AKTIVITI RASMI 2013

Page 2 of 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by Admin on Tue Jan 01, 2013 5:22 pm


_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by MKI on Wed Jan 02, 2013 3:47 am

Selamat Tahun Baru...
harap2 dapat la turun gathering 2013

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by atan7800 on Wed Jan 02, 2013 5:34 am

selamat tahun baru kepada kengkawan.... insyaallah saya nak ikutttt.....

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by zulvoyager on Thu Jan 03, 2013 6:01 pm

voyager 12 akan menghadirkan diri huhu..... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by faizul_11 on Mon Jan 07, 2013 5:40 pm

count down 19/01/2013 - annual gathering 2013..

penaja rasmi setakat ini
1) wan ONO - saudagar bundle
2) Old Superbike Owner - laman rasmi

kelab komponen rasmi jemputan
1) Kelab Jelajah Tanahair Banting
2) Motor Buruk Bukit Changgang Club - ninja club

kelab tak rasmi jemputan
1) oldsuperbikeownermalaysia (x tahu nama rasmi apa ntah)
2) putrajaya retro owner club (PROC)

kepada kelab2 lain di lembah Kuala Langat, sila wartakan kehadiran ahli2 anda.. kalau boleh, beri anggaran ahli yang akan datang. senang nak buat anggaran perbelanjaan. Very Happy Very Happy Very Happy



_________________

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by nan_gpz11 on Mon Jan 07, 2013 9:52 pm

Xlama lagi perutusan raja-raja akan sampai...kepada adun masing..tunggguuu..
OLDSUPERBIKEOWNERMALAYSIA....SAPA YANG TUBUHKAN NIE..?..yang ada skrg nie xada pangkat2..atau bintang..kita sama aja..cuma kita peminat motosikal era 82-92.yang xada pun bole joint..125-150cc,kalo xada 110-125cc(yang nie uma org ada)..nk pangkat bole jangan guna nama old superbikeowner..nama nie satu sahaja..
President
Timbalan president
Setiausaha
Timbalan setiausaha
Bendahari
Timbalan bendahari
Ajk (kena ada 12 org)
Juru audit (2org)
Ahli kena ada tidak kurang 30 org
(kalo suma2 nie cukup bole daftarkan)..dan kena ada axtiviti,dan kena buat laporan tahunan..suma2 nie byk pakai duit..dan berapa org yang bole ikot sama?..hahaha2.
OLD SUPERBIKEOWNER 82-92, xada semua nie...kita sama aja...syok2 sahaja..ada masa bole joint..xada pun xapa..lain kali pun ada...xada yang besar..pakai yang kecik..kecik xada patjai moto pasar..haaaa..mudahkan?. Very Happy





nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by acoyfzr on Tue Jan 08, 2013 4:41 am

basikal boleh

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by faizul_11 on Tue Jan 08, 2013 4:51 am

acoyfzr wrote:basikal boleh

basikal?? boleh je. cakap je bila nak ride. MTB atau road.. aku ada road bike gear kat bawah. oldskool punya. hahaha. kalau apa pun xde, kita naik bas la pulak.. Cool Cool

_________________

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by faizul_11 on Tue Jan 08, 2013 4:59 am

keluar list dulu..

kehadiran dari Old Superbike Owner (82-92)
1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) sharul_zx11
4) atan_gsx11 (in the making)
5) wan_ono gsx11
6) fazli_zx11
7) man_panjang gsx750s
Cool
9)
10)
11)
.
.
..


sila tambah.. 500 cucuk sate diperuntukan untuk kawan2. air mineral free. datang bawak perut je. minyak isi sendiri. hehehe.. yang nak datang naik bas, boleh turun kat Putrajaya. nanti ada orang datang jemput. dilarang membawa kereta untuk mengurangkan kesesakan parking.. Shocked Shocked

mari mari mari.. "banyak sama dilahap, sikit sama dijamah". hahaha..

_________________

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by acoyfzr on Tue Jan 08, 2013 5:20 am

acoyfzr@gs750e datang naik lc135

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by novice_blok on Tue Jan 08, 2013 5:44 am

lokasi nya dimana ya? dengar khabar Restoran jejantas sungai buloh dah x bleh park kan?

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by faizul_11 on Tue Jan 08, 2013 6:34 am

novice_blok wrote:lokasi nya dimana ya? dengar khabar Restoran jejantas sungai buloh dah x bleh park kan?

rnr dengkil je. kena outstation lagi ke tarikh tu? kunci motor kena duplicate. takut kena sorok je esok. hahaha..

_________________

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by novice_blok on Tue Jan 08, 2013 9:41 am

hahaha...... dah stanby dah duplicate kunci siap2...ada dalam wallet.....jangan wallet kene sorok dah la.....haha

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by MKI on Tue Jan 08, 2013 9:58 am

xleh dtg naik kereta? baru bercadang..
nampak gaya kena kayuh beskal la gni..
gpx750r buat jampi jadi lc135 (insyaallah mari)

p/s: cam mana nak minta passport nak berlepas? plz help ahhahaaaa

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by husin gsx-s on Tue Jan 08, 2013 10:26 am

faizul_11 wrote:keluar list dulu..

kehadiran dari Old Superbike Owner (82-92)
1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) sharul_zx11
4) atan_gsx11 (in the making)
5) wan_ono gsx11
6) fazli_zx11
7) man_panjang gsx750s
Cool husin_gsx750s
9) acoyfzr_gs750e (lc135??)
10)
11)
.
.
..


sila tambah.. 500 cucuk sate diperuntukan untuk kawan2. air mineral free. datang bawak perut je. minyak isi sendiri. hehehe.. yang nak datang naik bas, boleh turun kat Putrajaya. nanti ada orang datang jemput. dilarang membawa kereta untuk mengurangkan kesesakan parking.. Shocked Shocked

mari mari mari.. "banyak sama dilahap, sikit sama dijamah". hahaha..

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by AtanFZi on Tue Jan 08, 2013 10:46 am

MKI wrote:xleh dtg naik kereta? baru bercadang..
nampak gaya kena kayuh beskal la gni..
gpx750r buat jampi jadi lc135 (insyaallah mari)

p/s: cam mana nak minta passport nak berlepas? plz help ahhahaaaa
MKI sehari sebelom nyer bawa la mem pi mkn2 mkn ikan bakar ke,jln2 jln tgk wayang ke insyaallah hehehehe Very Happy Very Happy kalo nk tahu lebih lagi kena tanya rizal BBL

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by nan_gpz11 on Wed Jan 09, 2013 4:40 am

Hahaha2..ada kawan kita sanggup belikan HONDA JEZZ 1.5i.kat MEM ,.pasal nk ikot aktiviti penuh dlm setahun tauu..huhuhu2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by faizul_11 on Wed Jan 09, 2013 4:55 am

9 orang je?? mana yang lain? kalau cuma 9 orang, menu kena tambah la ni. nasi arab kambing kabsah la.. sebelah sate haji samuri je. drunken drunken

kalau ada sesiapa yang dapat sms mengarahkan supaya jangan hadir ke Annual Gathering ini, anggap ianya adalah sms berbaur hasutan. sebelum ini pun ada jugak terdengar ada kawan yang dapat sms supaya jangan membuat sebarang posting di dalam forum ini. macam2 jenis orang ada dalam forum alam maya ni.. hahaha.. guling2 gelak dibuatnya.. patut la semakin lama yang buat posting makin sikit. xpe.

patah tumbuh hilang berganti.. aktivi 2013 tetap akan berjalan dengan lancar.. seperti biasa, 8-15 orang je dari 300++ orang yang berdaftar dalam forum ini akan menyertai aktiviti.. Cool Cool

_________________

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by MKI on Wed Jan 09, 2013 5:10 am

nan_gpz11 wrote:Hahaha2..ada kawan kita sanggup belikan HONDA JEZZ 1.5i.kat MEM ,.pasal nk ikot aktiviti penuh dlm setahun tauu..huhuhu2.. Very Happy

REPLICA sje mampu la bang.. hahaha..
insyaallah klo kelapangan smpi.. ikut MEX xjauh rasanya nak sampi ke RnR Dengkil tu..

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by patrickstar on Wed Jan 09, 2013 5:28 am

keluar list dulu..

kehadiran dari Old Superbike Owner (82-92)
1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) sharul_zx11
4) atan_gsx11 (in the making)
5) wan_ono gsx11
6) fazli_zx11
7) man_panjang gsx750s
husin_gsx750s
9) acoyfzr_gs750e (lc135??)
10)patrickstar
11)
.
.
..


patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by faizul_11 on Wed Jan 09, 2013 5:32 am

malam tadi GSXR1100 dengan VF1000R dah survey tempat makan RNR Dengkil arah selatan. tempatnya agak sunyi. boleh la sembang kuat2. tempat parking pun luas. yang penting, kita tak susahkan pengguna lain. nak pusing ke belah utara boleh lalu ikut terowong bawah h.way. motor je boleh lalu. nanti kita tunggu perutusan dari majlis raja2.. hahaha..

_________________

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by nan_gpz11 on Wed Jan 09, 2013 9:36 am

10org aja..lagi mana?...hahaha2... Rolling Eyes

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by atan7800 on Wed Jan 09, 2013 11:48 am

ada ni baru masuk... huhuhu....
pekabar semua...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by atan7800 on Wed Jan 09, 2013 11:51 am

1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) sharul_zx11
4) atan_gsx11 (in the making)
5) wan_ono gsx11
6) fazli_zx11
7) man_panjang gsx750s
husin_gsx750s
9) acoyfzr_gs750e (lc135??)
10)patrickstar
11)atan7800 (zzr600)

nak tanya gathering ni biasa ada tak saound system and karaoke? kalau x der, boleh di cari sponser tu... nak taja pn ada gak hehehe.

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by faizul_11 on Wed Jan 09, 2013 4:25 pm

atan7800 wrote:
nak tanya gathering ni biasa ada tak saound system and karaoke? kalau x der, boleh di cari sponser tu... nak taja pn ada gak hehehe.

selama ni buat x pernah ada tu semua. sebab lagipun buat kat RNR.. kalau buat kat tempat tertutup, bayarannya mahal pulak. masa buat majlis buka puasa kat Seri Malaysia hari tu pun ada yang kata mahal.. kalau ada yang sponsor dewan dengan set karaoke semua ok la.. penyanyi memang ada. isma yatim FZR1000 memang dah pegang juara lagu Annual Dinner Amsteel 5 tahun berturut-turut.. bapak pun boleh nyanyi jugak. aku je yang x pandai. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: AKTIVITI RASMI 2013

Post by Sponsored content Today at 8:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum