UTeM Retro Bike Show 2009

View previous topic View next topic Go down

UTeM Retro Bike Show 2009

Post by zul_cbr on Tue Oct 06, 2009 6:22 am













maaf la kengkawan...sy dpt info ni pun lambat dan tak tau la pulak rupanya mmg gempak bike show taun ni....kalo ada rezeki taun depan jemput OLD SBK OWNER...musti gempak dgn deruman 4-silinder.....vroom vroom....taun ni banyak 2-strokers la..anyway enjoy pic... mod kalo salah tempat, tlg pindahkan ea.

zul_cbr

Age : 28
Location : JB, MLK

View user profile

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by ZX7R on Tue Oct 06, 2009 9:38 am

Leh tahan.tp kalau dsertai old superbike lagi gempak.motor-motor berkuasa tinggi akan bangun dari tidurnya.abg zul taun depan jgn lupe ajak old superbike.

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by shukri on Tue Oct 06, 2009 11:36 am

yer ar..rugi la tk dpt join..tkpe,ini tahun tk dpt..lain taun jgn lupa... Arrow

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by randygpz old sbk on Wed Oct 07, 2009 8:36 am

Oooo...mggu lps ye...smua tgh sebok braye da...huhuhu!

cuma...klu blh la...thn dpn broser atau poster tu,dtambah kategori OLD SUPERBIKE Owners,Insya'Allah kitorg akn dtg...

bkn ape bro,ade pbezaan antara retro sbk & OLD SBK ni...serta ade kisah nye...hanye aku & ahli OLD SBK yg dah lame atau yg terawal dlm OLD SBK ni,tau kisah sejarah tu...dan kisah ni aku pnah cerita kan dlm MBC,untuk penjelasan & pemahaman smua pihak...spaya tidak timbul kekeliruan serta salah paham... Smile

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by shukri on Wed Oct 07, 2009 10:21 am

ader citer heh??cuber citer sket dlm forum kiter nie...agar biar smua ngerti..ok tk geng2 smua?? Surprised

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by randygpz old sbk on Wed Oct 07, 2009 12:20 pm

xpe la geng...nti 1ms nti kite kumpul jmpe ramai2,aku akn citer dr mula smpy akhir....dgn dbantu oleh beberapa org lame dlm OLD SBK ni...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by ZX7R on Fri Oct 09, 2009 6:58 am

BRO RENDY,125Z LEH JOIN KER?HUHU....NAK GAK DENGAR CITER2 OLD SUPERBIKE.TERINGIN GAK RASE MTOR BESAR NI.PALING MINAT YAMAHA YZF750.ARI TU ADE JUAL TP APEKAN DAYA DAH DJUAL KOT.MELEPASSSSSSS ..................................................... Crying or Very sad

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by randygpz old sbk on Fri Oct 09, 2009 7:42 am

BANDIT wrote:BRO RENDY,125Z LEH JOIN KER?HUHU....NAK GAK DENGAR CITER2 OLD SUPERBIKE.TERINGIN GAK RASE MTOR BESAR NI.PALING MINAT YAMAHA YZF750.ARI TU ADE JUAL TP APEKAN DAYA DAH DJUAL KOT.MELEPASSSSSSS ..................................................... Crying or Very sad



yzf750 hebat tu! mto endurance! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by faizul_11 on Mon Oct 12, 2009 9:56 am

kat Chear kat ada. diorang nak bagi free je.tapi fairing depan je la. lampu tadak. dia dah ofer kat aku hari tu. tapi nak pakai lampu apa?

pasang kat Bandit cuba try test.. Very Happy

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by faizul_11 on Mon Oct 12, 2009 9:57 am



mutor ni aku pernh nampak kat sg. lang masa bulan puasa ari tu..

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by randygpz old sbk on Tue Oct 13, 2009 8:22 am

dgr citer dah jual dah...owner tkr dgn celica turbo! huhuhu! Laughing

klu R1z blh tkr dgn celica...fzr1 blh la tkr dgn R34...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by ZX7R on Wed Oct 14, 2009 10:11 am

CUME LAMPU KER YANG TAK DE BRO ZUL?PAKAI LAMPU NYAK TANAH MASUK KA? Laughing

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by faizul_11 on Wed Oct 14, 2009 11:15 am

randygpz old sbk wrote:dgr citer dah jual dah...owner tkr dgn celica turbo! huhuhu! Laughing

klu R1z blh tkr dgn celica...fzr1 blh la tkr dgn R34...huhuhu! Very Happy

hebat gila R1z tukar dengan celica turbo.. FZR aku dapat tukar dengan civic DX pun dah syukur sangat. OLD CAR owner. mau join ka?

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by faizul_11 on Wed Oct 14, 2009 11:17 am

BANDIT wrote:CUME LAMPU KER YANG TAK DE BRO ZUL?PAKAI LAMPU NYAK TANAH MASUK KA? Laughing

letak torch light pun ok. keyboard kat MDKL tu semua memang auto CAPLOCK ke? pening mata aku nak baca tulisan ko. Rolling Eyes Rolling Eyes

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by ZX7R on Thu Oct 15, 2009 7:54 am

tak da la malas nak tekan.tol ke bro zul kat ade motor tu?da lame idamkan.ti leh geng dgn bro zul.

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by randygpz old sbk on Tue Oct 20, 2009 4:42 am

BANDIT wrote:tak da la malas nak tekan.tol ke bro zul kat ade motor tu?da lame idamkan.ti leh geng dgn bro zul.

ko tnye ape ni dgn zul? mane dia paham,tu psal bisu je...huhuhu!

try ko tanye pomen kg ko yg dgr citer dpt keje kat BMW Motorrad! msti dia pakar enjin2 serta kjuruteraan mekanikal dan amalan bengkel mesin! tak dlupa teknologi robotik serta ero angkasa! huhuhu! (pd hal pomen bmw motorrad ko tu riper kete bapak,sumbat dkat 4liter myk gear box! ni mcm klu jd pomen kt bmw,makin maju la woksop bmw tu!) huhuhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by shukri on Wed Oct 21, 2009 5:34 am

randygpz old sbk wrote:
BANDIT wrote:tak da la malas nak tekan.tol ke bro zul kat ade motor tu?da lame idamkan.ti leh geng dgn bro zul.

ko tnye ape ni dgn zul? mane dia paham,tu psal bisu je...huhuhu!

try ko tanye pomen kg ko yg dgr citer dpt keje kat BMW Motorrad! msti dia pakar enjin2 serta kjuruteraan mekanikal dan amalan bengkel mesin! tak dlupa teknologi robotik serta ero angkasa! huhuhu! (pd hal pomen bmw motorrad ko tu riper kete bapak,sumbat dkat 4liter myk gear box! ni mcm klu jd pomen kt bmw,makin maju la woksop bmw tu!) huhuhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

tu mcm tokey bleh demam!

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by randygpz old sbk on Wed Oct 21, 2009 7:45 am

tokey dmam! pelanggan pening kpala! pomen cabut lari la...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by shukri on Mon Oct 26, 2009 6:03 am

randygpz old sbk wrote:tokey dmam! pelanggan pening kpala! pomen cabut lari la...huhuhu! Very Happy
bang..dataran satu!!ahli dlm forum nie pon dh bertambah..aper kata kiter mriahkan dataran tu..huhuhu.

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: UTeM Retro Bike Show 2009

Post by Sponsored content Today at 2:12 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum