YAMAHA FZR400

View previous topic View next topic Go down

YAMAHA FZR400

Post by zull on Thu Aug 13, 2009 5:56 pm

JUST FOR INFOMATION...










ITU aku zull.

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by randygpz old sbk on Fri Aug 14, 2009 1:51 am

huhuhu! hebat! cantik mto zul ni...huhuhu!
dlu kat wah moto klang dgn kat welly air port ade sbijik fzr250 sape yg bli ye? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zull on Fri Aug 14, 2009 10:16 am

x de hebatnye randy ooiii..biasa ja.

ehtah la sape yang beli fzr250 tu..last time gi sane ade lg moto tu..

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by faizul_11 on Fri Aug 14, 2009 3:25 pm



kita sama kan?? cheers cheers aku kan abang.. mesti lebih laju.. Smile Smile Smile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zull on Fri Aug 14, 2009 5:00 pm

Adik memang kene selalu mengalah...ha ha ha.. lagi pon adik cc kecik.

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by amy on Fri Aug 14, 2009 10:00 pm

woi...apa semua tulih jepong...mcm mana nk baca..salah fakta nie. randy bole la baca...dulu dia kecik2 belajar sana..
lol! lol!

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zull on Sun Aug 16, 2009 4:02 pm

amy wrote:woi...apa semua tulih jepong...mcm mana nk baca..salah fakta nie. randy bole la baca...dulu dia kecik2 belajar sana..
lol! lol!

ko x boleh baca ker ?? aku boleh je baca tp tak paham sepatah haram la..he he.
nak kene beli kamus jepun baru boleh... study
kot ade sape2 yg pandai bahasa jepun ni tolong la translet tok amy ni ha..ha ha

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by faizul_11 on Sun Aug 16, 2009 4:48 pm




Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by faizul_11 on Sun Aug 16, 2009 5:09 pm

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by amy on Sun Aug 16, 2009 7:13 pm

cepatnya enjin dia...kalau yg 1000 punya xtaw la mcm mana... affraid affraid

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by jimf on Mon Aug 17, 2009 6:41 am

mmg cun laaa fzr400 ni... korang menten pun mmg tahap terbaekkk laaa..
leh share sikit info. Camne maintenance, spart part semua...biasa beli parts dgn servis kt mana?
setau korang ada berapa biji on the road skrg?

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by faizul_11 on Mon Aug 17, 2009 9:03 am

amy wrote:cepatnya enjin dia...kalau yg 1000 punya xtaw la mcm mana... affraid affraid

yang 1000 punya,boleh tapau SP1 masa zaman kegemilangannya dulu. sekarang dah uzur sikit. takpe, nanti godek you tube pasal 1000 punya.

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by randygpz old sbk on Mon Aug 17, 2009 10:50 am

FZR4 ni bpe ye hp nye? jeng..jeng..jeng...huhuhu! Very Happy

msti laju ye zull...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zull on Mon Aug 17, 2009 12:14 pm

Lagi tambah info....

http://img196.imageshack.us/i/wwwrampantracingcomfzr4.pdf/

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

mau carik ini spesis.

Post by zulvoyager on Sat Aug 22, 2009 10:20 am

moto ni memang aku minat tengah cari2 ni sunny ada ka sesiapa yang nampak yang tersadai bawah rumah ka tepi rumah ka hehehe Question Question Question Question

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by faizul_11 on Sat Aug 22, 2009 12:08 pm

zulvoyager wrote:moto ni memang aku minat tengah cari2 ni sunny ada ka sesiapa yang nampak yang tersadai bawah rumah ka tepi rumah ka hehehe Question Question Question Question

kat ipoh ada sebijik. tengok kat mudah.com nak jual harga 4.5k. tapi takde surat beranak. motor x idup lak tu. nanti serach lagi tengok. bawak 2.5k boleh dapat kot. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zull on Sat Aug 22, 2009 3:59 pm

zulvoyager wrote:moto ni memang aku minat tengah cari2 ni sunny ada ka sesiapa yang nampak yang tersadai bawah rumah ka tepi rumah ka hehehe Question Question Question Question

alluu bro zul.... fzr yg kat penang tu da try call ka ?? ape citer moto tu ??

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zulvoyager on Thu Sep 24, 2009 10:04 pm

x call iklan kat mudah tu dah x da cari tempat lain Smile Very Happy ....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zulvoyager on Thu Sep 24, 2009 10:06 pm

raya sudah sampai lepas raya ni x da xtiviti ka old nih....huhuhu bom

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by randygpz old sbk on Tue Sep 29, 2009 8:21 am

zulvoyager wrote:raya sudah sampai lepas raya ni x da xtiviti ka old nih....huhuhu bom

jom la kite lepak mane2,dataran pn ok ape...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zul_cbr on Wed Sep 30, 2009 3:15 pm

moto ni ada EXUP system mcm abg dia 1000 ke ?

zul_cbr

Age : 28
Location : JB, MLK

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by faizul_11 on Wed Sep 30, 2009 6:09 pm

yang ni Genesis. tak pakai exup. sama dengan model FZR 88 - 89. tapi late 89 keluar FZR1000 yang pakai exup. rangka dah lain.

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by zull on Wed Dec 09, 2009 7:19 pm

faizul_fzr wrote:yang ni Genesis. tak pakai exup. sama dengan model FZR 88 - 89. tapi late 89 keluar FZR1000 yang pakai exup. rangka dah lain.

tak boleh upgrade exup ker?? Question

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: YAMAHA FZR400

Post by Sponsored content Today at 11:06 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum