Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

View previous topic View next topic Go down

Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by manpanjang on Tue Jun 07, 2011 11:30 am

Majlis akan berlangsung pd 30hb October 2011 di Johor Bharu...
Warga Old Superbike dijemput...

1) Manpanjang
2) Randy
3)
4) dan seterusnyer...

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by randygpz old sbk on Thu Jun 09, 2011 6:55 pm

ade 4) dan seterus nye ke kite bdua je....??? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by manpanjang on Fri Jun 10, 2011 3:27 am

randygpz old sbk wrote:ade 4) dan seterus nye ke kite bdua je....??? huhuhu! Very Happy

cam x biasalah...thn lps gi jb pun berdua gak..ngan Yg Arip...

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by faizul_11 on Fri Jun 10, 2011 6:31 am

huhuhu.. tengok keadaan dulu. 23/10 dah layan Motogp kat Sepang. kalau duit x habis shopping barang kat SIC, boleh la joint.

_________________

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 13, 2011 3:00 pm

faizul_fzr wrote:huhuhu.. tengok keadaan dulu. 23/10 dah layan Motogp kat Sepang. kalau duit x habis shopping barang kat SIC, boleh la joint.


ye la mtoGP 2011...huhuhu!

mcm biasa spt thn2 yg lps,aku akn gi dr khamis,jumaat,sabtu ahad....
aku mmg btapa siang kat trek,mlm plak jumpa rider2 kegemaran aku...
blk umah utk tido je 2am-6.30am...
8am gerak umah bpk utk ke SiC....huhuhu!

dan akn ku ejas weeked bsama famly,sblm atau slps mtoGP... Very Happy

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by jagindas on Mon Jun 13, 2011 3:46 pm

zulfahmi punya fans club tak turun SIC ke?
ada baju putih macam tahun lepas tak?

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by wakaka on Fri Jun 17, 2011 6:29 am

moto siap,eden nak ikut bounce lol! lol!
itu pn ka...lauuu... siap......cyclops cyclops

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by randygpz old sbk on Fri Jun 17, 2011 7:13 am

kne folow up sentiasa la.... huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by novice_blok on Fri Jun 17, 2011 5:10 pm

randygpz old sbk wrote:
faizul_fzr wrote:huhuhu.. tengok keadaan dulu. 23/10 dah layan Motogp kat Sepang. kalau duit x habis shopping barang kat SIC, boleh la joint.


ye la mtoGP 2011...huhuhu!

mcm biasa spt thn2 yg lps,aku akn gi dr khamis,jumaat,sabtu ahad....
aku mmg btapa siang kat trek,mlm plak jumpa rider2 kegemaran aku...
blk umah utk tido je 2am-6.30am...
8am gerak umah bpk utk ke SiC....huhuhu!

dan akn ku ejas weeked bsama famly,sblm atau slps mtoGP... Very Happy

tiket untuk 3 ari mcm mane kire...?mcm best je berkampng kt trek

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by randygpz old sbk on Sun Jun 19, 2011 4:27 am

kire 2 hr je...tp aku dtg 4 hr...

klu nk ikut,amat d alu2 kan....huhuhu!

biasa aku bdua je dgn bpk.... Very Happy

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by wakaka on Sun Jun 19, 2011 5:45 pm

randygpz old sbk wrote:kne folow up sentiasa la.... huhuhu! Very Happy
dah macam buat loan kat bank ni...hahahahahaha.... Very Happy Very Happy lol! lol!

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by jagindas on Mon Jun 20, 2011 6:34 am

aku nak follow randy pi SIC
dah lama tak menembak kat trek ni
last F1 tahun lepas

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 20, 2011 10:24 am

blh jer....aku br je amk baju airasia british mtoGP 2011...

nti amy blk kg,blh la mtk sign....

blh pakai time mtoGP nti.... Very Happy

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by faizul_11 on Mon Jun 20, 2011 10:56 am

randygpz old sbk wrote:blh jer....aku br je amk baju airasia british mtoGP 2011...

nti amy blk kg,blh la mtk sign....

blh pakai time mtoGP nti.... Very Happy

wei.. mana dapat t-shirt air asia british motoGP 2011? kirim dengan bapak amy ke? hahaha..

tahun ni punya t-shirt nak buat 150 helai.. design, hujung mggu ni siap kot. dengan t-shirt old SBK sekali.. memang habis duit wat beli t-shirt je la lepas ni. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 20, 2011 11:18 am

faizul_fzr wrote:
randygpz old sbk wrote:blh jer....aku br je amk baju airasia british mtoGP 2011...

nti amy blk kg,blh la mtk sign....

blh pakai time mtoGP nti.... Very Happy

wei.. mana dapat t-shirt air asia british motoGP 2011? kirim dengan bapak amy ke? hahaha..

tahun ni punya t-shirt nak buat 150 helai.. design, hujung mggu ni siap kot. dengan t-shirt old SBK sekali.. memang habis duit wat beli t-shirt je la lepas ni. Very Happy Very Happy Very Happy


aku kirim kat kwn aku yg keje bwk kapal airasia tu la...
smlm kirim,td dia landing trus amk la....
esok dia dah nk gi turki ride naik Gs12 3 mggu....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by rahami on Tue Aug 23, 2011 5:39 am

roger2..nnt rakan2 di JB menanti..

rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by rahami on Mon Oct 31, 2011 5:48 am

alhamdulillah...selamat segalanya..

tp pic xde,camera kong...

:-)

rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by manpanjang on Mon Oct 31, 2011 12:06 pm

tima kasih rahimi and the johor geng...

pic x de, x pe..korang mmg best cheers

jamuan pun lain dr yg lain...

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by faizul_11 on Mon Oct 31, 2011 1:00 pm

tahniah kepada yang menjayakan.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Majlis Perkahwinan Office Mate di Johor Bharu - 30/10/2011

Post by Sponsored content Today at 8:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum