buat hari apa

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

buat hari apa

Post by dad on Sun Jan 31, 2010 5:39 pm

sessi tts ni selalu korang hari apa hah... kalau kena ngan harinya nk gak join...

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by faizul_11 on Sun Jan 31, 2010 7:01 pm

selalunya Jumaat malam Sabtu. tapi amat jarang buat. masing2 duduk kat benua berbeza. Banting, klang, KL dan macam2. malam mggu baru buat TTS kat Port Dickson.. Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Mon Feb 01, 2010 7:42 am

klu duk 2 benua...kdg2 area banting...kdg2 area klang...

nk wat kat mane pn aku tak kisah...GPz aku akn dtg...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by dad on Mon Feb 01, 2010 8:38 am

kalau buat hari sabtu mlm minggu memang aku tak dapat join sb hari tu biasanya hari bersama keluarga...

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by shukri on Tue Feb 02, 2010 7:42 am

encik randy..(lama aku tk sebut nama tuh) aper kater mlm sabtu nie turun dataran?or singapore..

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Tue Feb 02, 2010 12:36 pm

blh je...aku bwk SRaD 150 je...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by faizul_11 on Tue Feb 02, 2010 3:41 pm

randygpz old sbk wrote:blh je...aku bwk SRaD 150 je...huhuhu! Very Happy

ok. aku bawak TL150S.. aku nak buat ekzos. kasi bunyi kuat sikit. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by shukri on Wed Feb 03, 2010 4:28 am

faizul_fzr wrote:
randygpz old sbk wrote:blh je...aku bwk SRaD 150 je...huhuhu!

ok. aku bawak TL150S.. aku nak buat ekzos. kasi bunyi kuat sikit.

ok gak..i follow..wa bwk R1z 135 jer..

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Fri Feb 12, 2010 12:00 pm

mlm ni jom lepak singapore...
yg kompom ade...
aku,
izan,
malarsegar, Very Happy


hrp cbX menjelma la....huhuhu!

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by MALARSEGAR on Fri Feb 12, 2010 3:58 pm

yeah singapore tonite !! retro nite , lc pulak merajuk

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Mon Feb 15, 2010 10:04 am

bkn lc je merajuk...tp zr ko pn merajuk...
nasib baik GPz izan dtg pujuk...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by MALARSEGAR on Tue Feb 16, 2010 1:18 pm

tuh la , haha , xpe2 , merajuk2 blaja sikit2 , experience tuuu , hehe , Smile tq2 , huhu , teh tarik satuu !! Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Wed Feb 17, 2010 7:18 am

huhuhu! aku dah biasa dah mnolak mto kwn2 yg mrajuk ni...

mulai bln 3 ni,aku nk tetap kan harga mengikut KM (1km) iaitu;
mto bwh 125cc = RM 2
mto ats 125cc-250cc = $2 USD
mto ats 250cc = $2 POUND STERLING

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by shukri on Wed Feb 17, 2010 3:32 pm

randygpz old sbk wrote:huhuhu! aku dah biasa dah mnolak mto kwn2 yg mrajuk ni...

mulai bln 3 ni,aku nk tetap kan harga mengikut KM (1km) iaitu;
mto bwh 125cc = RM 2
mto ats 125cc-250cc = $2 USD
mto ats 250cc = $2 POUND STERLING

pakcik kayooooooooo!lama la bos tk lepak dataran...set la satu mlm.. bounce

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by MALARSEGAR on Wed Feb 17, 2010 7:51 pm

hahaha ... apa kata lepak dataran jumaat ni , mula2 lepak kapar pastu ronda2 dataran ke mana2 ke , haha , cadangan je , okeh22 cabutt.... huhu , eh ,tapi macam xde hala tuju je , aduh ,

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Fri Feb 19, 2010 7:32 am

ko dtg la lepak brokah je...ajk la izan dgn bdk2 klang s'alam skali...

ko pn blm pnh dpt mlawat bengkel puaka pokok manggis...huhuhu!

sms la izan... dia tak de online... Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Fri Feb 19, 2010 11:33 am

randygpz old sbk wrote:ko dtg la lepak brokah je...ajk la izan dgn bdk2 klang s'alam skali...

ko pn blm pnh dpt mlawat bengkel puaka pokok manggis...huhuhu!

sms la izan... dia tak de online... Very Happy


mtk maaf byk2 kwn2 smua...
program brokah mlm ni batal...
aku tpaksa keje demi agama,bangsa & negara...

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by MALARSEGAR on Fri Feb 19, 2010 2:12 pm

[quote="randygpz old sbk"]
randygpz old sbk wrote:ko dtg la lepak brokah je...ajk la izan dgn bdk2 klang s'alam skali...

ko pn blm pnh dpt mlawat bengkel puaka pokok manggis...huhuhu!

sms la izan... dia tak de online... Very Happy


mtk maaf byk2 kwn2 smua...
program brokah mlm ni batal...
aku tpaksa keje demi agama,bangsa & negara...
[/quote
\





ok , x dahal , mlm ni bawak tong je lepak singapore , nk layan preng2 pulak , haha , jdi mat rempit jap ,,,, roy roy hati kau keras royyy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Fri Mar 05, 2010 10:49 am

mlm ni ape program geng? huhuhu! nk lepak brokah,mcD banting,dataran,singapore atau lepak dkat umah bpk je(dpn umah sewa awek cikgu praktikal)??? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by zulvoyager on Tue Mar 09, 2010 7:28 pm

ni yang aku suka lama dah tak jengok bengkel bapak nih sambil tu boleh le jeling2 hehehe...

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by shukri on Wed Mar 10, 2010 11:09 am

aik..nk try gak??voyoger bkn tk leh bwk awek ka..?huhuu

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Wed Mar 10, 2010 11:29 am

aku klu pasal awek ni,masuk parit pn sanggup! huhuhu! geli ht.. Very Happy

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Wed Mar 10, 2010 11:37 am

hmmm...14hb mggu ni umh ijan katana GSXR750s sunat adik nye dgn manap GPX600R kawin sape je yg kompom pegi?
lokasi area banting je...
bkompol d petronas kanchong darat 12 tgh hr...
(aku dtg lepak umah bpk dlm 11am la...pastu br gi petronas)

1)bpk GPz11
2)randy GPz55o
3)faizul FZR1000
4)izan GPz550
5)eg zx6RR
6)brahim bandit4
7)hj zul zzr250
8)azhar ninja250R

#sape nk folow tambah sndri...
mtk maaf byk2 info tak bpe nk lengkap la..
nti mtk tlg en mod letak pos tmpt yg sesuai & info yg lengkap sempurna...
t'ksh byk2!

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by randygpz old sbk on Thu Mar 11, 2010 11:54 am

yg lain tak free ke weekend ni? huhuhu!
bisu je..... Surprised

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by MALARSEGAR on Thu Mar 11, 2010 3:44 pm

hmmm...14hb mggu ni umh ijan katana GSXR750s sunat adik nye dgn manap GPX600R kawin sape je yg kompom pegi?
lokasi area banting je...
bkompol d petronas kanchong darat 12 tgh hr...
(aku dtg lepak umah bpk dlm 11am la...pastu br gi petronas)

1)bpk GPz11
2)randy GPz55o
3)faizul FZR1000
4)izan GPz550
5)eg zx6RR
6)brahim bandit4
7)hj zul zzr250
8)azhar ninja250R
9) malarsegar-zr570

#sape nk folow tambah sndri...
mtk maaf byk2 info tak bpe nk lengkap la..
nti mtk tlg en mod letak pos tmpt yg sesuai & info yg lengkap sempurna...
t'ksh byk2!

dah lama x vrum2,nanti sy konpomkan lagi bang,orait2

Back to top Go down

Re: buat hari apa

Post by Sponsored content Today at 6:00 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum