mohon bantuan

View previous topic View next topic Go down

mohon bantuan

Post by motorku on Wed Sep 25, 2013 3:43 pm

salam...nak minta bantuan sikit. kenapa agaknye plug selalu kotor? keempat empat plug basah dgn petrol bercampur karbon.ekzos pulak keluar asap...adakah setting? nak antar bengkel bang nan tak tau jalan...nak hantar kedai apek, kompom kena sembelih....motor jenis zzr600

Back to top Go down

Re: mohon bantuan

Post by atan7800 on Wed Sep 25, 2013 5:45 pm

moto zzr600 sama jantina lah... haha meh roger saya tunjukkan bengkel pokok manggis, snang jer,
jalan pasar kat bkt changgang tu... huhu, jalan masjid lama ... kalau terlajak ada sekolah pondok baitanul arifin hah, singgal lah dulu hahahahha

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: mohon bantuan

Post by motorku on Wed Sep 25, 2013 6:51 pm

klu kolej mara tu tau gak..dulu ada bertapa sekejap kat situ..jauh lagi ke dr kolej tu? tp klu ada sanggup eskort lg baik..ha ha. biasala motor tua, selalu kena demam...ha ha

Back to top Go down

Re: mohon bantuan

Post by norhafizbahari on Sat Nov 09, 2013 11:32 pm

Assalammualaikum. .mohon bantuan saya mencari air box dan braket lampu belakang utk kawasaki zzr1100 model c tahun 1990

Back to top Go down

Re: mohon bantuan

Post by manpanjang on Sun Nov 10, 2013 9:44 am

try link nie
http://www.ebay.com/itm/KAWASAKI-ZZR1100C-ZZR-1100-C-AIRBOX-/360751024445?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item53fe6fc93d&vxp=mtr

Back to top Go down

Re: mohon bantuan

Post by norhafizbahari on Sun Nov 10, 2013 4:07 pm

Bro manpanjang bukan yg tu saya xboleh send link tu pulak benda tu panjang jika disambung die ada 3 bahagian

Back to top Go down

Re: mohon bantuan

Post by Sponsored content Today at 6:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum