Salam Satu Malaysia semua

View previous topic View next topic Go down

Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Mon Oct 12, 2009 9:50 am

Assalamualaikum dan selamat sejahtera bro semua.
Moto guna skrg, GSXR1300 tahun 2005 / 09. harap2 tuan tuan semua terima saya Embarassed ...minat dengan moto old superbike ni ...dan pernah ikut serta Old superbike ride ke cameron satu masa dulu ... Very Happy

Nama saya Fendi , duduk kat Putrajaya...no tel 012 6929287...
Insyaalah, ada kelapangan boleh jumpa.

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by faizul_11 on Mon Oct 12, 2009 9:53 am

Waalaikumussalam..

Wah bro fendi dah upgrade Hayabusa.. Tahniah.. Dulu pernah ride masa naik ZZR600 dengan F2. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Mon Oct 12, 2009 9:55 am

rindu sungguh saya dengan kawan2 ..kat sini semua ...bila ada TTS saya nak join skali .......

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by faizul_11 on Mon Oct 12, 2009 10:10 am

TTS setiap minggu ada buat kat restoran Barokah. TTS besar, malam minggu ni kat rumah aku. Majlis Kesyukuran kelahiran baby ke 2. Dijangka semua old sbk owner akan hadir.

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Mon Oct 12, 2009 10:23 am

wah...... taniah kerana mendapat cahaya mata ....semoga dimurahkan rezeki .....

mintak maaf ya... TTS setiap minggu kat barokah tu hari apa .. Embarassed maklumlah hari minggu ada 2 hari skarang ni ...sabtu dan ahad..

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by faizul_11 on Mon Oct 12, 2009 10:27 am

Jumaat malam sabtu. tapi tengok keadaan. kalau ramai yang kerja, kitorang TTS kat rumah je la. kadang-kadang TTS kat RNR Sg Buloh atau Dataran Shah Alam. rajin-rajin la belek forum yang tak seberapa ni. boleh la tau event terkini.. Very Happy

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Mon Oct 12, 2009 10:35 am

orait bos..

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by manpanjang on Tue Oct 13, 2009 3:30 am

mak ooiii..hayabusa tu... Very Happy welkam bro fendi

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Tue Oct 13, 2009 3:47 am

manpanjang wrote:mak ooiii..hayabusa tu... Very Happy welkam bro fendi

terima kasih Bro Man ...alah hayabusa pinjam ajeee...heheheehe

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by faizul_11 on Tue Oct 13, 2009 3:51 am

ada ke orang nak bagi pinjam Hayabusa? aku pun nak pinjam kalau macam tu.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Tue Oct 13, 2009 3:56 am

hehehehe...pinjam dengan BANK ....hahahahaa

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by randygpz old sbk on Tue Oct 13, 2009 8:38 am

fendizz wrote:Assalamualaikum dan selamat sejahtera bro semua.
Moto guna skrg, GSXR1300 tahun 2005 / 09. harap2 tuan tuan semua terima saya Embarassed ...minat dengan moto old superbike ni ...dan pernah ikut serta Old superbike ride ke cameron satu masa dulu ... Very Happy

Nama saya Fendi , duduk kat Putrajaya...no tel 012 6929287...
Insyaalah, ada kelapangan boleh jumpa.


w'salam...huhuhu! lame tak dgr brita,skng dah kembali dgn sbuah jentera yg hebat! sbuah objek yg tpantas bnama GSXR1300...tahniah...tahniah! Very Happy

jd...sbb bro kata minat dgn moto OLD SBK,jd kitorg menerima khadiran bro pn dgn hati tbuka la...w'pn bro mggunakan mto melenium! huhuhu!
jgn plak malu ble btemu kitorg dmane2 nti...maklum la,ade gak bikez yg mgelar kitorg "geng arang batu"
hrp smoga OLD SBK ni akn kekal la sbgai OLD SBK... Very Happy

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Tue Oct 13, 2009 11:01 am

terima kasih randygpz kerana sudi menerima saya .....biar apa orang nak cakap bro...yang penting kita tahu apa yang kita miliki...

saya masih memiliki sebuah moto old skool untuk wat gi kerja & ke surau ...jap lagi saya kasi masuk gambar moto tu ....

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Tue Oct 13, 2009 11:26 am


abaikan gambar model tu ....heheheheh moto tu aku punya ....

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by shukri on Tue Oct 13, 2009 12:02 pm

randygpz old sbk wrote:
fendizz wrote:Assalamualaikum dan selamat sejahtera bro semua.
Moto guna skrg, GSXR1300 tahun 2005 / 09. harap2 tuan tuan semua terima saya Embarassed ...minat dengan moto old superbike ni ...dan pernah ikut serta Old superbike ride ke cameron satu masa dulu ... Very Happy

Nama saya Fendi , duduk kat Putrajaya...no tel 012 6929287...
Insyaalah, ada kelapangan boleh jumpa.


w'salam...huhuhu! lame tak dgr brita,skng dah kembali dgn sbuah jentera yg hebat! sbuah objek yg tpantas bnama GSXR1300...tahniah...tahniah! Very Happy

jd...sbb bro kata minat dgn moto OLD SBK,jd kitorg menerima khadiran bro pn dgn hati tbuka la...w'pn bro mggunakan mto melenium! huhuhu!


jgn plak malu ble btemu kitorg dmane2 nti...maklum la,ade gak bikez yg mgelar kitorg "geng arang batu"
hrp smoga OLD SBK ni akn kekal la sbgai OLD SBK... Very Happy
arghh..diorang tk bleh ckp mcm tu...sakit old sbk,sakit kiter SMUA!!!

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by shukri on Tue Oct 13, 2009 12:04 pm

fendizz wrote:
abaikan gambar model tu ....heheheheh moto tu aku punya ....

apa lg bro...slamber dek la kiter turun cameron...huhu..papah lak corner sbelah fx125..mau sasau dia bro..haha...(komen sket bro faizul) cheers

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by faizul_11 on Tue Oct 13, 2009 12:53 pm

aku pun nak beli jugak. tahun depan mesti pegi kuala kangsar naik itu C70.. Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Wed Oct 14, 2009 4:47 am

moto honda tu saya beli bangkai ajee....banyak riban jugaklah nak kasi cantik balik ....Head & blok dan cub dah pakai EX5nya top speed stakat ni leh gi sampai 85Km/j ajeee....macam mana nak kejar FX......tapi naik c70 ni memang best ...

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by faizul_11 on Wed Oct 14, 2009 5:19 am

cerita sikit pasal C70 ni kat ruangan motor kategori bawah 150cc. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by jimf on Wed Oct 14, 2009 5:25 am

salam...
"geng arang batu"??? hahaha...mcm2 ada yeee..
biar laa..asal kita bahgia menikmati old sbk ni udah laa..hehe

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by fendizz on Mon Oct 19, 2009 4:26 am

jimf wrote:salam...
"geng arang batu"??? hahaha...mcm2 ada yeee..
biar laa..asal kita bahgia menikmati old sbk ni udah laa..hehe

lantaklah apa org nak cakap brooo.... saya pernah kena kutuk pakai moto tukun laaa apaaa lah ...tu yang up grade ...kasi tunjuk (riak kee) bukan kita tak mampu tapi minat kita dengan barang lama... afro

fendizz

Age : 44
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Satu Malaysia semua

Post by Sponsored content Today at 5:03 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum