honda nx115

View previous topic View next topic Go down

honda nx115

Post by shukri on Wed Feb 03, 2010 10:44 am

salam..jika ader saper2 yg tau ttg s'parts moto nie..tlg rojer..sy br dpt sbiji rm 200..nk kener tkr cover set dan foot rest jer..nie nk guna utk convoy cub team old sbk..

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by randygpz old sbk on Wed Feb 03, 2010 11:17 am

$200 blh sgt la...basikal ank aku pn dah $178...

tp hrp NX115 ko tu nti jgn la sampy tahap basikal ank aku lagi laju...huhuhu!

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by faizul_11 on Wed Feb 03, 2010 11:33 am

NX115? kalau beli harga RM200, kena keluar modal RM2k nak bagi tip top la. hahaha. kalau tidak, ksr senang2 je potong sambil makan ais krim.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by randygpz old sbk on Thu Feb 04, 2010 9:54 am

faizul_fzr wrote:NX115? kalau beli harga RM200, kena keluar modal RM2k nak bagi tip top la. hahaha. kalau tidak, ksr senang2 je potong sambil makan ais krim.. Very Happy Very Happy


aku rs la...wave bpk aku bwk gi mejid pn blm tentu NX115 dpt folow...huhuhu!

rekod peribadi wave bpk aku tu blh cecah 160kmj...ms ride gi penang hr tu...huhuhu!

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by shukri on Thu Feb 04, 2010 10:20 am

woi korang...agak2 skit..ni motor ahmad albab yg pnyer..enjin dlm ader kuasa jin!sedap jer kutuk heh...mkn ais krim la..basikal anak la..bli dekat pakcik yg sakit kerana lumpuh satu bdn la..tu psl la dpt 200 rat jer..(sabar tahap gaban nie)

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by shukri on Thu Feb 04, 2010 10:21 am

lain org tnyer lain yg dia jawab...bikiin panasssss...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by faizul_11 on Thu Feb 04, 2010 11:17 am

shuk cbx750p wrote:woi korang...agak2 skit..ni motor ahmad albab yg pnyer..enjin dlm ader kuasa jin!sedap jer kutuk heh...mkn ais krim la..basikal anak la..bli dekat pakcik yg sakit kerana lumpuh satu bdn la..tu psl la dpt 200 rat jer..(sabar tahap gaban nie)

ko ni pun satu. ambik kesempatan dari kesusahan orang. dah orang tu susah, ko offer kat dia 2 ratus je??? aku yakin kalau dia sihat wal-afiat, pak cik tu tak kan jual dengan rege tu.

patut ko kena bagi dia RM500 untuk harga tu. lebih tu sedekah kat dia untuk belanja beli ubat ke. memang tak patut la ko ni. confused confused confused confused

barang apa yang ko nak??

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by shukri on Thu Feb 04, 2010 6:10 pm

aik..jujur ckp pon aku kener??pelik nie..moto tuh anak dier yg jual..anak dier yg buka arge tuh..tk tipu!anak dier ader sbiji 135lc dan wave..pakcik nie ader bisnes driving school lg..skrg nie ank dier yg uruskan..motor dh parking lama tepi rumah..kebetulan driver gue tkder moto utk ulang alik kejer..try tnyer anak pak cik tuh.."berapa ko nak tolak?" lalu dia menjawab "berapa??200 ratus sudahlah bang.." salah aku ke bang??? Crying or Very sad


nk tukar cover set dan foot rest jer..karat2 tuh bleh bikin skit2...ader tk?blah sini cover set kener order...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by manpanjang on Fri Feb 05, 2010 7:06 am

alahhh..shuk, kau iyeakan ajerlah apa yg randy or faizul ckp...apa yg kau wat, bagi diorg semonyer x betul...kau kata betul pun, diorg kata kau slh gak...diam2 sudah jerlah...kalu kau ada beli moto apa skali pun, x yah war2kan...

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by shukri on Fri Feb 05, 2010 10:27 am

haha..tu la pasal..huhu.sbaik ader back up!hahalala cheers

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by faizul_11 on Fri Feb 05, 2010 10:39 am

manpanjang wrote:alahhh..shuk, kau iyeakan ajerlah apa yg randy or faizul ckp...apa yg kau wat, bagi diorg semonyer x betul...kau kata betul pun, diorg kata kau slh gak...diam2 sudah jerlah...kalu kau ada beli moto apa skali pun, x yah war2kan...

betul, betul. kitorang nak nyakat je. bukan nak kondem pun. yang terasa sangat sapa suruh.. hahaha.. tongue tongue tongue

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by shukri on Fri Feb 05, 2010 12:25 pm

ermh..takat klau dgn en randy dan en faizul nie..mmg kener tahan jer la..mmg diorang suka main prasaan aku!!kuciwa di jiwa dibuatnyer..utk org2 diluar sana inilah persahabatan dlm gang kitorang!aper yg penting???kejer... samer!!tarak simpan pnyer tau!!kutuk tahap gaban..biler jumpa gelak pecah perut!!!

bounce Shocked

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by akumatmoto on Tue May 04, 2010 10:54 am

faizul_fzr wrote:
shuk cbx750p wrote:woi korang...agak2 skit..ni motor ahmad albab yg pnyer..enjin dlm ader kuasa jin!sedap jer kutuk heh...mkn ais krim la..basikal anak la..bli dekat pakcik yg sakit kerana lumpuh satu bdn la..tu psl la dpt 200 rat jer..(sabar tahap gaban nie)

ko ni pun satu. ambik kesempatan dari kesusahan orang. dah orang tu susah, ko offer kat dia 2 ratus je??? aku yakin kalau dia sihat wal-afiat, pak cik tu tak kan jual dengan rege tu.

patut ko kena bagi dia RM500 untuk harga tu. lebih tu sedekah kat dia untuk belanja beli ubat ke. memang tak patut la ko ni. confused confused confused confused

barang apa yang ko nak??

btol2..ko mmg tk patotla shukk..kuikuikui... Twisted Evil Twisted Evil

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by shukri on Wed May 05, 2010 3:40 am

hek eleh..mamat nie..nk jugk amik bahgian...nie aku br dpt ss110 550.00 aje..tgh pki pon gi ulang alik kija...bleh bwk naik cameron nnti...hahaha..

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by randygpz old sbk on Wed May 05, 2010 8:05 am

shuk cbx750p wrote:hek eleh..mamat nie..nk jugk amik bahgian...nie aku br dpt ss110 550.00 aje..tgh pki pon gi ulang alik kija...bleh bwk naik cameron nnti...hahaha..


klu $550 harga mcm ni jln takat 550km je la...pastu bejat! huhuhu! Rolling Eyes

huhuhu! aku nk jual KRR 150 Kips standed kaler purple/itam,rim pn purple! $1500 je....
klu ko bli blh laa jln join ENDURANCE 48hrs...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by shukri on Wed May 05, 2010 8:12 am

tuk join endurance..rxz dh ader..ss tu ok bangat..130km/h kira ok standard lg..huhu

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: honda nx115

Post by Sponsored content Today at 5:02 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum