Salam dan salam sejahtera

View previous topic View next topic Go down

Salam dan salam sejahtera

Post by remi on Wed Jun 13, 2012 1:51 pm

nk kenalkan diri...sy nimiz dr taiping..berumur 35 thn..smoga dpt mnimba ilmu dan ber 'ride' sama nnt. sy pakai gsxr11 tp dh tlanjang..nk kurang sakit pinggang Very Happy Very Happy

remi

Age : 39
Location : Johor Bahru

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by zulvoyager on Wed Jun 13, 2012 5:54 pm

Slmt dtg ke olsbk ni........taiping dekat dh rmh atok saya di bgn serai.....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by MKI on Thu Jun 14, 2012 3:26 am

Selamat datang dan selamat berFORUM...
selamat pagi khamis.. Very Happy

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by faizul_11 on Thu Jun 14, 2012 9:25 am

Salam perkenalan. Kita ada motor yg sama dan umur yg sama. Hope to see you soon.. Smile

_________________

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by katanaf4775 on Thu Jun 14, 2012 12:18 pm

Nimiz wrote:nk kenalkan diri...sy nimiz dr taiping..berumur 35 thn..smoga dpt mnimba ilmu dan ber 'ride' sama nnt. sy pakai gsxr11 tp dh tlanjang..nk kurang sakit pinggang Very Happy Very Happy

wah..! sudah kasi naked..!.samalah kitak urang disini....cuma saya punnyer 750 je huhuhuhu anyway welcome to the club Very Happy Very Happy Very Happy

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by zulvoyager on Mon Jun 18, 2012 4:54 pm

Nimiz wrote:nk kenalkan diri...sy nimiz dr taiping..berumur 35 thn..smoga dpt mnimba ilmu dan ber 'ride' sama nnt. sy pakai gsxr11 tp dh tlanjang..nk kurang sakit pinggang Very Happy Very Happy
ok lah tu dapat gak ride bersama kami kelmarin walaupon x sampai ke alor star...jentera yang hebat tu walaupon dah dinakedkann Very Happy Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by faizul_11 on Mon Jun 18, 2012 4:57 pm

katanaf4775 wrote:
Nimiz wrote:nk kenalkan diri...sy nimiz dr taiping..berumur 35 thn..smoga dpt mnimba ilmu dan ber 'ride' sama nnt. sy pakai gsxr11 tp dh tlanjang..nk kurang sakit pinggang Very Happy Very Happy

wah..! sudah kasi naked..!.samalah kitak urang disini....cuma saya punnyer 750 je huhuhuhu anyway welcome to the club Very Happy Very Happy Very Happy

ini lah kudanya.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by zr11 on Mon Jun 18, 2012 6:27 pm

selamat datang dan selamat berforum...
bro nimiz nih owner zephyr 1100 dlu kan???

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by jagindas on Tue Jun 19, 2012 4:47 am

wah...
owner lama zr11 ke?..

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by akumatmoto on Tue Jun 19, 2012 6:06 am

slamt dtg ke kelab Oldsbkowner.... tambah lagi keluarga Suziku.. huhuhu... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by zr11 on Tue Jun 19, 2012 7:22 am

jagindas wrote:wah...
owner lama zr11 ke?..
klau xsilap aku la....owner terkininya member aku...si zaini ipoh tu..owner ekzos hg tu...hihi

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by jagindas on Tue Jun 19, 2012 7:36 am

rasanya zaini pun nak jual motor dah tu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by patrickstar on Tue Jun 19, 2012 7:57 am

jagindas wrote:rasanya zaini pun nak jual motor dah tu

dah terjual pun moto tu.org batu 9 cheras yg amik.
br je jumpa owner baru moto zr11 tu smlm.

patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by remi on Wed Jun 20, 2012 5:03 pm

zr11 wrote:selamat datang dan selamat berforum...
bro nimiz nih owner zephyr 1100 dlu kan???

btul...dh kat cheras rupanya janda sy tu Very Happy Very Happy

remi

Age : 39
Location : Johor Bahru

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by zulvoyager on Thu Jun 21, 2012 5:19 pm

patrickstar wrote:
jagindas wrote:rasanya zaini pun nak jual motor dah tu

dah terjual pun moto tu.org batu 9 cheras yg amik.
br je jumpa owner baru moto zr11 tu smlm.
boleh la ajak itu owner baru joint kita kat sini.....kalau dia sudi la he2 Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dan salam sejahtera

Post by Sponsored content Today at 12:33 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum