mencari old skool bikes

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by hippoeleben on Thu Jan 21, 2010 1:15 pm

ok motor shuk tu mbr dah angkat,kalau shuk tgk musti nangis

frame cat,engine repaint,body semua cat baru.

buka semua sekali

Back to top Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by jaiflowerhorn on Tue Sep 21, 2010 4:21 am

hippoeleben wrote:salam,

nie ramai pulak kawan nk mengikut jejak....selain motor shuk(nk tgk lagi malam nie) mencari pilihan lain.

Mencari GPZ550/750/1100

GS550/GSX750/GS1000/GSX1100

motor yg berjalan,bukan tersadai.

Urget nak membelinya

Call : 013-3976635





tks


Last edited by jaiflowerhorn on Tue Sep 21, 2010 4:25 am; edited 1 time in total (Reason for editing : Salam... skrg sy ada motor gpz550 utk dijual motor tip top ... call sy 017-7048069)

jaiflowerhorn

Age : 32
Location : batu pahat johor

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by rahami on Tue Jun 28, 2011 8:28 am

savana ?.

ada mau ka?..heehe

rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by zulvoyager on Sat Jul 02, 2011 8:38 pm

mau2 berapa mau juai ada yang lain ka atau pon yang kat bengkel puaka tu.... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by rahami on Mon Jul 04, 2011 6:50 am

mestinya yg ada di bengkel puaka tu..heehe

buat masa skrang ni,dah on booked..

tp nnt klu buyer tu x jadi...sy akan war-war kan pada rakan di sini..


rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by zulvoyager on Mon Jul 04, 2011 7:57 pm

war2 kan berapa k tu nak tau gak kat mudah ada sebiji gang banting nak lego tip top nampaknya 18k buka...

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by hippoeleben on Sat Jul 09, 2011 4:05 pm

ok geng saya dah tk cari motor old skool nie, kalau kekawang kt sini mencari boleh smvg tread nie.

Back to top Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by acoyfzr on Tue Aug 16, 2011 7:37 pm

Member saya nk cari fzr1000 yang tersadai,condition xksh, jnji ada geran, kalo ada ble call no 0169648919 or 0126322342-acoi-

Back to top Go down

Re: mencari old skool bikes

Post by Sponsored content Today at 5:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum