T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by faizul_11 on Wed Oct 19, 2011 7:47 am

MKI wrote:saya punya minta poskan (rm) boleh esok gaji den bayo Very Happy
melalui bank maybank yang tertera. segala transaksi akan dimaklumkan terus bila done. Nnt dah masukkn duit saya sms skali alamat

ok..

MKI reserved hujung bulan..

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by MrProfessor on Wed Oct 19, 2011 8:16 am

Faizul_11 (Nick baru..He..He..) see PM

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by Albab on Wed Oct 19, 2011 10:44 am

Faizul_11 thn dpn design cantik2 lg ye afro afro afro

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by faizul_11 on Wed Oct 19, 2011 1:24 pm

kepada sesiapa yang ada buat cash deposit pada 8/10, sila beritahu.
yang dah update cuma
1) profesor 5/10 -
2) man panjang 18/10
3) shuk 18/10

yang 8/10 ni, x tahu siapa..

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by MALARSEGAR on Wed Oct 26, 2011 2:41 pm

sori lambat reply bang faizul , yang buat bayaran 8/10 tu saya , untuk kepastian , bayaran dibuat pada jam 8:51pm , lokasi CDM sek 14 , pj2 .
maaf la lambat inform , banyak kerja sekolah , hehe Smile ,

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by faizul_11 on Wed Oct 26, 2011 3:11 pm

MALARSEGAR wrote:sori lambat reply bang faizul , yang buat bayaran 8/10 tu saya , untuk kepastian , bayaran dibuat pada jam 8:51pm , lokasi CDM sek 14 , pj2 .
maaf la lambat inform , banyak kerja sekolah , hehe Smile ,

ok.. camne dengan tshirt ni? nak post kan atau ambil sendiri? kalau nak post, sila beri alamat lengkap. Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by MALARSEGAR on Wed Oct 26, 2011 3:54 pm

Pos pun ok jugak . alamat ( No.19 Jalan Seri Mersing 33 Taman Seri Andalas , 41200 Klang Selangor ) , Terima kasih bang faizul , sori sgt2 sbb lmbt ambik baju .

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by Albab on Wed Oct 26, 2011 8:41 pm

MALARSEGAR wrote:Pos pun ok jugak . alamat ( No.19 Jalan Seri Mersing 33 Taman Seri Andalas , 41200 Klang Selangor ) , Terima kasih bang faizul , sori sgt2 sbb lmbt ambik baju .

Bro bg nama penuh + No Phone, klu msg trs kat sy pun x ape, ni no Phone sy 0122703771, sbb segala urusan pos adalah atas tanggungjawab sy, Harap Maklum...TQ.

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by MALARSEGAR on Thu Oct 27, 2011 3:08 am

oh ok . nanti saya sms pada number tersebut .

Back to top Go down

Re: T-SHIRT OLD SUPERBIKE - EDISI MOTOGP 2011

Post by Sponsored content Today at 1:30 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum