Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by randygpz old sbk on Thu Apr 08, 2010 1:28 pm

aku klu dpt bli vespa br ,yg made in india disk brek tu jd la....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by akumatmoto on Sat Apr 17, 2010 8:36 pm

shuk cbx750p wrote:kureng...ader jer jwpnnye...huhu! scratch
sy tgh tgu tu vx800 tu ar...owner tk reply e-mail lg...pelan2..relax..cbx tu abg sy pnyer...dr pki gsx lg moto tuh dh ader kt sayer..cuma sy tk bwk pg ride bersama gang oldsbk kiter...24 nie cbx nie la ikut pg..huhu

Kalu ko g kuale,akulah org yg paling bahgie..trubat gak rindu aku..huhuhu

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by zulvoyager on Sun Apr 18, 2010 9:45 am

sym bnyk mahal ooo 200cc dah dkt 10k 250 dah 17k orang berwang je yang dpt beli macam aku ni dapat tengok jadi lahh Smile Smile

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by lukmanw on Wed May 15, 2013 6:25 pm

CBX750 Model Polis. Kalau masuk tender boleh ambik sekitar RM5 - 7K. Kalau ambik kedai selepas baikpulih dan jadi RM10 - 15K.

Saya hampir-hampir nak ambik sebiji 2 tahun. Member Cikgu Ipoh yang turut miliki motor ini tolong saya.

Tapi memandangkan kebanyakan pemiliknya hanya gunakan sebagai weekend ride saya terpaksa fikir dua tiga kali sbb saya cari motor nak ulang dalam seminggu dua, tiga 400 km (pergi-balik) ke tempat kerja.

Mungkin juga selepas ini nak main dadu sama ada nak ambik CBX750 atau GSX750 sebagai motor retro weekend ride.

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by shukri on Thu May 16, 2013 4:13 am

gsx750 la bang..cbx sy tgk masa buka enjin amat rumit..brg agak mahal..nk knl ramai gang trafik..br bleh dpt after market pny brg..haha... Basketball

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by ahmadvw on Sun Sep 15, 2013 12:52 pm

salam warga OSB, nak tanya maintenance honda cb 750 mahal tak. yg jenis naked bike, bukan cbx750 polis tuh

Back to top Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by nan_gpz11 on Tue Sep 17, 2013 10:39 pm

Salam..encik ahmad nk cari CB750..?..susah la nk jumpa motosikal tu rajester sini,jaran sangat nampak kat jln raya...model CB750 fist2 keluar tahun 1968(CB750 K, last model tahun 2007..honda nie mantenance nya mahal..,apa moto jenis honda lah...B-)

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by ahmadvw on Wed Sep 18, 2013 4:53 pm

hi nan--
betul ke model ni mahal, ingatkan sbb jenama honda spare part jd murah,, mcm ex5 .. hbis tu moto ape yg kira2 maintenance dan part murah, boleh recomend, saya baru dlm dunia motor, tq bro2 otai

Back to top Go down

Re: Honda CB750/CBX750P/CBX750 Horizon/CB750 Integra...

Post by Sponsored content Today at 5:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum