T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

View previous topic View next topic Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by faizul_11 on Mon Jun 17, 2013 5:45 am

lukmanw wrote:OK - present the OSO LS Edition T-shirt Very Happy:D:D:D



dah ok  sangat ni bang Lukman..

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by lukmanw on Mon Jun 17, 2013 8:42 am

special edition for Honda Rothmans



Last edited by lukmanw on Wed Jun 19, 2013 10:51 am; edited 1 time in total

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by faizul_11 on Mon Jun 17, 2013 9:15 am

fulamakkk... ROthmans pun dah ada design.. tak sabar nak kasi siap ni.. lepas ni diikuti dengan Pepsi, MildSeven, Marlboro.. huhuhu..

semakin didepan la macam ni.. Terima kasih bang lukman.

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by lukmanw on Mon Jun 17, 2013 12:14 pm

sekarang ini relaks sikit sbb musim mengawan opssss... musim semak exam paper. jemu-jemu semak paper/letih tangan dok conteng atau layu mata nak baca, gatai tangan lak nak design-design lak!

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by lukmanw on Mon Jun 17, 2013 1:14 pm

Pilih mari pilih! Silap-silap haribulan group lain (group motor lain) yang ciplak design-design ni Very Happy


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by lukmanw on Mon Jun 17, 2013 1:21 pm

Dicadangkan cuma LUCKY STRIKE EDITION SAHAJA pakai 4 biji motor the legend tu. Edisi-edisi lain akan bertukar motor ataupun cuma guna bayang-bayang shj (silhouette) ataupun silhouette motor dgn rider sekali.

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by shukri on Tue Jun 18, 2013 8:58 pm

Terbaik la abg lukman..saya ok aja bang mengikut kata ramai...walau ramai yg dh mngata saya..huhu..ptut tido smgu 2 nie tk nyenyak..ada yg myebut rupenyer...nk aje start moto pg umh yg suka sebut nama sy tu...nk ckp " I liiiiiiiikeeeee " hahaha...hi kak liza...hi atan...eh abg man pun tmbh kari jgk..tk lupa..abg izul...huhu...jaga I gum u all..

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by shukri on Tue Jun 18, 2013 9:01 pm

Sapa yg nk oder awal tu igt2 skit...perut tu makin nk membesar...kang sangkut...kan kak liza...kang ada plak yg terprangnen...huhu...lalala

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by shukri on Wed Jun 19, 2013 4:20 am

lukmanw wrote:
shukri wrote:ssh la..gsx750p tkda pung... Mad

Shuk - GIXER ada! Mengancam juga perkataan GIXER ini! Bayangkan nick name SHUKRI GIXER! Cepat register nama ni sebelum org lain ambik!



takpa la bang..kita 1 watak aje...haha..cukupla org knl dgn nama nie..kan abg ijul..huhu:P:P:P

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by shukri on Wed Jun 19, 2013 4:23 am

nor'arie wrote:
faizul_11 wrote: lol! lol!  lol!
logo uturn nie di tujukan khas untuk shuk yg suka wat uturn... hahahaha... tp i x uturn da inform awal2 lg... next time ride kita tgk sape lak yg nak wat uturn... pirat pirat  pirat


wah..begitu seronok yer...nasib ko la sibiru dpt lagu dpt pic special..haha...BasketballBasketball

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by lukmanw on Wed Jun 19, 2013 10:53 am

thinking out of the box








lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by shukri on Wed Jun 19, 2013 1:29 pm

yg tengah2 tu bang...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by atan7800 on Wed Jun 19, 2013 3:34 pm

ada apa tengah tu syuk....

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by lookman0202 on Tue Jun 25, 2013 10:59 pm

dah lepas ke nk order baju nih aduhh affraid

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by faizul_11 on Sun Jun 30, 2013 10:41 am

lookman0202 wrote:dah lepas ke nk order baju nih aduhh affraid

belum buat pun.. kalau nak buat esok2 mesti inform kat semua..

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by faizul_11 on Sun Jun 30, 2013 10:42 am

tshirt edisi yang ni, ada satu je kat Malaysia.. bagi mem pakai wat masak.. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by AmyZaydee on Mon Jul 01, 2013 4:44 pm

cantik gak tu ijul...

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by amy on Mon Jul 15, 2013 5:41 pm

ijul bukak la tender buat baju design atas tu.. itu salah satu idea aku..minat la..walaupun dulu dpt tentangan dari byak pihak.. ckp ada yg nk saman la..mcm2..Very Happy Laughing 

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by faizul_11 on Tue Jul 16, 2013 4:42 am

amy wrote:ijul bukak la tender buat baju design atas tu.. itu salah satu idea aku..minat la..walaupun dulu dpt tentangan dari byak pihak.. ckp ada yg nk saman la..mcm2..Very Happy Laughing 

hahaha.. hang punya idea ye.. aku pun lupa. nanti la kita buat 10 helai je untuk simpanan peribadi. tapi kalau 10 helai mesti harga RM40++ kot. dah dekat nak motogp ni.. nak buat tshirt untuk edisi motogp pulak..

saman?? dah lama dengar kisah tu. tunggu dah bertahun x sampai pun surat saman. Shocked Shocked Shocked 

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by akumatmoto on Sun Aug 25, 2013 7:07 am

faizul_11 wrote:
amy wrote:ijul bukak la tender buat baju design atas tu.. itu salah satu idea aku..minat la..walaupun dulu dpt tentangan dari byak pihak.. ckp ada yg nk saman la..mcm2..Very Happy Laughing 
hahaha.. hang punya idea ye.. aku pun lupa. nanti la kita buat 10 helai je untuk simpanan peribadi. tapi kalau 10 helai mesti harga RM40++ kot. dah dekat nak motogp ni.. nak buat tshirt untuk edisi motogp pulak..

saman?? dah lama dengar kisah tu. tunggu dah bertahun x sampai pun surat saman. Shocked Shocked Shocked 
ijul.. nanti la kita buat 10 helai je untuk simpanan peribadi termasuk aku punye skali ke?? afro afro 

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by AmyZaydee on Thu Aug 29, 2013 8:50 pm

faizul_11 wrote:
amy wrote:ijul bukak la tender buat baju design atas tu.. itu salah satu idea aku..minat la..walaupun dulu dpt tentangan dari byak pihak.. ckp ada yg nk saman la..mcm2..Very Happy Laughing 
hahaha.. hang punya idea ye.. aku pun lupa. nanti la kita buat 10 helai je untuk simpanan peribadi. tapi kalau 10 helai mesti harga RM40++ kot. dah dekat nak motogp ni.. nak buat tshirt untuk edisi motogp pulak..

saman?? dah lama dengar kisah tu. tunggu dah bertahun x sampai pun surat saman. Shocked Shocked Shocked 
Kak amy n abg zaydee pun nak jugak

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by faizul_11 on Tue Sep 03, 2013 12:55 pm

cadangan t-shirt untuk tahun 2014.. alang2 dah berperang, biar sampai menang..

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by atan7800 on Wed Sep 04, 2013 12:00 pm

haha... saya pn nak jugak

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by PEREPAT JATI on Thu Sep 05, 2013 1:52 pm

saya nak jugak xkira walau mcm mana pon.nak gak

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by akumatmoto on Sun May 04, 2014 5:40 am

izul...baju amacam...ada brita ka...kalu dah siap tros sms kt aku...maklom la aku tkde kemudahan internet... afro 

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE OWNERS. EDISI 2013

Post by Sponsored content Today at 1:29 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum