Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by deli_85 on Tue Jun 19, 2012 12:43 pm

Ingin mencari Kawasaki Kle 500.. Yg masih boleh berjalan. Tel saya 0125152926

deli_85

Location: cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by zulvoyager on Wed Jun 20, 2012 8:44 am

kat mudah tengok ader org nk juaii Very Happy

zulvoyager

Age: 43
Location: port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by jagindas on Wed Jun 20, 2012 9:28 am



Price : RM 16 500 Reg. year: 1995

Bike in good condition.

Price negotiable. Reason for sale change to bigger cc.

Contact advertiser Share on Facebook
balan: 016499625
Save ad





Price : RM 18 500 Reg. year: 1992

- Condition sangat tip top..
- Saya dah ride ke Thailand, Cambodia & Vietnam dgn motor ni..mmg puas hati..
- Kegunaan harian ke pejabat..Sgt tahan lasak & praktikal..
- Tak perlu repair apa2..start terus jalan..

Aksesori:
1) wind shield
2) 1 top box givi original Italy
3) 2 side box givi Malaysia
4) scotoiler
5) hepco becker crash bar + radiator guard
6) GPS/HP charger socket
7) air horn

* new battery
* new sprocket set + chain (X ring)
* new rectifier
* new key ignition set
* tyres front rear 80%
* Brake pads 80%

Bagi Yang benar2 berminat sila hubungi saya (owner) di 0183677009...no SMS..








Price : RM 16 000 Reg. year: 1992

tayar battlax belakang baru tukar
minyak hitam baru tukar
set spoket baru tukar
mtr berada di kota kuala muda
Manufacturer (Make) Kawasaki
Model Name KLE 500
Year 1992
Category(class) Enduro
Engine
Engine Capacity (Displacement) 499 ccm (30.45 cubic inches)
Engine Type Twin
Bore x Stroke Ø74.0 mm x 58.0 mm (Ø2.91 inches x 2.28 inches)
Bore/Stroke Ratio 1.28
Stroke 4
Valves per Cylinder 4
Timing System DOHC
Cooling System Liquid
Powertrain
Gearbox 6 speed
Chassis/Suspension/Brakes
Front Brakes Single disc
Rear Brakes Single disc
Front Tire 90/90-21
Rear Tire 130/80-17
Dimensions
Curb Weight 198 kg (437 lb)
Fuel Capacity 15 litres (3.96 gallons)
Performance
Max Power 50.00 HP (36.5 kW) at 8500 RPM
Power/Weight Ratio 0.25 Hp/Kg
Top Speed 165 km/h (102mph)

Contact advertiser Share on Facebook
Rosman: 0124554245
Save ad

jagindas

Age: 14
Location: Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by jagindas on Wed Jun 20, 2012 9:28 am



Price : RM 15 000 Reg. year: 1991

KAWASAKI KLE500 READY FOR SALE
2 OWNER
WILAYAH PLATE
READY TO RIDE
ROAD TAX SUDAH ADA.
NOMBOR PLATE 8880
TIP TOP CONDITION MACAM KUDA.
HARGA BOLEH NEGO
CALL SALINA 019-3371972, 014-3022111,012-4072682

jagindas

Age: 14
Location: Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by tetikus on Wed Jun 20, 2012 6:52 pm

Bro Achoy..ape kecite nya dah nak bersara pulak nih..biar betul..huhuhu

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by jagindas on Wed Jun 20, 2012 7:39 pm

eh iye ke?...
mana ada bersara...
propaganda je tu...
mesti mau upgrade ma sama besar dgn man panjang & zul voyager

jagindas

Age: 14
Location: Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by tetikus on Wed Jun 20, 2012 7:56 pm

Kehkehkeh..ada elemen pengencingan dalam iklan tu la..kuikui..

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by faizul_11 on Thu Jun 21, 2012 6:38 am

jagindas wrote:

Price : RM 15 000 Reg. year: 1991

KAWASAKI KLE500 READY FOR SALE
2 OWNER
WILAYAH PLATE
READY TO RIDE
ROAD TAX SUDAH ADA.
NOMBOR PLATE 8880
TIP TOP CONDITION MACAM KUDA.
HARGA BOLEH NEGO
CALL SALINA 019-3371972, 014-3022111,012-4072682


Kawasaki zephyr 1100 zrt10A twin spark
berkeadaan sangat baik
former royal kelantan punya bike
plet kelantan
mileage baru 53k km
absorber belakang ohlins sweden
handlebar fatbar acerbis italy
ekzos 4-1 mufler two brothers magnesium
wiring tip top
tank 1 karat pun takde tip top takde repair
meter sumer berfungsi dengan baik
minyak itam sentiasa dijaga dgn baik
seat ori siap ada sticker lagi
enjin,rim,bar blkg sumer high polish
boleh pusing 1 semenanjung takde masalah
setakat cruising 200km/j takde masalah
motor dah banyak kali menang motor show
nak jual sebab dah bersara
berminat call jangan sms

apa kes ni achoy.. x kan baru kena cucuk dengan TZM150 je masa cruising 200km/j dah nak jual motor pulak..
"baru dengar guruh dilangit, air setempayan dicurahkan,
ini macam, king of zephyr punya title kepada siapa hendak dianugerahkan?"
Sad Sad Sad

_________________

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by manpanjang on Thu Jun 21, 2012 9:33 am

jagindas wrote:eh iye ke?...
mana ada bersara...
propaganda je tu...
mesti mau upgrade ma sama besar dgn man panjang & zul voyager

yehyeh, tmbh lg moto spesis bertong... Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by deli_85 on Thu Jun 21, 2012 11:23 am

Closed topic admin.. Dah dpt tapi Vulcan 500 jer..
Org baru belajar kan.. Hahaaha tak sabar2..

deli_85

Location: cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by zulvoyager on Thu Jun 21, 2012 10:10 pm

acoi welcam2 tu dha tong club bukan lc tong yer hehe Very Happy Very Happy ps..org keja goman senang wat loan daa

zulvoyager

Age: 43
Location: port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by katanaf4775 on Tue Jun 26, 2012 4:53 pm

Arapak choi hg nak pakai yg ada tong gak ke..? huhu ...
aku pong ada angan2 gak ni..tak dapat Gold Wing , Voyoger pun jadilah ataupon paling cikai dapat BMW 1600GTL jadilah huhuhihihihihihi........ What a Face

katanaf4775

Age: 40
Location: port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by zulvoyager on Tue Jun 26, 2012 11:10 pm

katanaf4775 wrote:Arapak choi hg nak pakai yg ada tong gak ke..? huhu ...
aku pong ada angan2 gak ni..tak dapat Gold Wing , Voyoger pun jadilah ataupon paling cikai dapat BMW 1600GTL jadilah huhuhihihihihihi........ What a Face
fuyooo BMW banyak makan wang ini jentera golongan bangsawan jer yg boleh pakai....ps macam kawan bang man kat alor star itu hari tokey bendang.... Very Happy Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age: 43
Location: port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by katanaf4775 on Wed Jun 27, 2012 4:53 pm

zulvoyager wrote:
katanaf4775 wrote:Arapak choi hg nak pakai yg ada tong gak ke..? huhu ...
aku pong ada angan2 gak ni..tak dapat Gold Wing , Voyoger pun jadilah ataupon paling cikai dapat BMW 1600GTL jadilah huhuhihihihihihi........ What a Face
fuyooo BMW banyak makan wang ini jentera golongan bangsawan jer yg boleh pakai....ps macam kawan bang man kat alor star itu hari tokey bendang.... Very Happy Very Happy Very Happy


ala abg zul cuma angan2 taik ayam je...makin lama digenggam makin sejuk lah ia....tapi sebenarnya sapa yg suka genggam taik ayam kan huhuhuhu....kalu takat keja despatch mcm saya ni sampai pencen ler x rasa..bukan BMW jer , GoldWing atau voyoger pon sama gak , moto kap-chai pon tarak huhuhu Sad

katanaf4775

Age: 40
Location: port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Kawasaki KLE 500 ..

Post by jagindas on Wed Jun 27, 2012 11:19 pm

kalau nak motor kapchai
gi melawat low kat tg sepat
ada banyak momos tigris 135R kat sana
aku test tadi
tarik gear 1-4 dalam 400meter sekejap je dah 120km/j
marilah..

jagindas

Age: 14
Location: Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum