SUZUKI KATANA GSX1100

View previous topic View next topic Go down

SUZUKI KATANA GSX1100

Post by manpanjang on Sat Feb 26, 2011 8:03 am

salam warga oldsuperbike...ada member nak letgo moto katana gsx1100...rege dia nak rm25k..huhuhuhu
moto ada kat kedah..plat MT 614 kalu x silap...
gambar akan menyusul nanti, tu pun kalu dia mmskan lah...
boleh hubungi direct kat owner, bro lan..tel012-4322552..
saya tlg war2kan ajer yea...

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by faizul_11 on Tue Mar 01, 2011 9:39 am






gambar kecik sangat. abg man yang MMS.. kalau boleh email gambar, lagi cun. tgk kat hand phone pun kecik je.. Very Happy Very Happy

gambar versi besar




Last edited by faizul_fzr on Wed Mar 16, 2011 3:18 pm; edited 1 time in total

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by zulvoyager on Tue Mar 01, 2011 5:29 pm

saper yang minat kat bapak katana ni jangan tunggu lama2 sambar terus hahaha aku minat gak tapi reganya tu yang tak mampu aduhhh Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by AtanFZi on Tue Mar 01, 2011 5:48 pm

meleleh air liur melihatnye.....

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by randygpz old sbk on Tue Mar 01, 2011 6:42 pm

faizul_fzr wrote:




gambar kecik sangat. abg man yang MMS.. kalau boleh email gambar, lagi cun. tgk kat hand phone pun kecik je.. Very Happy Very Happy



hmmm....lebih kurg 6-7thn yg lalu,dzaman jahiliah lepak jln telawi bangsar la....
rs2 nye aku pnah jumpa objek ni park kt dpn pub....huhuhu!

harege nye kire ketagori bangsawan gak ni...
klu insan biasa,patik pacar yg hina ni tak mampu memiliki nye....huhuhu! Laughing

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by manpanjang on Wed Mar 02, 2011 1:15 pm

lehlah tu ijul...skrg dah ada yg nak jual, pe lagi try negoler...time x de, mencari, bila dah ada, apo laie...sambar ler....hehehehe

p/s tq ijul downloadkan gmbr tu...

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by randygpz old sbk on Wed Mar 02, 2011 4:17 pm

manpanjang wrote:lehlah tu ijul...skrg dah ada yg nak jual, pe lagi try negoler...time x de, mencari, bila dah ada, apo laie...sambar ler....hehehehe

p/s tq ijul downloadkan gmbr tu...



Wow! ana stuju! huhuhu!

tuan penasihat 25%....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by zulvoyager on Wed Mar 02, 2011 6:18 pm

ha2 tengah tunggu duit fight dgn company lama kalau menang bolehla aku sambar ini bapak katana yang memancor kromnya....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by manpanjang on Thu Mar 03, 2011 3:50 am

randygpz old sbk wrote:
manpanjang wrote:lehlah tu ijul...skrg dah ada yg nak jual, pe lagi try negoler...time x de, mencari, bila dah ada, apo laie...sambar ler....hehehehe

p/s tq ijul downloadkan gmbr tu...



Wow! ana stuju! huhuhu!

tuan penasihat 25%....huhuhu! Very Happy

randy, jgnkan 25%, 0.05% pun x dpt...huhuhu...

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by AtanFZi on Thu Mar 03, 2011 6:26 pm

manpanjang wrote:
randygpz old sbk wrote:
manpanjang wrote:lehlah tu ijul...skrg dah ada yg nak jual, pe lagi try negoler...time x de, mencari, bila dah ada, apo laie...sambar ler....hehehehe

p/s tq ijul downloadkan gmbr tu...



Wow! ana stuju! huhuhu!

tuan penasihat 25%....huhuhu! Very Happy

randy, jgnkan 25%, 0.05% pun x dpt...huhuhu...
hahaha...randy jgn marah,nanti kena jual...

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by randygpz old sbk on Mon Mar 07, 2011 10:26 am

bapak marah....?

tidaaakkkkk....

huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by jimf on Thu Mar 10, 2011 7:38 am

Aku ingat lagi...tahun 1987...masa tu aku baru lepas jual KR250 (psl tergolek dog kt Karak).. mbr aku offer Katana 11 ni...harga rm13k..
mbr masa tu duk kelana jaya..
tapi masa tu sen tak cukup..baru koje..
skrg rm25k ...lagi laaa tak mampu.... Razz

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by randygpz old sbk on Thu Mar 10, 2011 12:04 pm

jimf wrote:Aku ingat lagi...tahun 1987...masa tu aku baru lepas jual KR250 (psl tergolek dog kt Karak).. mbr aku offer Katana 11 ni...harga rm13k..
mbr masa tu duk kelana jaya..
tapi masa tu sen tak cukup..baru koje..
skrg rm25k ...lagi laaa tak mampu.... Razz


oh katana....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by zulvoyager on Thu Mar 10, 2011 9:39 pm

oh savana katana.....ha2

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by manpanjang on Mon Mar 14, 2011 8:46 am

dah diiklankan kat mudah..rege kat mudah rm28k

http://www.mudah.my/Suzuki+katana+1100-8847240.htm

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by zulvoyager on Wed Mar 16, 2011 12:35 pm

itu rega kat mudah
kat sini masih 25k koot hehehe

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by wakaka on Sun Mar 20, 2011 5:54 am

affraid affraid affraid
hebat.....memang hebat... cheers

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by randygpz old sbk on Mon Mar 21, 2011 3:06 am

wakaka wrote: affraid affraid affraid
hebat.....memang hebat... cheers





la...la...la... Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by wakaka on Sun Mar 27, 2011 7:40 pm

hahahahahaha..... afro

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by danishdiini05 on Wed Jan 25, 2012 4:38 am

SALAM SEMUA ..SAYA JUGA ADER NAK JUAL SEBIJIK 1100 CC...TAPI BUKAN KATANA...GSXR 1100...HARGA BUKA RM 15K...SESIAPA BERMINAT BOLEH CALL DAN NEGO HARGA TERBAIK..NAK LAGI PUAS HATI DATANG TEST DRIVE SENDIRI..0179670519 SETIU TRG

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA GSX1100

Post by Sponsored content Today at 12:38 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum