3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

View previous topic View next topic Go down

3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by lukmanw on Thu May 30, 2013 5:13 pm



Saya jumpa Bulldog 2 hari lepas dan dia ajak saya sambil minta war-warkan kepada semua bikers untuk menyertai event ini. Saya juga belum pernah turut serta dalam event tahunan anjuran Penang Motorsport Club ini.

Kalau tiada apa-apa halangan mgkn tahun ini saya akan turut serta.

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by faizul_11 on Thu May 30, 2013 5:19 pm

kena follow semua ke?? follow 1 malam je boleh? Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by lukmanw on Thu May 30, 2013 5:24 pm

Setahu saya boleh dan sayapun rasanya tak akan follow semua acara

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by faizul_11 on Thu May 30, 2013 5:41 pm

RM150 tu, bayaran untuk apa? cuba la tanyakan. Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by lukmanw on Thu May 30, 2013 5:51 pm

faizul_11 wrote:RM150 tu, bayaran untuk apa? cuba la tanyakan. Very Happy

Dah tanya pun Very Happy

Bayaran utk event t-shirt, ride t-shit, dinner dan goodies. Goodies ini bergantung kpd sponsorship. Dan dulu pernah dpt petrol + engine oil.

event t-shirt utk dinner.

Check mesej kat PM.

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by AmyZaydee on Fri May 31, 2013 7:00 am

mcm best je ni...

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by zaydeeak on Sun Jun 02, 2013 3:57 pm

Alaa ....kami ni from Alor Setar dekat je Penang tu ..
Petrol tak luak satu tank dah sampai Penang....huhuhu

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by AmyZaydee on Tue Jun 11, 2013 10:07 am

zaydeeak wrote:Alaa ....kami ni from Alor Setar dekat je Penang tu ..
Petrol tak luak satu tank dah sampai Penang....huhuhu

nak gi ke tak nak??

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by nor'arie B+ on Wed Jun 12, 2013 4:40 am

AmyZaydee wrote:
zaydeeak wrote:Alaa ....kami ni from Alor Setar dekat je Penang tu ..
Petrol tak luak satu tank dah sampai Penang....huhuhu

nak gi ke tak nak??
niat d ati mmg nak g tapi........... Sleep Sleep Sleep

nor'arie B+

Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by AmyZaydee on Thu Jun 13, 2013 6:03 am

Very Happy:D:D

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: 3-Nation Charity Ride 2013 23-25 Aug 2013

Post by Sponsored content Today at 12:40 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum