GPZ 1000rx untuk dijual

View previous topic View next topic Go down

GPZ 1000rx untuk dijual

Post by azizi on Thu Oct 06, 2011 10:43 am

salam,
saya ada GPZ1000rx 86 untuk dijual
condition ok,
dah convert rabbit fairing dan lampu ,tapi boleh kembali ke original sebab tak ada potong braket atau chasis dan old fairing masih ada complete dan ok
tire 80% depan dan belakang
rim dan fork dah convert zzr 1100
handle convert to robocop (boleh convert balik sebab ada spare tapak)
harga 15K boleh runding lagi
sebab nak jual , dah ada motor lain
gambar tak tahu nak upload, tapi ada dalam mudah.com( type aje gpz1000rx , kena ajar macamana nak upload)
location melaka
tel 0133096503, sms aje sebab susah nak jawab talipon masa kerja


Last edited by azizi on Thu Oct 06, 2011 5:31 pm; edited 1 time in total

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by faizul_11 on Thu Oct 06, 2011 4:52 pm

saya tolong masukkan..

ini yg standard.


tapi bila dah kacuk.. Sad Sad Sad




dah jadi Kawanda1000RX. huhuhu..

fairing original ada lagi kan bro?? ada rezeki nanti, ada la orang meminang. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by azizi on Thu Oct 06, 2011 4:57 pm

wau! tq la faizul , maklum le dah old school computer pun tak pandai

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by azizi on Thu Oct 06, 2011 5:01 pm

salam ,
ada, fairing semua ada lagi termasuk lah cover meter, nak kata cantik sangat condition fairing tu , boleh la, gambar tu exzos tak pasang lagi (ori dan standard)
road tax mati 22 oct 2011
nak kena jual sebab tak boleh bela 2 biji superbike

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by chaos88 on Fri Oct 07, 2011 12:28 pm

fairing std RX lagi cantik... Smile
faveret bike... Smile tapi jauh lagi nak kejar.. pale

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by MKI on Fri Oct 07, 2011 2:40 pm

sekarang gila dengan motor besar tapi dah tercapai 1 impian Very Happy ... nak pinang anak orang pulok Razz ...
bounce selamat menjual cheers

MKI

Location: Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by azizi on Fri Oct 07, 2011 3:15 pm

salam,
fairing lama boleh pasang balik bila bila dengan braket asal sebab masa mod tak pakal braket ori, boleh kembali ke pangkal jalan da.

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by jagindas on Sun Oct 09, 2011 2:50 pm

fairing ori masih kaler gold atau dah kaler baru (oren)

enjin,timing chain,primary chain,valve,piston sumer ok?

barangan sampingan (spareparts) ada di berikan sekali ke?...

bro azizi ni kawan zam GTR kan?

jagindas

Age: 15
Location: Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by zulvoyager on Sun Oct 09, 2011 3:27 pm

itu blkg kalo cnvert sekali rabbit lagi mari oooo Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age: 43
Location: port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by azizi on Mon Oct 10, 2011 9:10 am

salam,
fairing ori color gold lagi, saya kawan zam gtr,
timing chain dah tukar masa ambil motor, belum 10k lagi, condition engine kena test baru tau bagus tak bagus, sebab saya tak suka engine yang demam.
carburator good, diafram tak koyak, dah sincronise oleh pomen tak bertauliah dekat tambak paya, dan dynojet lagi stage 1 us ori mari untuk zx1000r 86,
mana you tau ada barang sampingan?, itu semua barang zam gtr la kena tanya dia.

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by zamgtr1000 on Sat Oct 22, 2011 1:41 pm

motor memang power! tak rugi sapa yang beli...

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by azizi on Mon Oct 24, 2011 1:38 pm

salam,
motor dah selamat di jual ke kuala lumpur nak tau siapa beli nanti lama lama dapat tau jugak, terima kasih semua

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by randygpz old sbk on Mon Oct 24, 2011 1:44 pm

jex la yg bli ni....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by azizi on Tue Oct 25, 2011 8:58 am

hehehe

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx untuk dijual

Post by jagindas on Tue Oct 25, 2011 6:54 pm

JEX GPZ 550 lando yg beli ni

jagindas

Age: 15
Location: Dengkil

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum