3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by zaydeeak on Fri Apr 12, 2013 10:43 am

Kenapa tak buat time cuti sekolah jer ? Kak Amy sibuk nak ikut tu .....
Klu time cuti sekolah boleh ler kami export anak2 pi kampung baru boleh pi jalan2 ..... hehehe

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by manpanjang on Fri Apr 12, 2013 10:47 am

cuti sekolah, jln jem..hehehe... Very Happy

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by AmyZaydee on Fri Apr 12, 2013 10:55 am

Alamak.... klu mcm tu tk dapat laa kak amy nk ikut. dh berangan2 nak pi ni.
adoi aii..
Abg zaydee nk pi ke?

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by zaydeeak on Fri Apr 12, 2013 11:12 am

Entah ler .... Question

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by nan_gpz11 on Fri Apr 12, 2013 12:47 pm

Dlm masa terdekat la..kita buat sesi kelayakkan.bang man,..tempat menginap dah di kenal pasti...,selalunya kita x ride masa cuti sekolah..time tuu bwk anak2..berjalan la pulak..lagi pun bila masa cuti,jln raya dan tempat penginapan agak sesak...menunggang dlm keadaan mcm nie rasa x enjoy,rasa penat sangat.,lepas nie rehat lama..pasal nk beri laluan kepada pemilik motosikal supercub(110cc-135cc) dan supersport(125-150cc)..kita akan ke utara semula pada 30hb nov-1hb dec 2013..expdc daki gunung jerai,tasik pedu dan lenggung baling kedah... Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by atan7800 on Fri Apr 12, 2013 3:58 pm

oh menarik2...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by AmyZaydee on Sun Apr 14, 2013 4:50 am

nan_gpz11 wrote:Dlm masa terdekat la..kita buat sesi kelayakkan.bang man,..tempat menginap dah di kenal pasti...,selalunya kita x ride masa cuti sekolah..time tuu bwk anak2..berjalan la pulak..lagi pun bila masa cuti,jln raya dan tempat penginapan agak sesak...menunggang dlm keadaan mcm nie rasa x enjoy,rasa penat sangat.,lepas nie rehat lama..pasal nk beri laluan kepada pemilik motosikal supercub(110cc-135cc) dan supersport(125-150cc)..kita akan ke utara semula pada 30hb nov-1hb dec 2013..expdc daki gunung jerai,tasik pedu dan lenggung baling kedah... Very Happy

Nan... nampaknya kak amy tunggu masa expdc daki gunung jerai laa jawabnya ek. memang x dpt nk join masa time sekolah sbb anak2 semua nak ambil exam SPM, PMR n Kafa... Sad Sad Sad tak dpt join gi T'gganu. memang dh berangan2 nak ikut.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by nan_gpz11 on Sun Apr 28, 2013 8:28 pm

Round 4 dah selesai..siang tadi...round 5..xlama lagi....,sapa yang rasa nk ikut..pastikan motosikal dlm keadaan betol2 sempura.kerana.,perjalanan agak jauh kali nie...dan julung2 kali kita ada kan expidisi pantai timur...TEGANU KITA..mari2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by Sponsored content Today at 11:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum