YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zr11 on Mon Jun 11, 2012 3:08 pm

Moto member sy nak juai...
Yamaha FZR1000 tahun 1992...
Reason...katanya xbest pasai membongkok sgt...lenguh...
Lokasi di Hutan Melintang Perak.....
Harga RM23k...nego.....
Kepada yang berminat call no 0124499524 - Rahim






Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by faizul_11 on Mon Jun 11, 2012 3:18 pm

Sad Sad Sad
motor legend ni..
yang kat hutan melintang ni kan? wiring dah tukar baru?
sebelum ambik 11 dulu, ada call owner ni. masa tu belum siap lagi. kalau dah siap masa tu... huhuhu..

sape ada duit terpijak, boleh la ambik. best tengok kawan2 terdekat pakai. kat shah alam ada sebijik. nak overhaul katanya. Smile

_________________

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zr11 on Mon Jun 11, 2012 4:41 pm

wiring dah bikin...berbulan jugak kena bertapa dlm bengkel tu... Very Happy

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zulvoyager on Mon Jun 11, 2012 5:18 pm

seakan akan tzm bentuknyer tapi gedii la....peminat yangmaha apalagi moto champion ni.... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by jagindas on Mon Jun 11, 2012 6:35 pm

lawo no plet
no plet pun bagi sekali ke?

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zr11 on Mon Jun 11, 2012 7:05 pm

jagindas wrote:lawo no plet
no plet pun bagi sekali ke?
xpasti...rasanya skali...

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by faizul_11 on Tue Jun 12, 2012 2:48 am

baru la alam maya ada pesaing dalam kategori Old skool Superbike Terbaik anjuran RMR tahun depan.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zulvoyager on Wed Jun 20, 2012 3:55 am

harga dh ok tu saper la owner baru jentera hebat era 90an ni......

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by Mavrix on Fri Jun 22, 2012 4:08 pm

Rider2 TZM bole la amik model ni.. baru la mcm ada kesinambungan kat situ.. hehe..

Up for SBK lejen! Very Happy

Mavrix

Location : Nilai - Kuantan

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by faizul_11 on Fri Jun 22, 2012 4:27 pm

Aku dulu bermula dgn SS1100, RXZ, TZM150 dan FZR1000. puas pakai dekat 6 tahun. jual pun kat rider TZM jugak. memang FZR ni boleh dikatakan jelmaan TZM besar tapi 4 stroke. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by katanaf4775 on Sat Jun 23, 2012 7:20 pm

abg zul voyoger..kalau gaji ganal bley amik ni...ni gaji pun haloi jek..!huhuuhu

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zulvoyager on Sun Jun 24, 2012 9:26 am

katanaf4775 wrote:abg zul voyoger..kalau gaji ganal bley amik ni...ni gaji pun haloi jek..!huhuuhu
mahal sangat la kt mudah ader jual murah2 tu kalo x silap 5500 k jer stok sadaii.... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zr11 on Sun Jun 24, 2012 3:17 pm

pi try mintak rm20k...dpt ni aku rasa...silap2 18k pun dapat...pi goncang bg deraih skit... Very Happy
nak pi ambik moto pun xsusah...tumpang aja zulvoyager masa dia nak pi melawat anak dia kat seri iskandar tu... Laughing

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zulvoyager on Mon Jun 25, 2012 7:03 pm

zr11 wrote:pi try mintak rm20k...dpt ni aku rasa...silap2 18k pun dapat...pi goncang bg deraih skit... Very Happy
nak pi ambik moto pun xsusah...tumpang aja zulvoyager masa dia nak pi melawat anak dia kat seri iskandar tu... Laughing
boleh sapa nk tumpang kawan ape da hal he2 boleh aku tolong bodek2 si rahim tu... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by acoyfzr on Wed Jan 02, 2013 4:08 am

part fzr 1000 untuk djual siapa yg berminat bleh call saya

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by atan7800 on Wed Jan 02, 2013 6:13 am

best ni... kira- kira dapat sebat ni... hehe

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by halip on Wed Jan 02, 2013 10:03 am

motor power, corner cecah kepala lutut ni.. Smile
bertuah siapa yg dapat.
selamat menjual.

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by atan7800 on Wed Jan 02, 2013 12:30 pm

oh... abg, bandar saujana putra,boleh r lepak minum2 saya kat ptra dekat dah tu

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by halip on Wed Jan 02, 2013 12:42 pm

atan7800 wrote:oh... abg, bandar saujana putra,boleh r lepak minum2 saya kat ptra dekat dah tu
abg,putrajaya ke?lepak minum2 ok jer..tp tgk timenye le.klu ngam jadik jer.. Smile

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by acoyfzr on Wed Jan 02, 2013 1:23 pm

bleh kena bgtau dulu

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zr11 on Mon Jan 07, 2013 7:57 pm

moto dah juai...owner baru org penang...lepas ambik teruih dia convert jd r1 la plak...sayang btoi... Very Happy

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by nan_gpz11 on Mon Jan 07, 2013 8:49 pm

Dah xoriginal la...kalo ori..fuhh..!! Kena pulak kaler ori..memang mari fzr nie....,jarang2 jumpa dah objek nie...kat jln raya skrg...ACOYFZR punya tgh sambung nyawa dah idup..tapi masih guna oksigen,paru2 mcm xbetol berfungsi..haha2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by acoyfzr on Tue Jan 08, 2013 4:45 am

kuat isap rokok tu

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by zulvoyager on Wed Jan 09, 2013 3:19 pm

Yang togel kt bwh umah bapak tu kerr

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by acoyfzr on Wed Jan 09, 2013 4:00 pm

Haah yg telanjang bulat tu

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR1000 Thn 1992

Post by Sponsored content Today at 1:24 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum