mohon bantuan sikit kat otai2...

View previous topic View next topic Go down

mohon bantuan sikit kat otai2...

Post by Amir on Tue Nov 01, 2011 2:20 pm

oleh kerana pengalaman tak sampai setahun jagung, maka tahap tunggangan saya pun amat lah lemah. di takdir tuhan, saya pun tersliding lah ketika berada diselekoh dalam hujan lebat... mujur tak laju. pakaian pun tak terjejas. tapi yang sedihnya, saya melihat tunggangan saya meluncur laju di hadapan saya... siap pusing2 lagi....tak tahu lah tahap kecederaannya camana. start boleh start tapi lepas tu main minyak la. jadi, saya amat perlukan bantuan, di melaka ni kat mana saya boleh hantar untuk mengembalikan kesihatannya. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Back to top Go down

Re: mohon bantuan sikit kat otai2...

Post by zulvoyager on Wed Nov 02, 2011 3:59 am

moto jenis apa tu nak tau gak Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: mohon bantuan sikit kat otai2...

Post by Amir on Fri Nov 04, 2011 9:14 am

gsx1100f tahun 93. sidemirror, signal depan belakang dengan brake lever patah. suis lampu jem. enjin start ok dah tapi mengaum macam motobot... 3-4 minit lepas tu baru macam ok...

Back to top Go down

Re: mohon bantuan sikit kat otai2...

Post by faizul_11 on Fri Nov 04, 2011 9:24 am

Amir wrote:gsx1100f tahun 93. sidemirror, signal depan belakang dengan brake lever patah. suis lampu jem. enjin start ok dah tapi mengaum macam motobot... 3-4 minit lepas tu baru macam ok...

motor ni yang motorized screen ye.. kalau barang xde, cari kat ebay je. dah jumpa barang, mintak tolong kawan dalam ni belikan. bro manpanjang atau amy ninja9 selalu berurusan dengan ebay. cuma sediakan duit je la.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: mohon bantuan sikit kat otai2...

Post by Amir on Fri Nov 04, 2011 2:57 pm

tq bro faizul_11... barang2 tu pun owner sebelum ni rasanya memang pakai barang2 kacuk gak.. cuma brake lever tu je le... adeh.. boleh ke pakai brake lever moto lain? Smile camana nak berhubung dengan bro manpanjang @ amy ninja9...

Back to top Go down

Re: mohon bantuan sikit kat otai2...

Post by Amir on Sun Nov 06, 2011 5:29 am

terima kasih jagindas.... salam aidil adha untuk semua.

Back to top Go down

Re: mohon bantuan sikit kat otai2...

Post by Sponsored content Today at 5:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum