Clutch basket

View previous topic View next topic Go down

Clutch basket

Post by awang on Wed Nov 28, 2012 9:42 am

Salam bro, saya nak tanyak sikit pasal Zephyr 750 (register tahun 1991/1992)..ari tu dia punya clutch basket/hub/operating dalam tu pecah dan susah nak cari ganti kat Kuching Sarawak ni..so minta tolong bro yg biasa dgn moto ni nak tahu mana nak carik spareparts clutch basket complete utk moto Zephyr 750 ni...mana tahu kalau ada yg pernah alami masalah macam ni...
Ari tu pomen buat welding balik n boleh pakai tpi masalah tak syok lagi..keras masa masuk gear...n kadang2 susah mahu tukar gear balik...
tq

Back to top Go down

Re: Clutch basket

Post by izuan2013 on Tue May 14, 2013 11:47 am

Salam otai2x,,tumpang tanya. Saya jugak mengalami problem yg sama, tapi motor model ZZR1100 D1 (1993). Mana nak cari spare part clutch basket/complete housing set? Lokasi: Ampang, KL. Tq, wassalam.~ Izuan (0167225886)

Back to top Go down

Re: Clutch basket

Post by nan_gpz11 on Tue May 14, 2013 6:46 pm

Salam...izuan...apa brg yang pecah....?zx11 isaallah..la brg ada...part no ada..?..nanti saya tolong check harga..kat kawasaki... Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Clutch basket

Post by Sponsored content Today at 2:12 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum