Bengkel superbike di Ipoh

View previous topic View next topic Go down

Bengkel superbike di Ipoh

Post by jarjisi on Mon May 13, 2013 9:24 am

As Salam,

Mana bengkel motor di Ipoh ye?...moto aku batery x boleh caj laaa

jarjisi

Age : 37
Location : Batu Gajah

View user profile

Back to top Go down

Re: Bengkel superbike di Ipoh

Post by faizul_11 on Mon May 13, 2013 9:49 am

jarjisi wrote:As Salam,

Mana bengkel motor di Ipoh ye?...moto aku batery x boleh caj laaa

Salam.. boleh tanya Cham zec. ni no.tel dia 0126864775. dia selalu ke Ipoh tiap2 minggu sebab orang rumah kerja di sana. selalu juga repair kat area sana..

_________________

Back to top Go down

Re: Bengkel superbike di Ipoh

Post by azli_zzr6d2 on Tue Jul 02, 2013 6:22 am

Salam..kt ipoh ada byk jgk bengkel bole baiki motor besar ni, ni ada 2 tmpt, satu kt tmn song choon blkg mobil dpn gunung perak tong, nama dia Chor-0195700442, yg ni plk kt kg simee dpn rumah org2 tua, nama dia waikii-055458732, ape2 try la col no tel tu..

azli_zzr6d2

Age : 37
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Bengkel superbike di Ipoh

Post by megatmags on Fri Sep 27, 2013 11:17 am

yup btol.. prefer pg Dua Motor ( Chor)... mmng trbaek

Back to top Go down

Re: Bengkel superbike di Ipoh

Post by jarjisi on Sun Dec 07, 2014 8:24 am

As Salam....dah lama tak online semenjak moto terperuk......moto dah ok. Nak tanya ada ke tempat orang repair exhaust di ipoh

jarjisi

Age : 37
Location : Batu Gajah

View user profile

Back to top Go down

Re: Bengkel superbike di Ipoh

Post by Sponsored content Today at 6:59 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum