2011 6:51 pm

amy pnye tu bli koma pn dah $17k zul...

klu masuk icu,kuar plak masuk wad biasa....

br blh balik umah dgn pmantauan doktor...

jd $17k koma...siap dgn dgn kos spital smua bpe?

klu nk bli gak,sediakan la duit nye 1 guni....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by zulvoyager on Tue May 24, 2011 5:38 pm

x pa kalau mcm tu nmpknya aku kena terjah la lagi mana2 ada info sekitar port klang ni......

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by cluvix on Wed May 25, 2011 10:06 am

same kes la dgn moto saya..beli 14$..repair - touch up - spare part dah 16$..so total dah 30$..tggal sikit je lagi..bab alternator chain..kos sume da ble kluar ER6 dlm plastik cash dah..hurrrmmm Rolling Eyes

cluvix

Age : 30
Location : Sg Petani - Shah Alam - Jengka

View user profile http://www.facebook.com/cluvix

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by zulvoyager on Thu May 26, 2011 5:08 am

x pa gang cabaran nak bagi tip top moto lame2 ni la yang kitaorang suka.Baru ada feel kalau yang bukak plastik tu ramai kat sini yang mampu tapi kerana jiwa keretrooan lah yang bersemangat nak bikin moto2 lame ni.... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by PEREPAT JATI on Fri May 27, 2011 7:48 am

lawa2 xrugi beli

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by jimf on Fri May 27, 2011 11:37 am

zulvoyager wrote:x pa gang cabaran nak bagi tip top moto lame2 ni la yang kitaorang suka.Baru ada feel kalau yang bukak plastik tu ramai kat sini yang mampu tapi kerana jiwa keretrooan lah yang bersemangat nak bikin moto2 lame ni.... Very Happy Very Happy

hehehe...statement yg paling mencabar ni...
senyum sorang den baco...
gpz6 den pun nak jadi camni kot... campur2 semuo leh kuar versis sebiji (donpaymen laa).. Very Happy

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by zulvoyager on Mon May 30, 2011 11:11 am

fz600 apa cerita balik dari pd ada jumpa sebelum hentian seremban smlm menghala balik ko ride terus ke kedah ka atau sebaliknya ....kwn2 nak tahu ni...... Very Happy Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by cluvix on Tue May 31, 2011 6:16 am

lepas tserempak atas hghway smlam..trus ke Rawang..brehat..pastu bateri kong haha..tukar bateri spare..smpai Tapah..kong lagi..naik lori smpai kedah la jawabnye..huhu..

cluvix

Age : 30
Location : Sg Petani - Shah Alam - Jengka

View user profile http://www.facebook.com/cluvix

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by randygpz old sbk on Tue May 31, 2011 9:41 am

yg penting smua nye slamat.... Very Happy

Back to top Go down

Re: katana savana 1987

Post by Sponsored content Today at 11:49 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum