SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Mon Jun 06, 2011 8:38 am



katanablade gold edition

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 06, 2011 12:12 pm

sejak bile MA blajor shoulin ni? huhuhu! Very Happy

mmg menyerlah la gold yg mmg sinonim dgn katana savana....

tp alangkah hebat klu berfairing savana....aduh...

try bayangkan la....huhuhu!~ Very Happy

lps ni rim plak la gold ye? Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Mon Jun 06, 2011 12:51 pm

MA baru balik bertapa dari gua batu caves tu
ehehehehe


mana tau ni lepas ni rim lak?..
hehehe

NSR pun aku mau spray rim gold gak

p/s: bab fairing tu belanja besar sangat sampai RM2800.00 (dah boleh beli NSR seken tu) hehehe cheers

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Tue Jun 07, 2011 3:14 am

Oo....patut la botak...huhuhu!


skng ni dah musim gold ke?
atau aku yg ktinggalan zaman ni.....huhuhu!

hmmm...harge fairing tu bg aku scara pribadi mmg blh....
brg pn rare geng...
alah mmbli,menang memakai....
hr tu kat PD santai retro sbijik fairing atau cowling atas bg AR80 pn djual dgn harge RM800...blm lg lampu bulat dgn breket2....huhuhu! Very Happy

klu aku plak 2.8k blh dpt mito 1 bijik setengah!
sbijik pakai smpy skng tak rosak2,setengah sbijik wat spare....huhuhu!

kdg2 duit tak de harge,klu brg tak de nilai....huhuhu!
tp kat nilai 3 byk la harge less....

Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Wed Jun 08, 2011 9:56 am

owner punya duit apa boleh buat
maybe dia nak buat duit tu pergi umrah ke..sapa tau kan

lagipun katana savana berapa bijik je kat malaysia ni
kalau kawan2 tak pakai sapa lagi yg nak pakai
itupun dalam 2-3 bijik berapa je yg masih bernyawa..

kalau gpz pun boleh rojak
katana savana pun boleh
cuma sorrylah katana savana terpaksa curi idea GPZ gak untuk kelihatan hebat hehehe
dah boleh geng dah ni savana sama gpz
zephyr pun kelihatan macam sama gak

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Thu Jun 09, 2011 6:29 pm

tp aku puji 1 la....savana ma ni....

tahap ksihatan nye agak memuaskan...huhuhu!

bebanding savana2 lain byk yg sakit kritikal....

yg koma mmg tak citer la....huhuhu!

kt umah bpk pn dah dua bradik savana koma skng.....

seram gak! huhuhu Laughing

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Fri Jun 10, 2011 9:23 am

disebabkan MA ni dah selalu berhadapan dgn situasi koma
tu yg dia tau nak bagi ubat apa tu..

tgh tggu giliran kat BPK ni
nak buat wiring meter savana ni pulak
dah macam gpz ko pulak randy savana MA ni
meter sekadar hiasan

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 13, 2011 2:44 pm

aku pakai naluri je....huhuhu!

tp utk smpy tahap tau laju pakai naluri ni,mmg amk ms panjang la....

nk terangkan pn payah la....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Mon Jun 13, 2011 3:44 pm

tu lah pasal
MA ni nubis..
kalau suh operate manusia dia pandailah hehehe

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sat Sep 03, 2011 5:50 pm

hari raya kedua aritu aku balik umah abg aku kat taman molek JB...
sekali terjumpa katana jerung kaler silver daa
plet selangor BAE
owner drebar teksi
siap ada LC tong 350 lagi kat umah dia kaler itam
tengok motor siap ada sticker oldsuperbike la pulak
tengok rupa macam menarik
siap ekjos ori lagi
tapi meter savana
muskil Rolling Eyes

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by manpanjang on Sat Sep 03, 2011 5:58 pm

jagindas wrote:hari raya kedua aritu aku balik umah abg aku kat taman molek JB...
sekali terjumpa katana jerung kaler silver daa
plet selangor BAE
owner drebar teksi
siap ada LC tong 350 lagi kat umah dia kaler itam
tengok motor siap ada sticker oldsuperbike la pulak
tengok rupa macam menarik
siap ekjos ori lagi
tapi meter savana
muskil Rolling Eyes

den tau sapenyer... Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sat Sep 03, 2011 6:01 pm

motor ni sebolah umah abg den yo
abg den kojo DIGI
mamat katana ni pun dulu kojo DIGI gak dulu
tu yang pakai payung DIGI tu hehehe
hebat la katana plet selangor
rare woo

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sat Sep 03, 2011 6:08 pm






jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by faizul_11 on Sun Sep 04, 2011 2:24 am

alamak!!!!!!!!!!!!! katana plet no. BAE ke? huhuhu.. itu zaman honda cup lampu bulat lagi tu.

_________________

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sun Sep 04, 2011 4:21 am

randy punya GPZ pun dah BBR
tu yg musykil tu hehehe

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Mon Sep 05, 2011 8:37 am

faizul_fzr wrote:alamak!!!!!!!!!!!!! katana plet no. BAE ke? huhuhu.. itu zaman honda cup lampu bulat lagi tu.


zaman onda lampu bulat gear 1,tekan blkg da....hebat! Very Happy

...........hnye jauhari yg mengenal manikam..........

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by shukri on Tue Sep 06, 2011 4:10 am

dh kata s'pore kt seberang jambatan jer...sdri mau igt la...tp mana la tau kot2 no tu dia bli ker sbb ader makna yg tersirat or tersurat...hehe Question

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by zulvoyager on Tue Sep 06, 2011 8:49 pm

btol2 tu al500 pon org beli ribu2 x mustahil skrg ni yg penting rmmm Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sat Nov 19, 2011 8:48 am


jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sat Nov 19, 2011 9:01 am

berkenan pulak aku tengok katana savana ni



























jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by zulvoyager on Sun Nov 20, 2011 3:10 pm

dah berkenan apa lagi coi sambar jer.... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by katanaf4775 on Wed Nov 23, 2011 5:35 pm

tepuk dada tanya selera coi...hihihi

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by fazli_zx11 on Fri Jan 06, 2012 10:11 am

Acoi x tahan cobaan geng samurai...hehehe.
Dia dah masuk sekolah kawa join geng ninja balik....kekkekek... Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sat Jan 07, 2012 11:49 am

SUZUKI puaka maa...
ari ni boleh start
esok tak leh
kena tunggu lusa baru boleh start huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Fri Feb 17, 2012 3:51 am

GSX250s dah mganas smula....huhuhu!
tggu kmunculan nye.... Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by Sponsored content Today at 11:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum