KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by MALARSEGAR on Fri Apr 16, 2010 6:13 pm

24 ke 25 ?? aduh , fifty fifty lg ni , adess

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by akumatmoto on Sat Apr 17, 2010 8:51 pm

MALARSEGAR wrote:
manpanjang wrote:
randygpz old sbk wrote:
faizul_fzr wrote:
manpanjang wrote:sapa2 yg g kuale ? teman nak tau jugak yop...

Bila tarikh keramatnya tu bang man? Yang akan pergi kalau dah confirm tarikh

1) nan gpz11
2) faizul_fzr
3) randy gpz
4) Haji katana
5) izan GPz550
6) bob katana600 F
7) sharul XJ600s
sharul GSXR750wr
9) farid ER6n
10) eg zx6r
11) malarsegar - 50/50
12) Rizal GSX750E
.
.
sila tambah

yg lain2 x g ke ? amy ninja 9, amy gsx11, rizal bbl, ijan gpz, gsx kapal layar, ijan katana, yg arip, manpanjang - ehh tu aku tu..hehehehe

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by shukri on Mon Apr 19, 2010 3:49 am

akumatmoto wrote:
MALARSEGAR wrote:
manpanjang wrote:
randygpz old sbk wrote:
faizul_fzr wrote:
manpanjang wrote:sapa2 yg g kuale ? teman nak tau jugak yop...

Bila tarikh keramatnya tu bang man? Yang akan pergi kalau dah confirm tarikh

1) nan gpz11
2) faizul_fzr
3) randy gpz
4) Haji katana
5) izan GPz550
6) bob katana600 F
7) sharul XJ600s
sharul GSXR750wr
9) farid ER6n
10) eg zx6r
11) malarsegar - 50/50
12) Rizal GSX750E
13) shuk cbx750
.
.
sila tambah

yg lain2 x g ke ? amy ninja 9, amy gsx11, rizal bbl, ijan gpz, gsx kapal layar, ijan katana, yg arip, manpanjang - ehh tu aku tu..hehehehe

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by randygpz old sbk on Mon Apr 19, 2010 4:18 am

[quote="shuk cbx750p"][quote="akumatmoto"][quote="MALARSEGAR"][quote="manpanjang"]
randygpz old sbk wrote:
faizul_fzr wrote:
manpanjang wrote:sapa2 yg g kuale ? teman nak tau jugak yop...

Bila tarikh keramatnya tu bang man? Yang akan pergi kalau dah confirm tarikh

1) nan gpz11
2) faizul_fzr
3) randy gpz
4) Haji katana
5) izan GPz550
6) bob katana600 F
7) sharul XJ600s
sharul GSXR750wr
9) farid ER6n
10) eg zx6r
11) malarsegar - 50/50
12) Rizal GSX750E
13) shuk cbx750
14) amy TNB GSX1100 dgn bju size XL
.
sila tambah

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by randygpz old sbk on Tue Apr 20, 2010 7:20 am

suke aku ingat kan pd diri aku & smua pahlawan2 tbilang...

#25hb ni bkompol sblm jam 7am (tujuh pagi)...
#lokasi lokasi R&R Rawang arah UTARA...


p/s..jd dsaran kan dtg awal utk solat suboh & medang2 (sarapan) bg mgelak kan sebarang kesulitan...

t'ksh byk2! salam OLD SBK...huhuhu! Very Happy

senarai2 pahlawan2 nye...
1) nan gpz11
2) faizul_fzr
3) randy gpz
4) Haji katana
5) izan GPz550
6) bob katana600 F
7) sharul XJ600s
sharul GSXR750wr
9) farid ER6n
10) eg zx6r
11) malarsegar - 50/50
12) Rizal GSX750E
13) shuk cbx750
14) amy TNB GSX1100 dgn bju size XL
15) ono bundle GSXR1100L
16) adik ono GPz500s (adik bradik ni mlm td kompom kan dgn aku,bsaksi izan)
.
sila tambah[/quote][/quote][/quote]

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by husin gsx-s on Tue Apr 20, 2010 9:02 am

senarai2 pahlawan2 nye...
1) nan gpz11
2) faizul_fzr
3) randy gpz
4) Haji katana
5) izan GPz550
6) bob katana600 F
7) sharul XJ600s
sharul GSXR750wr
9) farid ER6n
10) eg zx6r
11) malarsegar - 50/50
12) Rizal GSX750E
13) shuk cbx750
14) amy TNB GSX1100 dgn bju size XL
15) ono bundle GSXR1100L
16) adik ono GPz500s (adik bradik ni mlm td kompom kan dgn aku,bsaksi izan)
17 husin gsx-s cuti dah ok. moto api plak xde. tggu bomoh pokok manggis bagi green light.

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by manpanjang on Tue Apr 20, 2010 11:41 am

api plak tarak, kasi psg coil plak vr4 lah..itu turbo punyer ketelah... Very Happy

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by randygpz old sbk on Tue Apr 20, 2010 11:59 am

manpanjang wrote:api plak tarak, kasi psg coil plak vr4 lah..itu turbo punyer ketelah... Very Happy


huhuhu! katana ko tu mrajuk sin...sbb dah lame tak mgganas! huhuhu! Very Happy

cadangan bang man tu aku stuju...kat kdi halfcut le mane lagi...huhuhu!
Very Happy

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by MALARSEGAR on Tue Apr 20, 2010 3:10 pm

aduh,, .... fifty/fifty..... -----

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by shukri on Tue Apr 20, 2010 3:53 pm

aper lg mau fifty2??rmi turun nie...hehe..sy pon br 1st time turun nie..jom ar...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by shukri on Tue Apr 20, 2010 3:58 pm

husin gsx-s wrote:senarai2 pahlawan2 nye...
1) nan gpz11
2) faizul_fzr
3) randy gpz
4) Haji katana
5) izan GPz550
6) bob katana600 F
7) sharul XJ600s
sharul GSXR750wr
9) farid ER6n
10) eg zx6r
11) malarsegar - 50/50
12) Rizal GSX750E
13) shuk cbx750
14) amy TNB GSX1100 dgn bju size XL
15) ono bundle GSXR1100L
16) adik ono GPz500s (adik bradik ni mlm td kompom kan dgn aku,bsaksi izan)
17 husin gsx-s cuti dah ok. moto api plak xde. tggu bomoh pokok manggis bagi green light.
18) man panjang katana


chop!!!nama pahlawan yg sorang tu tkder lg...biar aku tmbhkan...haha

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by zaim on Wed Apr 21, 2010 7:46 am

sorrylah rasanya tahunni gsxf750 saya xdapat nak turun...ada hal yg xdapat nak dielakkan...kirim salam jelah kat YB Perak ...huhuhu Sad

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by MALARSEGAR on Wed Apr 21, 2010 11:27 am

sama juga di sini .....(T__T)

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by amy on Wed Apr 21, 2010 3:54 pm

nama saya mcm xade jer.. jadi x pegilah.. Very Happy

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by shukri on Thu Apr 22, 2010 3:45 am

[quote="amy"]nama saya mcm xade jer.. jadi x pegilah.. Very Happy[/quote

ngada2...moto hang tk siap lg ka??kata nk bersaing ngan chip pnyer vf(r)...hehe

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by jimf on Thu Apr 22, 2010 6:38 am

salam...maaf, aku tak pernah join karnival ni...
leh tau tak camne aturcara karnival ni...
kat kuale tu lepaknya kat mana? tebing sungei makan laksa ke ada port lain..
ride konvoi tu dari mana (RV..) dan pukul berapa...

atau ...ni just ride santai2 aje tanpa ada aturcara rasmi...
maap kalu byk soklan...maap kalu ada post tmpt lain tp teman yg tak baca..

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by husin gsx-s on Thu Apr 22, 2010 7:17 am

[quote="shuk cbx750p"]
husin gsx-s wrote:senarai2 pahlawan2 nye...
1) nan gpz11
2) faizul_fzr
3) randy gpz
4) Haji katana
5) izan GPz550
6) bob katana600 F
7) sharul XJ600s
sharul GSXR750wr
9) farid ER6n
10) eg zx6r
11) malarsegar - 50/50
12) Rizal GSX750E
13) shuk cbx750
14) amy TNB GSX1100 dgn bju size XL
15) ono bundle GSXR1100L
16) adik ono GPz500s (adik bradik ni mlm td kompom kan dgn aku,bsaksi izan)
17 husin gsx-s samurai sudah slmt menjalani rawatan dan akan berjuang.
18) man panjang katana

sperti ride yg lepas2 xde aturcara tetap. free ride... tapi waktu berkumpul n gerak mesti mau punctual.. hihihi

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by faizul_11 on Thu Apr 22, 2010 7:52 am

jimf wrote:salam...maaf, aku tak pernah join karnival ni...
leh tau tak camne aturcara karnival ni...
kat kuale tu lepaknya kat mana? tebing sungei makan laksa ke ada port lain..
ride konvoi tu dari mana (RV..) dan pukul berapa...

atau ...ni just ride santai2 aje tanpa ada aturcara rasmi...
maap kalu byk soklan...maap kalu ada post tmpt lain tp teman yg tak baca..

aturcara majlis..

0630 - 0700 : ketibaan semua peserta di RNR Rawang ( dah siap breakfast semua)
0715 : bertolak dari RNR Rawang ke Kuala Kangsar
1030 : Tiba di Kuala Kangsar. Port kat tepi sungai. tak perlu masuk dewan pameran
1030 - 1300 : makan + belek2 motor antik + sembang-sembang
1300 : bertolak balik.
1415 : RNR Ulu Bernam. Solat
1500 : Balik rumah..

cheers cheers

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by randygpz old sbk on Thu Apr 22, 2010 8:28 am

faizul_fzr wrote:
jimf wrote:salam...maaf, aku tak pernah join karnival ni...
leh tau tak camne aturcara karnival ni...
kat kuale tu lepaknya kat mana? tebing sungei makan laksa ke ada port lain..
ride konvoi tu dari mana (RV..) dan pukul berapa...

atau ...ni just ride santai2 aje tanpa ada aturcara rasmi...
maap kalu byk soklan...maap kalu ada post tmpt lain tp teman yg tak baca..

aturcara majlis..

0530 -mcm ride2 sblm ni GPz550kz plet BBR,akn tunggu kesorangan kat CALTEX R&R Dengkil arah utara...smenatara mnuggu kwn2 yg bekumpol di bwh pokok manggis tiba la..
0615-0630 ;dah sampy ke lokasi,trus solat suboh & medang2...


0630 - 0700 : ketibaan semua peserta di RNR Rawang ( dah siap breakfast semua)
0715 : bertolak dari RNR Rawang ke Kuala Kangsar
1030 : Tiba di Kuala Kangsar. Port kat tepi sungai. tak perlu masuk dewan pameran
1030 - 1300 : makan + belek2 motor antik + sembang-sembang
1300 : bertolak balik.
1415 : RNR Ulu Bernam. Solat
1500 : Balik rumah..

cheers cheers

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by randygpz old sbk on Thu Apr 22, 2010 8:30 am

randygpz old sbk wrote:suke aku ingat kan pd diri aku & smua pahlawan2 tbilang...

#25hb ni bkompol sblm jam 7am (tujuh pagi)...
#lokasi lokasi R&R Rawang arah UTARA...


p/s..jd dsaran kan dtg awal utk solat suboh & medang2 (sarapan) bg mgelak kan sebarang kesulitan...

t'ksh byk2! salam OLD SBK...huhuhu! Very Happy

senarai2 pahlawan2 nye...
1) nan gpz11
2) faizul_fzr
3) randy gpz
4) Haji katana
5) izan GPz550
6) bob katana600 F
7) sharul XJ600s
sharul GSXR750wr
9) farid ER6n
10) eg zx6r
11) malarsegar - 50/50
12) Rizal GSX750E
13) shuk cbx750
14) amy TNB GSX1100 dgn bju size XL
15) ono bundle GSXR1100L
16) adik ono GPz500s (adik bradik ni mlm td kompom kan dgn aku,bsaksi izan)
.
sila tambah
[/quote][/quote][/quote]

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by shukri on Sun Apr 25, 2010 5:04 pm

syukur..a'dulillah..smua selamat pergi dan pulang..w'pon ader yg kener angkat tank.. Very Happy Very Happy ...mmg enjoy..so mr admin/saper2 yg ada bwk camera cepat2 la load pic utk tatapan bg mereka yg tk dpt join ride kali nie.... cheers vrooom..!!!!

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by ronn on Mon Apr 26, 2010 1:55 am

randygpz old sbk wrote:org2 OLD SBK mmg smua ade klas...

cm org yg tak senang je dgn OLD SBK slalu kutuk kite...
pd hal smua geng OLD SBK dtg dr pelbagai latar blakang serta mempunyai kerjaya yg cemerlang...


cm d sbb kan kite pcinta & pakai mto lame atau OLD SBK,kite sering dkutuk serta tak dpandang sbelah mate oleh mereka yg konon nye hebat!

pd hal diorg..."bior pappee assee bgayee"je...
mto mari...poket ngeri...
tgk mto geram! nampak polis seram!

mto je hebat tp ble nampak KASTAM,JPJ,POLIS atau pihak bkuasa mggelupoh! myusahkan kite...mgganggu pjalanan ride OLD SBK!!!

ni aku citer pengalaman aku la...
mgkn pengalaman korg bebeza...

rambut same itam,hati sulam lain....huhuhu!
tongue tongue tongue

Bro... member aku pakai zx10R tahun 2009 baru angkat pun terasa camtu... sebab diaorang tgk Kawa mcm sebalah mata je walaupun kawa baru sebab paling murah kot dalam kelas... ni member aku sendiri yang cakap perasaan dia... kalau dah motor baru pun ada kasta tgk sebelah amta tgk motor kita langsung xde mata la huhu... tapi tak semua la camtu kot.. member aku tu join semua ....

eh ni betul ke msg ni dok kat thread ni huhu... anyway gambaran konvoi tu masih samar dan x kelihatan.....

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by faizul_11 on Mon Apr 26, 2010 4:36 am

Gambar konvoy semalam? Shuk dah diberi mandat untuk buat report ride. kalau aku yang buat, jawabnya.... "apa diharap budak shuk tu." huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by shukri on Mon Apr 26, 2010 6:27 am

faizul_fzr wrote:Gambar konvoy semalam? Shuk dah diberi mandat untuk buat report ride. kalau aku yang buat, jawabnya.... "apa diharap budak shuk tu." huhuhu..

kener lg aku... Mad

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by zull on Mon Apr 26, 2010 10:57 am

Sila submit laporan ride ASAP... hehe..
gamba biar lebih...hehehe.. buat tatapan yg tak dapat nak ikut cam saya ni...hehehe

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: KARNIVAL MOTOSIKAL ANTARABANGSA DI KOLE KANGSOR

Post by Sponsored content Today at 2:12 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum