YAMAHA FZR1000

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by Ninja1988 on Tue Sep 13, 2011 3:47 pm

Kalau nak moto murah, beli je masa kastam buat tender bersepadu.... awal tahun ni ada Yamaha R1 tahun 2001.... harga rezab RM8k je...

Ninja1988

Location : Telok P. Garang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by zulvoyager on Tue Sep 13, 2011 4:55 pm

tender tu boleh masuk tapi nak dapat rasenya payah la.... Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by zr11 on Wed Sep 14, 2011 10:13 am

tender kastam...welly dgn chear pun masuk wooo...

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by zulvoyager on Thu Sep 15, 2011 7:09 pm

dapat ke kulup tu je la nampknyer .....yang kita boleh tengok web kastam sajelah cuci mata... Crying or Very sad Crying or Very sad

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by faizul_11 on Fri Sep 16, 2011 1:03 pm

macam biasa la.. dulu kini dan selamanya.. gigit jari..

_________________

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by zulvoyager on Sun Sep 18, 2011 4:26 pm

tu la camner la kita ni nak maju dari depa tu semua bidang diaorang kongker.... Crying or Very sad Crying or Very sad

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by Ninja1988 on Sun Sep 18, 2011 5:42 pm

zulvoyager wrote:tu la camner la kita ni nak maju dari depa tu semua bidang diaorang kongker.... Crying or Very sad Crying or Very sad

Macam mana nak maju... Aku baru nak tengok R1 tu... brader yg jaga tu dah tanya.... "abang berani berapa?..... ada orang yg dah masuk RM30k". 2001 R1.... RM30k... aku masuk gear 'reverse' le... Moto tu pun bukanya tip-top.... fairing ada yg pecah!

Ninja1988

Location : Telok P. Garang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by jimf on Mon Sep 19, 2011 5:17 am

tender kastam??..
adik aku pun kastam gak.. dia sendri pun cakap jgn mimpi laaa nk masuk..
semua dh org booking... Razz

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by faizul_11 on Mon Sep 19, 2011 12:32 pm

jimf wrote:tender kastam??..
adik aku pun kastam gak.. dia sendri pun cakap jgn mimpi laaa nk masuk..
semua dh org booking... Razz

hehehe.. mcm tu la kita golongan bawahan ni.. dapat tengok je la diaorg berurus niaga.. Sad Sad Sad

_________________

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by shukri on Wed Sep 21, 2011 12:29 pm

segala-galanya adalah WANG...! Crying or Very sad

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by zulvoyager on Wed Nov 02, 2011 4:04 am

Tapi la ni golongan bawahan ni hebat2 ooo tukar baju hari2 tukar moto selalu...huhuhu Laughing Laughing

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by katanaf4775 on Wed Nov 02, 2011 4:25 am

randygpz old sbk wrote:
faizul_fzr wrote:
Ninja1988 wrote:Beli kat kedai potong biasanya tak ada geran. Cuma boleh pecut kat kampong je la nampaknya!!

ada jugak orang yang beli motor ada geran semua, tapi pakai ronda2 kampung je. ada gak yg beli ratus2 ribu, tapi x nak register. motor wat display kat rumah je. huhuhu..



btol tu zul....

bli ratus2 ribu tp simpan kat ruang tamu je....
hari2 tgk mto,bkn tgk tv....huhuhu! Very Happy

Yup betul , aku setuju sangat , nanti sikit ari nanti moto besaq pon kena operasi sekali pasal banyak moto2 yg dilanunkan huhuhu....

skng yg byk bermaharajalela kt jln mau pn hiway ni pn kbanyakan nye "pendatang asing"....
tp pkai surat branak atau no palsu@tembak...
bli SBK murah2 je,tak kira la bli dr halfcut ke halal ke haram ke....
yg penting bg golongan tu..
"aku pn ade sbk @ mto besor"....
"diorg tu b*d%#! bli SBK mahal2...aku bli mto murah2 je...jd lanyak la ckop2"....

golongan ni yg mencemar & mrosak imej rider SBK malaysia yg sejati...
mwujudkan pandangan negatif dr pihak bkuasa serta penguna jln raye yg lain....
kite sbagai pcinta motosikal pn tpalit dgn tohmahan negatiF! fuhhh..... Rolling Eyes

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by zulfzr1000 on Sat May 12, 2012 6:25 am

Last posting 2011, baru rejoin sebab nak resurrect balik 1993 FZR1000 EXUP macam bro Faizul _fzr tapi yang ni headlight cam lampu TZM.

Bros --- ade sesapa atau pomen sifu yang sanggup resurrect balik moto ni sebab dah bertahun terikat kat tiang. Patah hati dudlu sebab rosak dulu terus tinggal tanpa talak. Sekarang nak rujuk balik le walaupun dah ada pengganti baru tapi yang lama tetap sayang.

TOLONG..TOLONG...TOLONG....

zulfzr1000

Age : 52
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000

Post by Sponsored content Today at 6:58 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum