salam pengenalan

View previous topic View next topic Go down

salam pengenalan

Post by paen_lekir on Tue Oct 05, 2010 4:05 pm

saya budak baru dalam forum ni
asal lekir perak
jentera cbr f1 tp tak berapa cun
nak buat balik moto ni
rasa2 nak cont dengan cbr 400
minta pendapat semuua

Back to top Go down

Re: salam pengenalan

Post by dambaan pilu on Wed Oct 06, 2010 5:47 am

hai salam............
ni paen tong ke???

Back to top Go down

Re: salam pengenalan

Post by randygpz old sbk on Thu Oct 07, 2010 6:57 pm

slm pkenalan...
slmt dtg ke OLD SBK...huhuhu!

cbr f1 tu pakai je standad geng....

objek rare tu....

baru kne dgn gelaran hurrican! huhuhu! Very Happy

ok jumpa esk kat SIC,aku mula bkampung smpy ahad! huhuhu!


Last edited by randygpz old sbk on Wed Oct 13, 2010 10:28 am; edited 1 time in total

Back to top Go down

Re: salam pengenalan

Post by ex5s on Mon Oct 11, 2010 8:18 pm

selamat berforum..

ex5s

Age : 44
Location : ipoh, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: salam pengenalan

Post by paen_lekir on Tue Oct 12, 2010 7:42 pm

paen tong la. masalahnya body part dah hancur la. barai habis, sepang ari 2 naik kete la

Back to top Go down

Re: salam pengenalan

Post by faizul_11 on Wed Oct 13, 2010 2:52 pm

paen_lekir wrote:saya budak baru dalam forum ni
asal lekir perak
jentera cbr f1 tp tak berapa cun
nak buat balik moto ni
rasa2 nak cont dengan cbr 400
minta pendapat semuua

Selamat Datang ke dunia motor tukun.. Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: salam pengenalan

Post by zulvoyager on Sun Oct 17, 2010 4:31 am

cbr f1 moto jenis ni pernah main2 kan aku masa aku pakai tzr125 satu masa dulu Crying or Very sad Crying or Very sad

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam pengenalan

Post by paen_lekir on Wed Oct 20, 2010 4:51 pm

ni moto baik bro, nak cr bodypart ori f1 ada x sape2 ada boleh bgtau

Back to top Go down

Re: salam pengenalan

Post by Sponsored content Today at 12:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum