3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by zaydeeak on Fri Apr 12, 2013 10:43 am

Kenapa tak buat time cuti sekolah jer ? Kak Amy sibuk nak ikut tu .....
Klu time cuti sekolah boleh ler kami export anak2 pi kampung baru boleh pi jalan2 ..... hehehe
avatar
zaydeeak

Age : 47
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by manpanjang on Fri Apr 12, 2013 10:47 am

cuti sekolah, jln jem..hehehe... Very Happy

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by AmyZaydee on Fri Apr 12, 2013 10:55 am

Alamak.... klu mcm tu tk dapat laa kak amy nk ikut. dh berangan2 nak pi ni.
adoi aii..
Abg zaydee nk pi ke?
avatar
AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by zaydeeak on Fri Apr 12, 2013 11:12 am

Entah ler .... Question
avatar
zaydeeak

Age : 47
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by nan_gpz11 on Fri Apr 12, 2013 12:47 pm

Dlm masa terdekat la..kita buat sesi kelayakkan.bang man,..tempat menginap dah di kenal pasti...,selalunya kita x ride masa cuti sekolah..time tuu bwk anak2..berjalan la pulak..lagi pun bila masa cuti,jln raya dan tempat penginapan agak sesak...menunggang dlm keadaan mcm nie rasa x enjoy,rasa penat sangat.,lepas nie rehat lama..pasal nk beri laluan kepada pemilik motosikal supercub(110cc-135cc) dan supersport(125-150cc)..kita akan ke utara semula pada 30hb nov-1hb dec 2013..expdc daki gunung jerai,tasik pedu dan lenggung baling kedah... Very Happy
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by atan7800 on Fri Apr 12, 2013 3:58 pm

oh menarik2...
avatar
atan7800

Age : 33
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by AmyZaydee on Sun Apr 14, 2013 4:50 am

nan_gpz11 wrote:Dlm masa terdekat la..kita buat sesi kelayakkan.bang man,..tempat menginap dah di kenal pasti...,selalunya kita x ride masa cuti sekolah..time tuu bwk anak2..berjalan la pulak..lagi pun bila masa cuti,jln raya dan tempat penginapan agak sesak...menunggang dlm keadaan mcm nie rasa x enjoy,rasa penat sangat.,lepas nie rehat lama..pasal nk beri laluan kepada pemilik motosikal supercub(110cc-135cc) dan supersport(125-150cc)..kita akan ke utara semula pada 30hb nov-1hb dec 2013..expdc daki gunung jerai,tasik pedu dan lenggung baling kedah... Very Happy

Nan... nampaknya kak amy tunggu masa expdc daki gunung jerai laa jawabnya ek. memang x dpt nk join masa time sekolah sbb anak2 semua nak ambil exam SPM, PMR n Kafa... Sad Sad Sad tak dpt join gi T'gganu. memang dh berangan2 nak ikut.
avatar
AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by nan_gpz11 on Sun Apr 28, 2013 8:28 pm

Round 4 dah selesai..siang tadi...round 5..xlama lagi....,sapa yang rasa nk ikut..pastikan motosikal dlm keadaan betol2 sempura.kerana.,perjalanan agak jauh kali nie...dan julung2 kali kita ada kan expidisi pantai timur...TEGANU KITA..mari2.. Very Happy
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: 3rd ROUND 2013 : RIDE TO ALOR STAR - KUALA PERLIS

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum