Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

View previous topic View next topic Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by PEREPAT JATI on Fri May 27, 2011 7:22 am

MANE gambar nyer

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by faizul_11 on Fri May 27, 2011 9:37 am



motor serupa ini macam la. ingat modal mau 20k jugak la. harga motor + repair. x pernah nampak ini objek jalan atas bumi Malaya. savana yang pernah nampak atas jalan pun boleh bankrupt mau repair. huhuhu..

ini fazer macam kenal la.. dulu layan lap sorang2 ka??? huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by jagindas on Fri May 27, 2011 7:39 pm

petang tadi dah nampak dah ini motor dalam van duk bertapa

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by PEREPAT JATI on Sat May 28, 2011 9:10 am

wa ini moto ka.wa rasa itu pomen sakti(ijal) ada kasi repair 1bijik la.itu moto xtau sapa owner la. scratch
Laughing haiya ini fazer mmg ada kenal punya,itu perepat ada 1bijik juga,ini owner punya adk looo.

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by randygpz old sbk on Mon May 30, 2011 7:36 am

PEREPAT JATI wrote:wa ini moto ka.wa rasa itu pomen sakti(ijal) ada kasi repair 1bijik la.itu moto xtau sapa owner la. scratch
Laughing haiya ini fazer mmg ada kenal punya,itu perepat ada 1bijik juga,ini owner punya adk looo.




ntah2 rxs kot.... Very Happy

tgk btol2..... Cool

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by randygpz old sbk on Fri Jun 03, 2011 7:50 am

ntah2 rxs kotttt.........................

kan...kan....rxs kan.................???

atau org panggil "S" je....tp tetap msti rxs la....aku kompom pnye!

la...la...la....huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by ijan.. on Fri Jun 03, 2011 12:06 pm

terbaik la bro randy.... payung gmbr sikit...
buat tatapan umum..... sesuai dgn semua lapisan masyarakat.... huhuhuhuhuhu.....

ijan..

Location : Tanjung Malim - Bintulu

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 06, 2011 3:24 am

[quote="faizul_fzr"]




mcm je gak laa....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by zamgtr1000 on Mon Aug 22, 2011 4:30 am

The Gaint Machine BIG SIX! dah on the road ker lom bro? belanja ler gambau sikit! Laughing

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by MKI on Mon Aug 22, 2011 7:08 am

dia datang...syhhhhh!!!! Razz

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by faizul_11 on Mon Aug 22, 2011 9:31 am

PEREPAT JATI wrote:wa ini moto ka.wa rasa itu pomen sakti(ijal) ada kasi repair 1bijik la.itu moto xtau sapa owner la. scratch
Laughing haiya ini fazer mmg ada kenal punya,itu perepat ada 1bijik juga,ini owner punya adk looo.

itu sakti repair KZ550 la. plet no. NT xxxx kan? dengar citer dah siap obehol? cuma carb je xde. tu yang motor x hidup.. kalau idup, memang jadi saingan BBR la ni macam. huhuhu.. Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by randygpz old sbk on Tue Aug 23, 2011 11:48 am

faizul_fzr wrote:
PEREPAT JATI wrote:wa ini moto ka.wa rasa itu pomen sakti(ijal) ada kasi repair 1bijik la.itu moto xtau sapa owner la. scratch
Laughing haiya ini fazer mmg ada kenal punya,itu perepat ada 1bijik juga,ini owner punya adk looo.

itu sakti repair KZ550 la. plet no. NT xxxx kan? dengar citer dah siap obehol? cuma carb je xde. tu yang motor x hidup.. kalau idup, memang jadi saingan BBR la ni macam. huhuhu.. Rolling Eyes Rolling Eyes



seraaammmmmm nyeeeee....... Laughing Laughing Laughing

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by fazli_zx11 on Fri Jan 06, 2012 10:34 am

faizul_11 wrote:

motor serupa ini macam la. ingat modal mau 20k jugak la. harga motor + repair. x pernah nampak ini objek jalan atas bumi Malaya. savana yang pernah nampak atas jalan pun boleh bankrupt mau repair. huhuhu..

ini fazer macam kenal la.. dulu layan lap sorang2 ka??? huhuhu..

Besau betol cc n moto ni...
Taiko kawa ke pd zaman tu?menarik..... Very Happy

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by tetikus on Fri Jan 06, 2012 2:35 pm

Gambo gambo....tak sabar nak tengok bukti kewujudannya di Malaysia....arghhh!! LOL

Cite dari orang-orang lama memang cakap ada...mana la sume machine2 tu sekarang ni yer

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by classicracing on Tue Jan 24, 2012 7:48 pm

Ada sebijik terbarai dalam workshop saya... Very Happy Casis reputttt

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by zulvoyager on Sat Jan 28, 2012 3:47 pm

casis x per bole bikin balik jgn enjin reput nayaaa.... Smile Smile

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by faizul_11 on Sun Sep 29, 2013 5:35 pm

z1300 yang pernah digunakan oleh Capt Nik Huzlan pada tahun 1983.


yang kepunyaan Dato' di Labohan Dagang pun kaler hitam jugak rasanya. atau ini adalah motosikal yang sama?

_________________

Back to top Go down

Re: Kawasaki Z1300 The Gaint Machine BIG SIX!

Post by Sponsored content Today at 12:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum