buat hari apa

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: buat hari apa

Post by atan7800 on Wed Feb 06, 2013 4:48 am

kalau hari khamis malam ok tak? malam esok? kita g bagan lalang kol 9malam kumpul sana...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by kawa_zephyr_750 on Wed Feb 06, 2013 9:53 am

Itu hari pergi Kelantan lupa nak makan Maggi ketam

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by atan7800 on Thu Feb 07, 2013 6:31 am

oh.. ada ek maggi ketam..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by faizul_11 on Thu Feb 07, 2013 9:46 am

esok2 kita ke sini naik kapcai..


_________________

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by atan7800 on Thu Feb 07, 2013 10:29 am

pantai cahaya Bulan (PCB) kelate...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by katanaf4775 on Thu Feb 07, 2013 12:39 pm

perghh aku ni bukannya larat lagi nak kayuh jauh2....jauh lagi tak der ke Izul..? mcm kat Australia ke New Zealand ke huhuhu...... Sad

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by faizul_11 on Thu Feb 07, 2013 1:55 pm

katanaf4775 wrote:perghh aku ni bukannya larat lagi nak kayuh jauh2....jauh lagi tak der ke Izul..? mcm kat Australia ke New Zealand ke huhuhu...... Sad

New Zealand dekat je.. betul ke nak pegi?? bagi je tarikh. bila2 pun boleh pegi.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by nan_gpz11 on Thu Feb 07, 2013 4:11 pm

Haha2..dulu pegi kuantan naik GT250..mesti lalu kampung new zealand..kat marang..tempat berkabus...dekat dgn kampung bunian..masa tu lebuh raya xada lagi....tapi nie kisah lampau..kalo xsilap..tahun 1995..lama kan.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by jex kf on Thu Feb 07, 2013 5:56 pm

bukan marang la bapak......maran...la......huhuhu.....marang kat terengganu....hehehe Wink

jex kf

Location : Ampang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by faizul_11 on Thu Feb 07, 2013 5:59 pm

hahaha.. bapak sebut Maran guna loghat ganu.. tu yang jadi Marang.. hehehe..

_________________

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by nan_gpz11 on Fri Feb 08, 2013 2:16 am

Betol2...maran...bunyi sama..ejaan lain...hahaha2... Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by atan7800 on Fri Feb 08, 2013 8:10 am

betul2... hehe...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by katanaf4775 on Fri Feb 08, 2013 4:53 pm

kalo citer P.Ramlee pulak...marang prapu kapunden parang skeper...hihi Very Happy

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by atan7800 on Wed Feb 13, 2013 4:30 am

huhu.......

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by nan_gpz11 on Wed Feb 13, 2013 8:42 am

Bagan lalang..mari2.....

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by katanaf4775 on Fri Feb 22, 2013 6:31 pm

nan_gpz11 wrote:Bagan lalang..mari2.....

bila tu..?

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by faizul_11 on Wed Mar 06, 2013 5:15 am

Mee Ketam Shah Alam. ada berani ka?? ni dekat belakang UiTM je.


_________________

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by atan7800 on Wed Mar 06, 2013 9:24 am

bila kita nak g bang? jom..... kasi atur... saya ikut, g petang balik mlm ker... g kejap jer..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by faizul_11 on Wed Mar 06, 2013 9:30 am

jumaat depan pun boleh gak. sape yang nak pegi ni.. harga semangkuk dari rm8 - rm20++.. ketam biasa murah la.

_________________

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by nan_gpz11 on Wed Mar 06, 2013 3:25 pm

Dah 3hari tidur xlena nak bwk balik gbo..mana nak letak pulak...nie.. Shocked

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by nan_gpz11 on Wed Mar 06, 2013 3:27 pm

Bole la ijul kita pegi berdua..bwk gbo..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by katanaf4775 on Wed Mar 06, 2013 7:07 pm

fuhh..nmpk best je tempat tu...apa lagi..??

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by Sponsored content Today at 6:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum