bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

View previous topic View next topic Go down

bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Fri Nov 25, 2011 2:06 am








speechless...
ada rejeki aku upgrade
kalu belum sampai jodoh
aku maintain jelah NSR 150R
huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by Camel on Fri Nov 25, 2011 2:41 am

waw dah dapat duan baru rupenya zephyr ni...
jagindas nak tukar angin kepada GSXR-1100 tak...
kalo berminat ape kiranya sudi meminang GSXR sy..
Ni Betul - Betul bukan cubaan...

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by faizul_11 on Fri Nov 25, 2011 3:54 am

huhuhu..

tu la pasal dia ambik savana jap.. nak jual 20k. wat modal ambik GSXR1100 kot. savana 750cc x cukup power nak kejar 1100..

1100 power weiii.. 1000cc pun boleh layan lap sorang2 kat depan, ini kan pulak 1100.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by Camel on Fri Nov 25, 2011 4:06 am

tu dia...
komen dari owner GSXR (ACC 81) sndiri pasal GSXR ni..
yg telah merasai kehebatan nya

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by shukri on Fri Nov 25, 2011 4:51 am

dh smpi seru tuk upgrade la tu..hehe..suzi jgk ker pilihan hati?...jaga2 ninja..samuari nk climax nie...huhu

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by zulvoyager on Sat Nov 26, 2011 7:53 pm

waa masing jual moto ni tahniah acoiii .....savana tu ko beli kejap jer apa pasal nak jual...... Question Question

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by katanaf4775 on Sun Nov 27, 2011 12:48 pm

zulvoyager wrote:waa masing jual moto ni tahniah acoiii .....savana tu ko beli kejap jer apa pasal nak jual...... Question Question

waa...aku gak maju lagi...org lain semua dah maju kedepan yg aku cuma perut je makin kedepan huhuhu...

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Mon Nov 28, 2011 1:49 am

Camel wrote:waw dah dapat duan baru rupenya zephyr ni...
jagindas nak tukar angin kepada GSXR-1100 tak...
kalo berminat ape kiranya sudi meminang GSXR sy..
Ni Betul - Betul bukan cubaan...

hajat di hati memang nak upgrade...
kalau ada rezeki dan kalau dah memang serasi or jodoh aku
dgn GSXR1100
insyaallah tak ke mana
huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by akumatmoto on Sat Dec 10, 2011 8:56 am

hmmphhh....(saborjelah..)

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 2:08 am

adakah pinangan ku di terima?
ataupun ayahku kawen lagi?

"asam di laut,garam di darat
dalam tempurung, bertemu jua
kalau dah jodoh takkan ke mana"

"tanam pinang rapat-rapat
biar senang puyuh berlari
ku pinang-pinang tak dapat-dapat
ku pujuk-pujuk ku bawa lari"







dangdut koplo
http://youtu.be/-wCmXpNP6ao


Last edited by jagindas on Tue Dec 20, 2011 2:24 am; edited 1 time in total

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 2:22 am

katanaf4775 wrote:
zulvoyager wrote:waa masing jual moto ni tahniah acoiii .....savana tu ko beli kejap jer apa pasal nak jual...... Question Question

waa...aku gak maju lagi...org lain semua dah maju kedepan yg aku cuma perut je makin kedepan huhuhu...

biar PJK-perut jalan kedepan
asalkan hati senang
dan berbahagialah kamu
dengan apa yang kamu mampu
kalau dah kaki saiz7
manakan bisa menyarung kasut saiz 10?
huhu


jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 2:26 am

zulvoyager wrote:waa masing jual moto ni tahniah acoiii .....savana tu ko beli kejap jer apa pasal nak jual...... Question Question

savana tu byk sgt penyakit misteri
dah macam kanser la pulak

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 2:31 am

shukri wrote:dh smpi seru tuk upgrade la tu..hehe..suzi jgk ker pilihan hati?...jaga2 ninja..samuari nk climax nie...huhu

suzi memang ternyata hebat
bukan calang2 orang dapat menunggangnya
even golongan bangsawan pun kengkadang boleh ke pajak gadai di buatnya huhu
hajat di hati memang nak upgrade
tapi ada saja halangannya
mengalahkan meminang anak dara
inikan pula janda orang aku nak kebas?
ninja memang ternyata hebatlah
setahap mana pun climaxnya
hanya jauhari mengenal manikam huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 2:32 am

Camel wrote:tu dia...
komen dari owner GSXR (ACC 81) sndiri pasal GSXR ni..
yg telah merasai kehebatan nya

gsxr memang hebat
aku mmg salute abis kt gsxr ni
especially savana huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 2:34 am



















Last edited by jagindas on Wed Dec 21, 2011 3:51 pm; edited 3 times in total

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by MrProfessor on Tue Dec 20, 2011 5:58 am

1100 8 bijik plug Shocked .... power power...

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 1:25 pm

mana ada power
alfa romeo pun 8 bijik plug gak
tapi x power pun

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by faizul_11 on Tue Dec 20, 2011 3:20 pm

jagindas wrote:

fuyooo. hebat la. eleven.. syabas.. Very Happy Very Happy Very Happy

jom medang..


_________________

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by kawa_zephyr_750 on Tue Dec 20, 2011 5:56 pm

Syabas diucapkan kepada member kita ni, akhirnya dapat gak berada sebaris dengan otai otai old superbike.

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 6:32 pm

motor tua maa...
lagipun naked
nak laju mana?..huhu

nak medang nanti roger2 la
huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Tue Dec 20, 2011 6:44 pm

kawa_zephyr_750 wrote:Syabas diucapkan kepada member kita ni, akhirnya dapat gak berada sebaris dengan otai otai old superbike.

oldsuperbike banting sekarang ni complete
ada zr550,zr750&zr1100

zr400 ada tapi dah sarung kt casis GPz400 huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by patrickstar on Wed Dec 21, 2011 2:52 am

pergh...dasyat la

patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by MKI on Wed Dec 21, 2011 4:39 am

jagindas wrote:
kawa_zephyr_750 wrote:Syabas diucapkan kepada member kita ni, akhirnya dapat gak berada sebaris dengan otai otai old superbike.

oldsuperbike banting sekarang ni complete
ada zr550,zr750&zr1100

zr400 ada tapi dah sarung kt casis GPz400 huhu

complete dah ni.. adik bongsu sampai abg long ada...

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Wed Dec 21, 2011 2:26 pm

MKI wrote:
jagindas wrote:
kawa_zephyr_750 wrote:Syabas diucapkan kepada member kita ni, akhirnya dapat gak berada sebaris dengan otai otai old superbike.

oldsuperbike banting sekarang ni complete
ada zr550,zr750&zr1100

zr400 ada tapi dah sarung kt casis GPz400 huhu

complete dah ni.. adik bongsu sampai abg long ada...

ada lagi yang bongsu
Balius 250
tapi pakai enjin ZXR250


jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by jagindas on Wed Dec 21, 2011 2:31 pm


Zephyr 400


Zephyr 550


Zephyr 750


Zephyr 1100

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: bye bye baby...ada jodoh berjumpa lagi....

Post by Sponsored content Today at 2:09 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum