borak bebas

Page 1 of 19 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

View previous topic View next topic Go down

borak bebas

Post by Admin on Sat Aug 22, 2009 6:15 am

bilangan registered ahli tak sampai 20 orang pun. mana yang lain? Laughing Laughing . hari tu ada ajak abg manpanjang register. rupa-rupanya pakai nama lain lak. saja je nak bikin onak kat forum ni. Laughing Laughing Laughing . mesti ramai yang bengang baca dia punya post.

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

ramadan datang lagi.....

Post by zulvoyager on Sat Aug 22, 2009 10:06 am

Very Happy marila kita sama2 mengimarahkannya.berbuka di bagan lalang tu bila ye old owner saja ka atau dgn family sekali hahaha.....izull kasi tau dia punya tarikh ok.

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Sat Aug 22, 2009 12:07 pm

zulvoyager wrote:Very Happy marila kita sama2 mengimarahkannya.berbuka di bagan lalang tu bila ye old owner saja ka atau dgn family sekali hahaha.....izull kasi tau dia punya tarikh ok.

boleh bawak family. tahun lepas kitorang bawak family semua. ada yang datang bujang je. tapi bayaran ikut kepala la. makan best giler. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by zull on Sat Aug 22, 2009 4:20 pm

Admin wrote:bilangan registered ahli tak sampai 20 orang pun. mana yang lain? Laughing Laughing . hari tu ada ajak abg manpanjang register. rupa-rupanya pakai nama lain lak. saja je nak bikin onak kat forum ni. Laughing Laughing Laughing . mesti ramai yang bengang baca dia punya post.

ha ha ha..rupanya da kene main...memang bikin panass jer..ha ha

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by amy on Sun Aug 23, 2009 5:54 am

aku balik 10.09.09... kalau lah kiranya korg dpt tunggu aku baru buat majlis tu kan bagus....huhuhu.....

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Admin on Sun Aug 23, 2009 6:20 am

amy wrote:aku balik 10.09.09... kalau lah kiranya korg dpt tunggu aku baru buat majlis tu kan bagus....huhuhu.....

apa kata buat hari ni. boleh ka? hang pegi 2 minggu. balik sini semua orang dah sibuk nak raya. Laughing Laughing Laughing

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Sun Aug 23, 2009 6:22 am

minggu depan wife aku nak bersalin dah. mungkin 31 Ogos. kita buat Jumaat minggu depan. ok tak?

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Admin on Mon Aug 24, 2009 4:23 am

kenapa dari semalam takde orang login. Very Happy Very Happy Very Happy

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by zulvoyager on Mon Aug 24, 2009 7:29 pm

sebok la balik keja dh penat malam trawih lagi jam 12 dah zzzzzzzzz...amy jangan lupa buah tangan ka buah kaki ka untuk geng old hahaha merasa gak pegi negri mat salleh......

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Tue Aug 25, 2009 8:46 am

Who is Online ?
Who is Online ?

In total there are 2 users online :: 2 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot
Most users ever online was 4 on Fri Aug 14, 2009 7:00 am

Registered Users: faizul_fzr, randygpz old sbk
Bots : Google

kitorang berdua je? ko tak tidur ke wan? Sleep Sleep

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Tue Aug 25, 2009 8:54 am

faizul_fzr wrote:
Who is Online ?
Who is Online ?

In total there are 2 users online :: 2 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot
Most users ever online was 4 on Fri Aug 14, 2009 7:00 am

Registered Users: faizul_fzr, randygpz old sbk
Bots : Google

kitorang berdua je? ko tak tidur ke wan? Sleep Sleep

aku tak blh tdo la...mlm td blk barokah 1.30am...smpy umah tgk citer 3omputih bangang! 3am br tdo...zzz
lps sahor trus gi kje msk 6am plak! huhuhu! Very Happy
jd smpy la ni mata aku msh segar! huhuhu! Shocked Shocked Shocked

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by EsJA on Wed Aug 26, 2009 10:28 am

TAHNIAH,TAHNIAH diucapkan terhadap segala usaha menjayakan ruangan forum ini.salam bro sume,ble tak kalau ada event PENTING tahap nasional broadcast pakai sms coz selalunya kengkawan lain pun terlalu sibok
tak de masa nak surf sangat. contoh- majlis berbuka pose di seri malaysia(consider tahap nasional),bagan lalang i dapat tau dari Mr Randy n Theonlyone.i hampir 3minggu tak surf any website.....sibuk la katakan mengerjakan OBJEKBARU.. all the best to u all n selamat berpuasa,berbuka dan beramal. Very Happy

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by theonlyone on Thu Aug 27, 2009 4:54 pm

zull wrote:
Admin wrote:bilangan registered ahli tak sampai 20 orang pun. mana yang lain? Laughing Laughing . hari tu ada ajak abg manpanjang register. rupa-rupanya pakai nama lain lak. saja je nak bikin onak kat forum ni. Laughing Laughing Laughing . mesti ramai yang bengang baca dia punya post.

ha ha ha..rupanya da kene main...memang bikin panass jer..ha ha

jgn marah aaa...hehehe... Laughing Laughing cheers cheers lol! lol!

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Fri Aug 28, 2009 5:50 am

esja wrote:TAHNIAH,TAHNIAH diucapkan terhadap segala usaha menjayakan ruangan forum ini.salam bro sume,ble tak kalau ada event PENTING tahap nasional broadcast pakai sms coz selalunya kengkawan lain pun terlalu sibok
tak de masa nak surf sangat. contoh- majlis berbuka pose di seri malaysia(consider tahap nasional),bagan lalang i dapat tau dari Mr Randy n Theonlyone.i hampir 3minggu tak surf any website.....sibuk la katakan mengerjakan OBJEKBARU.. all the best to u all n selamat berpuasa,berbuka dan beramal. Very Happy

rasa dah sms kat semua. nanti suruh tuan president sms kat semua.

OBJEK BARU? lain macam je bunyi nya.. Very Happy Very Happy yang 500cc tu ke?

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by EsJA on Fri Aug 28, 2009 6:30 am

APA BARANG 500cc!! tunnnGGUUU,,,kezutannya
lol!

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by zulvoyager on Fri Aug 28, 2009 6:41 am

pegi satu famly ok gak di bagan lalang tu tapi pegi solo lagi best naik muto bounce Very Happy Very Happy huhuhu....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by shukri on Sat Aug 29, 2009 8:43 am

kesian kt hang amy oitz.. Sad Sad tp btoi kata bang zul jgn lupa la buah2 apa yang patut tuk kami.. Smile

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Tue Sep 01, 2009 4:35 am

Alhmdllh.....aku dah kembali sihat wal'afiat....huhuhu! Very Happy
dh lame ni tak jenguk2 forum! huhuhu!

Tahniah! faizulfzr mggu lps dkurniakan seorg lagi puteri! huhuhu!
nti dh besor blh bwk fx dgn fxr abah ye... Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Fri Sep 04, 2009 11:31 am

mlm ni jom lepak barokah lps terawih! aku ade filem baik pnya utk tontonan smua kwn2...trutama pmilik KATANA!

filem dr negara matahari terbit! seni kate tak de...smua ckp jepon!
aku paham la...tak tahu la korg?? huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by zulvoyager on Sun Sep 06, 2009 6:57 pm

filem katana je ka tunjuk la sekali gpz punya filem hahaha..boleh la aku tengok....sambil minum teh tarik.... cheers afro flower

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by zulvoyager on Wed Sep 09, 2009 8:01 pm

ai dua tiga kerat je yang login ni gang yang lain mana semua letih puasa ka kerja.......tahniah buat izull dapat baby kena keja kuat lagi la hahaha.....siang pegi sekolah malam kerja rumahh.. Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Thu Sep 10, 2009 6:17 am

zulvoyager wrote:ai dua tiga kerat je yang login ni gang yang lain mana semua letih puasa ka kerja.......tahniah buat izull dapat baby kena keja kuat lagi la hahaha.....siang pegi sekolah malam kerja rumahh.. Very Happy Very Happy

ape lak malam kerja rumah. malam lepak kat Barokah la.. bounce bounce bounce

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Thu Sep 10, 2009 7:11 am

jom mlm ni lepak brokah! ade brani ke? huhuhu! Very Happy

jgn tetido dah la.... Sleep

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Thu Sep 10, 2009 11:17 am

randygpz old sbk wrote:jom mlm ni lepak brokah! ade brani ke? huhuhu! Very Happy

jgn tetido dah la.... Sleep

tengok la camne malam ni. aku dah balik rumah kat taman murni. boleh lepak.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Fri Sep 11, 2009 4:15 am

mlm td lepak dgn abg nan,ijan katana....smpy dkat 1am...blk umah tgk AirWolf....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Sponsored content Today at 7:01 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 19 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum