Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by randygpz old sbk on Fri Nov 06, 2009 1:49 pm

shuk gsx750e wrote:
MALARSEGAR wrote:shukgsx : kalau dapat lihat gambar ok juga . tapi lihat dulu . jangan marah ya jika dibelek2 . dari mata jatuh ke hati barulah bererti . gitu bukan. Smile

klu nk tgk..i'allah mlm minggu nie..kt barooooookah....ader mkn mlm bersama rider malaysia!1 malaysia!huhuhu

bkn kat brokah la...tp bawah pkok manggis bengkel puaka OLD SBK...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by MALARSEGAR on Fri Nov 13, 2009 4:58 pm

alhamdulillah , sudah dapat , mesin ada di rumah zapin750 . ble nak lepak singapore hehe . MOD close topic .

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 16, 2009 8:35 am

tahniah bro...nti ble2 ade TTs jemput la dtg ye...jgn malu2 sbb kitorg smua ni peramah belakeee....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by MALARSEGAR on Mon Nov 16, 2009 4:27 pm

orait bro randy , no problemo , kasi haloo kalau lepak , gtawu izan je , nanti die gtawu aku , huhu , ok .

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by zulvoyager on Mon Nov 16, 2009 8:19 pm

kalau ko org turun singapore kpr kasi tau nnti voyjer turun sekali Very Happy Very Happy kami ni peramah dan cepat mesra he3...

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by randygpz old sbk on Tue Nov 17, 2009 7:26 am

MALARSEGAR wrote:orait bro randy , no problemo , kasi haloo kalau lepak , gtawu izan je , nanti die gtawu aku , huhu , ok .


huhuhu! lebih senang ko bg aku no hp,ape2 hal aku blh inform...
atau klu rajin,kol je aku 0163904224,boleh borak2 tp msg dlu pkenal kan diri...
sbb no tak knal mmg aku tak kn jwp...ats faktor kslamatan! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by amy on Tue Nov 17, 2009 5:47 pm

gpz1000rx yg dkt perak tu?? heheh.. gpz600r wak bundle pon nk jual katanya..

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by MALARSEGAR on Wed Nov 18, 2009 2:35 pm

huhu , orait , malarsegar 016 26 36 916 , lepak kat mana jumaat , singapore juga ka , tpi skrg malam slalu hujan daa , hesh , sabar je ,

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by jimf on Tue Nov 24, 2009 12:30 pm

amy wrote:gpz1000rx yg dkt perak tu?? heheh.. gpz600r wak bundle pon nk jual katanya..

amy...ni yg masuk dlm mudah hari tu ke?
dlm minggu tu ada 2 org advert rasanya... dah tukar milik ke

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by amy on Tue Nov 24, 2009 7:12 pm

ye x ye jgk...menghairankan.,,...

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by shukri on Wed Nov 25, 2009 4:50 am

tk silap..yg kt mudah tu motor yg sama la..plate WBJ kan?mula2 dulu cikgu man..takkan owner br amik dh nk jual???ader prob ker mot tu?? Question

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by wakaka on Sat Jul 10, 2010 6:13 am

nak gpz ker..........
tunggu no Laughing Laughing Laughing

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by zr11 on Sat Jul 10, 2010 3:01 pm

shuk cbx750p wrote:tk silap..yg kt mudah tu motor yg sama la..plate WBJ kan?mula2 dulu cikgu man..takkan owner br amik dh nk jual???ader prob ker mot tu?? Question
wbj tu cikgu man punya...org kedah ambik...dlm mudah tu aku punya..wbh... Suspect baru tukaq colour scheme...pasai jatuh parking aritu...haha...nak juai pun pasai xkena dgn jiwa aku...aku ni mat slow...mana sesuai ride moto camtu... Very Happy

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by zulvoyager on Tue Jul 13, 2010 8:31 pm

mat slow boleh ikut ngan aku sama2 slow Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by randygpz old sbk on Wed Jul 14, 2010 4:10 pm

zulvoyager wrote:mat slow boleh ikut ngan aku sama2 slow Very Happy Very Happy


same la kite...mat slow je....huhuhu! Laughing

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by jimf on Fri Jul 16, 2010 6:06 am

randygpz old sbk wrote:
zulvoyager wrote:mat slow boleh ikut ngan aku sama2 slow Very Happy Very Happy


same la kite...mat slow je....huhuhu! Laughing

hehe...aku lagiiiiiii slowww...
dah jumpa ke moto idaman ni?
kalu nk aku punya pun leh gak... Very Happy

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by shukri on Fri Jul 16, 2010 4:23 pm

aik en jimf...dh nk tolak ker??ke nk amik yg sgt laju plak ker??huhu.. bounce

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by jimf on Mon Jul 19, 2010 6:39 am

shuk cbx750p wrote:aik en jimf...dh nk tolak ker??ke nk amik yg sgt laju plak ker??huhu.. bounce

kahkahkah....x berani laa nk ambik yg sgt laju... getar lutut ooooo...
yg santai2 pun dah nyamannn...hehehe

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by randygpz old sbk on Mon Jul 19, 2010 7:37 am

aku tetap setia dgn bbR aku udah le...huhuhu!

jimf...tlg la usaha kan GPz merah yg ko tgk tu...
tlg la slamatkan objek tu....
tak kira la ko nk pukau ke,mandrem ke...
cr halus ke kasar ke....
asalkan dpt ko miliki nye....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by zr11 on Mon Jul 19, 2010 5:05 pm

tu yg jd masalah pakai rx nih....bwk slow xsedap...nak kena laju baru syok...terasa keenakannya Very Happy tp dah laju takut plak dah...

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by jimf on Thu Jul 22, 2010 6:29 am

randygpz old sbk wrote:aku tetap setia dgn bbR aku udah le...huhuhu!

jimf...tlg la usaha kan GPz merah yg ko tgk tu...
tlg la slamatkan objek tu....
tak kira la ko nk pukau ke,mandrem ke...
cr halus ke kasar ke....
asalkan dpt ko miliki nye....huhuhu! Very Happy

randy....jom bawa lori.. mlm2 kita angkut aje naik..
nyampah aku dgn owner.. aku call aku sms lagsg tak layan..
sanggup dia biar moto tu kat luar umah...

aku ingat nak angkut tayar...pehtu angkut seat... pehtu angkut tank...
hehe.. biar tinggal rangka kut masa tu baru dia nk angkat call aku..
then aku offer laa rm50..utk beli geran aje kakakakak

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by randygpz old sbk on Fri Jul 23, 2010 8:11 am

jimf wrote:
randygpz old sbk wrote:aku tetap setia dgn bbR aku udah le...huhuhu!

jimf...tlg la usaha kan GPz merah yg ko tgk tu...
tlg la slamatkan objek tu....
tak kira la ko nk pukau ke,mandrem ke...
cr halus ke kasar ke....
asalkan dpt ko miliki nye....huhuhu! Very Happy

randy....jom bawa lori.. mlm2 kita angkut aje naik..
nyampah aku dgn owner.. aku call aku sms lagsg tak layan..
sanggup dia biar moto tu kat luar umah...

aku ingat nak angkut tayar...pehtu angkut seat... pehtu angkut tank...
hehe.. biar tinggal rangka kut masa tu baru dia nk angkat call aku..
then aku offer laa rm50..utk beli geran aje kakakakak





huh! aku stuju la klu mcm tu...huhuhu!

br la kejam....huhuhu! Very Happy

tp tu plan trakhir la skali setelah cara kasar & cara halus pn tak bjaya....huhuhu!

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by jaiflowerhorn on Tue Sep 21, 2010 3:32 am

Salam... kepada bro malarsegar....sy sokong pendapat anda xnak cemarkan alam sekitar tu tp sebenarnya ada kelebihannya memakai 4 dapur nih..... semuanya lebihla..... sy ada emailkan no phone sy kalu bro berminat blh call sy k....

jaiflowerhorn

Age : 32
Location : batu pahat johor

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari GPZ dan seangkatan umurnya.

Post by Sponsored content Today at 11:03 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum