JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Thu May 17, 2012 12:58 pm



pengantin yang ber t-shirt biru..


Last edited by faizul_11 on Sun May 20, 2012 5:48 am; edited 1 time in total

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by akumatmoto on Fri May 18, 2012 10:58 am

Alhamdulillah...bertembong ngan RMR tu...kene planing btol2.. afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Sun May 20, 2012 5:42 am

kita pegi sabtu malam..
pukul 9pm kat Petronas Perepat..

disebabkan masa tu cuti sekolah dan ramai ada program keluarga, tak ramai yang boleh joint.. dari banting mungkin 4-5 orang je kot..

yang dah confirm akan pergi..

1) nan_gpz11
2) faizul_11
3)
4)
.
.
.

sila tambah ye..

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by zulvoyager on Sun May 20, 2012 10:34 am

aku inshaallah dgn dun pandamaran kalau x da aral... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by katanaf4775 on Tue May 22, 2012 12:25 pm

zulvoyager wrote:aku inshaallah dgn dun pandamaran kalau x da aral... Very Happy Very Happy

insyallah ..abg zul kalau pergi sms saya ok je..konpem saya datang...

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by PEREPAT JATI on Tue May 22, 2012 1:59 pm

YA djemput semua dtg ke majlis kenduri kawin saudara ijal pomen.

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by PEREPAT JATI on Tue May 22, 2012 1:59 pm

sy kompom dtg la.....hehehehehe Laughing

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by zulvoyager on Tue May 22, 2012 3:18 pm

PEREPAT JATI wrote:sy kompom dtg la.....hehehehehe Laughing
kitaorang datang hari sabtu malam ok ye......

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by akumatmoto on Sat May 26, 2012 3:36 am

faizul_11 wrote:kita pegi sabtu malam..
pukul 9pm kat Petronas Perepat..

disebabkan masa tu cuti sekolah dan ramai ada program keluarga, tak ramai yang boleh joint.. dari banting mungkin 4-5 orang je kot..

yang dah confirm akan pergi..

1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) Rizal BBL "gamma power"
4)
.
.
.

sila tambah ye..

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Mon May 28, 2012 6:47 am

Malam di Perepat, Klang..

antara yang hadir.. gambar kurang memuaskan.. kamera murah je..


motor baru berkenalan.. geram kat ejos.. huhuhu.


Pulut... nasib la ko pulut.. kerana mulut.....


licin pulut sepinggan.. Shocked Shocked

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Mon May 28, 2012 6:52 am

'Bapak' tengah fikir camne nak settle kan kes lampau yang dah berkarat.. hampir 5 tahun... Sad Sad



Seperti
'pipih pulang ke gagang'
'kecik pinggan dimeja, sampul surat diisikan'
'tangan dihulur tanda kemaafan'
'pedih dihati sape yang tahu kan??' huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Mon May 28, 2012 6:55 am

Pengantin yang happy sokmo..
dia cakap, 'kalau aku tahu camni, lepas sunat terus kahwin'.. hahaha..


gerbang dan tenda merah..

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Mon May 28, 2012 6:57 am

Kalau ada sumur diladang,
Boleh kami menumpang mandi,
Kalau ada jemputan 'lagi' akan datang,
Boleh la jemput untuk kami datang lagi.. Very Happy Very Happy Very Happy

"SELAMAT PENGANTIN BARU DARI KAMI OLD SUPERBIKE OWNERS"..

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by tetikus on Mon May 28, 2012 10:55 am

TL1000s tu owner baru angkat yer bang izul?aritu rasa2 ada kat mudah..orang seri iskandar perak nak jual..gerammm Shocked

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Mon May 28, 2012 10:59 am

tetikus wrote:TL1000s tu owner baru angkat yer bang izul?aritu rasa2 ada kat mudah..orang seri iskandar perak nak jual..gerammm Shocked

aah.. baru angkat..

dulu, dia bawak Katana750F.. then, ngada2 tukar FZR1000 Genesis konon nak temankan aku.. tapi lepas aku tukar GSXR1100, dia tukar ke Suzuki balik.. huhuhu..

beli murah2 je. below 20k. tapi handle bar dah tukar yang naked.. yang original dah xde.. belakang dah jadi single seater..
tapi memang berbaloi.. bunyi ala2 ducati.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by tetikus on Mon May 28, 2012 12:03 pm

Terbaikk..dikenali sebagai 'moto gangster'..huhuhuhu..agak rare di malaysia..kalo ada duit sure saya dah sapu aritu..huhuhu Very Happy

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Mon May 28, 2012 5:13 pm

Huhuhu.... Fazer.. Shocked Shocked

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by MrProfessor on Tue May 29, 2012 3:04 am

Makk aihhh.. latar belakang Fazer.. tahniah pengantin ...

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by akumatmoto on Tue May 29, 2012 11:02 am

faizul_11 wrote:'Bapak' tengah fikir camne nak settle kan kes lampau yang dah berkarat.. hampir 5 tahun... Sad Sad



Seperti
'pipih pulang ke gagang'
'kecik pinggan dimeja, sampul surat diisikan'
'tangan dihulur tanda kemaafan'
'pedih dihati sape yang tahu kan??' huhuhu..

"kita beroleh kemenangan yang pertama"...huhuhu...

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by PEREPAT JATI on Tue May 29, 2012 1:31 pm

terima kasih kpd semua yg sudi hadir ke majlis perkahwinan keluarga kami. Very Happy
klu d kekurangan masa majlis blangsung sy bg pihak keluarga mintak ampun dan maaf banyak2.

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by zaim on Thu May 31, 2012 8:05 am

Faizul 11 : aku tukar TL tu sebab aku nak teman hang juga..sebab hang guna suzuki so aku pun belilah suzuki jugak...tapi yg penting moto hang mmg laju ..tak terkejar aku...hahaha Laughing

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by katanaf4775 on Thu May 31, 2012 12:30 pm

zaim wrote:Faizul 11 : aku tukar TL tu sebab aku nak teman hang juga..sebab hang guna suzuki so aku pun belilah suzuki jugak...tapi yg penting moto hang mmg laju ..tak terkejar aku...hahaha Laughing

Zaim itulah dia lagenda GSXR yang diakui oleh Kevin Schwantz 34 , apa pun we are SUZY family's..betul tak hihi..

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Thu May 31, 2012 4:59 pm

GSXR11 memang diakui kelajuannya. tapi aku belum pandai jinakkan motor ni tang entry corner. mcm lambat response. kalau FZR dulu best je kat corner walaupun enjin x power..

kalau la GSXR ni pakai frame FZR, memang best. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by katanaf4775 on Fri Jun 01, 2012 11:46 am

Berbuih mulut nak transplant casis FZR enjin suzuki ni........

Tapi Izul mmg suzuki punyer trade mark mcm ada sikit lmbt power mari bila kluar corner..tapi sekali dia dah pecut lalalalalala.......bye!bye!

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by faizul_11 on Fri Jun 01, 2012 3:33 pm

huhuhu.. pecutan macam Ducati. agak liar.. tang korner fail la..

balik dari Perepat malam tu, hampir tibai divider kat korner lepas tol.. motor tak nak baring. kena turun sampai gear 2. bila exit corner pulas, slide tayar belakang. time tu tengah potong luar GTR14. berderau jantung. huhuhu..

Ijal kata nak pegi Alor Star. ada betul ka??

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN SUDARA IJAL (SAKTI) DI KLANG

Post by Sponsored content Today at 5:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum