Motogp 125cc Wildcard

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Motogp 125cc Wildcard

Post by faizul_11 on Mon Oct 12, 2009 12:50 pm




ini anak buah bapak GPZ11. Zulhelmi. dulu keje dengan nan kat bawah pokok manggis. sekarang dah jadi pelumba negara. So, sapa-sapa nak jadi rider, rajin-rajin lah lepak kat bawah pokok manggis:alien: alien . aku cuma mampu jadi champion Tapah cameron je la. nak masuk motogp dah tua.. Very Happy Very Happy Very Happy

Syabas anak jati banting.. cheers cheers

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by shukri on Tue Oct 13, 2009 5:25 am

syabas... cheers

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by jimf on Tue Oct 13, 2009 5:41 am

faizul_fzr wrote:
ini anak buah bapak GPZ11. Zulhelmi. dulu keje dengan nan kat bawah pokok manggis. sekarang dah jadi pelumba negara. So, sapa-sapa nak jadi rider, rajin-rajin lah lepak kat bawah pokok manggis:alien: alien . aku cuma mampu jadi champion Tapah cameron je la. nak masuk motogp dah tua.. Very Happy Very Happy Very Happy

Tahniah zulhelmi...harap penuh semangat. jgn masuk buat syarat penuhkan litar sudah la.. alang2 dah dpt, buat la penuh semangat..

faizul..chempian tapah cameron tu hebat ooo...eden chempian kategori paling slow aje.. Very Happy

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by faizul_11 on Tue Oct 13, 2009 6:08 am

motor yang diguna adalah Yamaha TZM bak kata berita TV3. hahaha.. tu lah kalau orang berita tak tau pasal motor langsung. TZ125M ada lah. racing spec.

tapi jentera yamaha memang terkenl dengan lembapnya atas litar. macam moto doni tatta. dapat habiskan race pun dah cukup hebat.. Smile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by randygpz old sbk on Tue Oct 13, 2009 8:17 am

tahniah! huhuhu! tp dgr citer bpk hr tu ura2 pkai aprilia...ni pkai yamaha plak ye...huhuhu!

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by shukri on Tue Oct 13, 2009 11:57 am

randygpz old sbk wrote:tahniah! huhuhu! tp dgr citer bpk hr tu ura2 pkai aprilia...ni pkai yamaha plak ye...huhuhu!
tu la dia..maka ader la nnti org bangga bang..ntah saper ntah..yg pki YAMAHA dlm old sbk nie..huhu.. Rolling Eyes

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by faizul_11 on Tue Oct 13, 2009 12:55 pm

hidup big bike YAMAHA. bukan Hong Leong YAMAHA. Hong Leong buat motor takde kualiti. aku dah anti dengan Hong Leong Yamaha. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by shukri on Wed Oct 14, 2009 4:52 am

faizul_fzr wrote:hidup big bike YAMAHA. bukan Hong Leong YAMAHA. Hong Leong buat motor takde kualiti. aku dah anti dengan Hong Leong Yamaha. Very Happy Very Happy

dh agak dah..msti ader org bangga pnyer..en randy tlg komen skit tuk team yg tk bnyk dlm old sbk nie..huhuhu cheers

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by ZX7R on Wed Oct 14, 2009 10:26 am

NI YANG NAK BELAJAR POMEN KAT ABANG NANGPZ1100.NE TAU LEH JD BASUH ENJIN KER.LG 1 DPATKAN SIGN HELMI.DAH X NAK SIGN ROSSI.HUHU.... Razz

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by faizul_11 on Wed Oct 14, 2009 11:12 am

esok suruh amy sign kat pokok manggis.. biar satu kampung nampak.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by randygpz old sbk on Tue Oct 20, 2009 4:30 am

shuk gsx750e wrote:
faizul_fzr wrote:hidup big bike YAMAHA. bukan Hong Leong YAMAHA. Hong Leong buat motor takde kualiti. aku dah anti dengan Hong Leong Yamaha. Very Happy Very Happy

dh agak dah..msti ader org bangga pnyer..en randy tlg komen skit tuk team yg tk bnyk dlm old sbk nie..huhuhu cheers

hmmm...aku rs la scara peribadi...pcaturan yuzi bg amy pkai yamaha sbb mto yamaha tak bpe power bbanding aprilia...tp mgkn amy mampu utk mguasai yamaha tu dgn baik! tu lebih penting! sbb kuasa d tangan amy (mcm ni la yg tjadi kat rossi awal2 dlu pegang handle yamaha,tp try bg rossi pakai mto tempat kelahiran dia ...dah tentu yg lain duk pit je la tgk tV..sbb rossi dpt bgandingan mto yg power!)

kawasaki ape dharap? mto dia pn takde sape yg taja...kaler plet black mcm mto prototype je...huhuhu! tp tetap smangat nk main dlm mtoGP!
tp...klu kat luar dr mtoGP,maksud aku kat jln raye biasa,ape2 negara,ape pn benua dlm dunia...lebih2 lagi layan lap,lumba,stunts yg smua HARAM blaka,mmg kawasaki agak cmerlang! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by Encik Arin on Wed Oct 21, 2009 4:58 am

aku sokong!!!!

randygpz old sbk wrote:
shuk gsx750e wrote:
faizul_fzr wrote:hidup big bike YAMAHA. bukan Hong Leong YAMAHA. Hong Leong buat motor takde kualiti. aku dah anti dengan Hong Leong Yamaha. Very Happy Very Happy

dh agak dah..msti ader org bangga pnyer..en randy tlg komen skit tuk team yg tk bnyk dlm old sbk nie..huhuhu cheers

hmmm...aku rs la scara peribadi...pcaturan yuzi bg amy pkai yamaha sbb mto yamaha tak bpe power bbanding aprilia...tp mgkn amy mampu utk mguasai yamaha tu dgn baik! tu lebih penting! sbb kuasa d tangan amy (mcm ni la yg tjadi kat rossi awal2 dlu pegang handle yamaha,tp try bg rossi pakai mto tempat kelahiran dia ...dah tentu yg lain duk pit je la tgk tV..sbb rossi dpt bgandingan mto yg power!)

kawasaki ape dharap? mto dia pn takde sape yg taja...kaler plet black mcm mto prototype je...huhuhu! tp tetap smangat nk main dlm mtoGP!
tp...klu kat luar dr mtoGP,maksud aku kat jln raye biasa,ape2 negara,ape pn benua dlm dunia...lebih2 lagi layan lap,lumba,stunts yg smua HARAM blaka,mmg kawasaki agak cmerlang! Very Happy Very Happy Very Happy

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by shukri on Wed Oct 21, 2009 5:32 am

haah rin ko sokong jer la..mana pg?lama sepi..anta rombongan ker??hehehe

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by Encik Arin on Wed Oct 21, 2009 5:39 am

shuk gsx750e wrote:haah rin ko sokong jer la..mana pg?lama sepi..anta rombongan ker??hehehe

hehehehe... What a Face ada ni ha...bila free ni..jom g minum2 mlm ni..dataran pun ok.. Arrow

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by Encik Arin on Wed Oct 21, 2009 5:43 am

sape ada cd/DvD cite memori..?nk pjam..hehehhe..kepada encik randy..dvd pelumba mlm aku da pinjam kat ninja kecik mlm td.. Very Happy

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by randygpz old sbk on Wed Oct 21, 2009 7:34 am

Encik Arin wrote:sape ada cd/DvD cite memori..?nk pjam..hehehhe..kepada encik randy..dvd pelumba mlm aku da pinjam kat ninja kecik mlm td.. Very Happy
\


bpk ade citer memori...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by randygpz old sbk on Wed Oct 21, 2009 7:48 am

aku dh bli tiket mtoGP smlm...tp cap dgn baju freee dah hbs! aduh...kempunan telor tembakul aku... Sad

sape blm bli cepat bli sbb takut tiket main granstand hbs! huhuhu! aku gi hr jmaat,sabtu & ahad! huhuhu! bwk skali bendera malaysia! Very Happy

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by faizul_11 on Wed Oct 21, 2009 8:27 am

hari Jumaat free je. sesapa boleh masuk 1st 3000 boleh masuk pit. ada program pitwalk. 10.30 - 11.30 sahaja. so, sapa nak pegi, 7.30am kena beratur la. huhuhu.

aku beli tiket RM40 je. sebab aku budak sekolah. tiket untuk 2 hari.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by Encik Arin on Wed Oct 21, 2009 9:36 am

RM40????xde lebih ke bang???sy nak bg kat adik sy..hehehhe
faizul_fzr wrote:hari Jumaat free je. sesapa boleh masuk 1st 3000 boleh masuk pit. ada program pitwalk. 10.30 - 11.30 sahaja. so, sapa nak pegi, 7.30am kena beratur la. huhuhu.

aku beli tiket RM40 je. sebab aku budak sekolah. tiket untuk 2 hari.. Very Happy Very Happy

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by faizul_11 on Mon Oct 26, 2009 6:43 am

Malam sebelum race. Dah kena gasak dengan bapak+randy. Kasik kaw-kaw punya.



Pagi masa race. siap kibar bendera lagi. Patriotik betul la geng old superbike owner..


hasilnya..

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by shukri on Mon Oct 26, 2009 6:54 am

faizul_fzr wrote:Malam sebelum race. Dah kena gasak dengan bapak+randy. Kasik kaw-kaw punya.



Pagi masa race. siap kibar bendera lagi. Patriotik betul la geng old superbike owner..


hasilnya..

pling tk tahan tgk brader yg tgh berdiri tu..mcm br lpas tgkp pencuri lak..haha.aper pon taniah pd rider kiter!!jgn lupa sign kt pokok manggis tu..huhu

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by randygpz old sbk on Mon Oct 26, 2009 8:03 am

Alhmdllh...syukur amy & ally dpt braksi dgn cemerlang smlm!
huhuhu! hebat...hebat...amy mmg hebat! w'pn YAMAHA TZ125 nye lembab! ni bkn aku je yg ckp,tp 1 dunia yg menonton smlm yg menilai nye! huhuhu!
TAHNIAH! TAHNIAH! SYABAS!

aku cm gasak atas dasar nasihat serta kate2 smangat je syuk...ko jgn risau la...aku tak ape2 kan dia pn...amy tu ank emas OLD SBK tau! huhuhu!

w'pn smlm amy race ats trek,tp aku plak yg rs mcm duduk ats tz125 nye...huhuhu! duk dak duk dak jantung aku...sambil mdoakan kjayaan amy & ally air asia team malaysia! huhuhu! Very Happy
try tgk aku dgn bpk siap pakai cap 1 MALAYSIA!!! huhuhu!

td bpk msg ckp"emy & elly dptaprilia 125 sorg sbijik...hebat!!!" huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by shukri on Mon Oct 26, 2009 8:32 am

perh..aprilia tu..tu smua bkal2 ke bgkl pokok manggis la tu..huhu.yer la bang..mmg power diorang nie..sbaik time diorang tk ujan..syukur.. cheers

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by faizul_11 on Mon Oct 26, 2009 9:07 am

shuk gsx750e wrote:perh..aprilia tu..tu smua bkal2 ke bgkl pokok manggis la tu..huhu.yer la bang..mmg power diorang nie..sbaik time diorang tk ujan..syukur.. cheers

dia lepak bawak pokok manggis je la. bukan nak repair. apa daa. tak kan motor baru dah nak masuk bengkel. tapi, aku nak try naik jugak. huhuhu.

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by shukri on Mon Oct 26, 2009 10:39 am

faizul_fzr wrote:
shuk gsx750e wrote:perh..aprilia tu..tu smua bkal2 ke bgkl pokok manggis la tu..huhu.yer la bang..mmg power diorang nie..sbaik time diorang tk ujan..syukur.. cheers

dia lepak bawak pokok manggis je la. bukan nak repair. apa daa. tak kan motor baru dah nak masuk bengkel. tapi, aku nak try naik jugak. huhuhu.

yer la bang..tu lah mksd saya..tp bukan bawak..bawah! Laughing !klu bawak pokok manggis..perh..lpas nie atok2 kmpg bli aprilia la plak nk bwk durian!! Laughing Laughing

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Motogp 125cc Wildcard

Post by Sponsored content Today at 1:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum