DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by Abg man on Mon Jul 09, 2012 1:46 pm

Terima Kasih pada semua. Sampai rumah pukul 5 ptg. Moto auto asik kena tinggal je. Semua motor power2. Lepas ni kena upgrade moto power baru tak kena tinggal.

Apa2 pun, korang memang best. Very Happy

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by jani on Mon Jul 09, 2012 2:20 pm

Abg man wrote:Terima Kasih pada semua. Sampai rumah pukul 5 ptg. Moto auto asik kena tinggal je. Semua motor power2. Lepas ni kena upgrade moto power baru tak kena tinggal.

Apa2 pun, korang memang best. Very Happy

hahaha...aku mmg cadang ari tu nak balik santai dgn ko. Tapi masa dah lari, terpaksa berkejar balik sebab nak hantar anak balik asrama kat bentong sebelum pukul 6pm...paham2 la peraturan asrama... Very Happy

jani

Age : 44
Location : cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by faizul_11 on Mon Jul 09, 2012 5:04 pm

Pagi di RNR Rawang. kategori beginner yang disertai mat rempit depan barokah sudah bertolak dari Labohan Dagang seawal 2am.. semangat betul diorang.. walaupun keadaan cuaca hujan renyai2..



'Bapak' sedang me'rekrut' peserta kategori beginner supaya tingkatkan pengalaman supaya dapat 'upgrade' ke kategori 'premier'.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by faizul_11 on Mon Jul 09, 2012 5:07 pm

RNR Tapah.. peserta melebihi 20 orang.. syabas..


helmet mahal.. Shocked Shocked


ada kembar aku la.. orang tua je.. umur lingkungan 50-an.. hebat la..

_________________

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by faizul_11 on Mon Jul 09, 2012 5:10 pm

Race started.. battle of 1st position.. Shocked Shocked


kategori supersport pun kena tapau.. huhuhu..


podium position.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by faizul_11 on Mon Jul 09, 2012 5:13 pm

Abang Man. paling senior rasanya.. syabas..


naik basikal pun boleh sampai.. lain kali kita buat kategori basikal lak.. ada berani?? Shocked



_________________

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by faizul_11 on Mon Jul 09, 2012 5:21 pm

Lunch time.. aku paling lambat sampai. settle kan claim kena langgar bangla bawak Perodua Kembara tak berlesen..


bila 'otai' bersembang.. nan_gpz11, jani, abg man

_________________

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by faizul_11 on Mon Jul 09, 2012 5:25 pm

Bersiap pulang.. geng2 beginner singgah Lata ISkandar kot untuk mandi-manda.. tak nampak batang hidung..


Abg Man dengan nouvo LC nya..


Jani dengan Fzi nya.


macam-macam kategori ada.. huhuhu

_________________

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by faizul_11 on Mon Jul 09, 2012 5:25 pm

iklan jap.. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by faizul_11 on Mon Jul 09, 2012 5:27 pm

Alhamdulillah.. semua selamat sampai..

Kalau ada sumur diladang,
Boleh kita menumpang mandi,
Kalau ada umur yang panjang,
Tapah-Cameron akan didaki lagi.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by nan_gpz11 on Mon Jul 09, 2012 6:23 pm

"kiri jalan kanan pun jalan,
Tengah-tegah pohon mengkudu,
Jgn kau jln tengah-tengah,
Pasal tengah-tengah ada pohon mengkudu"...haha2..
Abg man..xpayah tukar2 pasal takot kena tinggal..yg itu pun dan bagus,laju2 sampai masa..,berhenti jugak.(isi minyak)..konvoi nie xbole penuh sangat di jln atau lebuh raya..bahaya
Yang nak slow bole kat belakang...yang nk lalala bole kat tgh2..nk laju ikot izul.. Haha2,.cara nini lebih selamat....laju2..nanti susah pulak brek..abg man,haha2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE CAMERON HIGHLANDS

Post by Sponsored content Today at 8:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum