SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Mon Jul 19, 2010 7:30 am

dia bli murah je...harga TZM br otr dlu....huhuhuhui!

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by akumatmoto on Sun Jul 25, 2010 3:31 pm

faizul_fzr wrote:hari ni lagi sorang pemilik katana baru register.. Very Happy Very Happy

gsx600f

cantekk..bertambahlh ahli samurai..huhuhu...

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by zr11 on Sun Jul 25, 2010 4:39 pm

aritu baru aja member aku juai model mcm nih...tp 750 punya rm11k...sayang masa tu aku xdak duit...ada kalu...buat stok la...spesis yg lasak...pkai oil cool aja..

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jimf on Wed Jul 28, 2010 6:07 am

zr11 wrote:aritu baru aja member aku juai model mcm nih...tp 750 punya rm11k...sayang masa tu aku xdak duit...ada kalu...buat stok la...spesis yg lasak...pkai oil cool aja..

yg dekat welly kota kemuning tu dah jual ke?
minat gak..tp bila "tokan" kasi tau kondisi moto tu...hancur lebur harapan... Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by EsJA on Wed Jul 28, 2010 4:07 pm

HIDUP KATANA

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by manpanjang on Fri Oct 22, 2010 9:12 am

akhirnyer, stlh 2 tahun bermain dgn ebay, katana ku gsx750s spt kat avatar, semo peralatan yg sepatutnyer ada bg katana telah ku dpt...yg terakhir skali ignition switch & side mirror...yahooo, yabedabeduuuu... Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by faizul_11 on Fri Oct 22, 2010 9:39 am

manpanjang wrote:akhirnyer, stlh 2 tahun bermain dgn ebay, katana ku gsx750s spt kat avatar, semo peralatan yg sepatutnyer ada bg katana telah ku dpt...yg terakhir skali ignition switch & side mirror...yahooo, yabedabeduuuu... Very Happy


2 tahun? Shocked Shocked Shocked dah berapa juta habis kat ebay? Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by manpanjang on Fri Oct 22, 2010 10:00 am

faizul_fzr wrote:
manpanjang wrote:akhirnyer, stlh 2 tahun bermain dgn ebay, katana ku gsx750s spt kat avatar, semo peralatan yg sepatutnyer ada bg katana telah ku dpt...yg terakhir skali ignition switch & side mirror...yahooo, yabedabeduuuu... Very Happy


2 tahun? Shocked Shocked Shocked dah berapa juta habis kat ebay? Very Happy Very Happy Very Happy

ribu jer...pelan2 beli...kalu juta, kira rupiah...

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Fri Oct 22, 2010 11:29 am

huhuhu! hebat....hebat...

ni klu msk motoshow wajib menang ni! huhuhu!

tp klu juri nye buta sejarah serta cetek ilmu tak guna gak! Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by zulvoyager on Fri Oct 22, 2010 3:34 pm

bump katana bang man satu klang aku cari yang sama kilat tak jumpe2 lol! lol!

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by ijan.. on Fri Oct 22, 2010 4:03 pm

kalau semua dh ade... mengerlit2 plak plak 2... kira paling terbaik ni....
kalau ade show... confrim menang.... tahniah5...... Very Happy Very Happy

ijan..

Location : Tanjung Malim - Bintulu

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by manpanjang on Mon Oct 25, 2010 9:12 am

skrg nak mulakan projek restoration GT250...x tau brapa lama lak...

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Mon Oct 25, 2010 10:45 am

alamak! GT250 ku??? huhuhuhu! Laughing

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by rahami on Thu Oct 28, 2010 5:00 am

salam..harapan sy smoga abg2 disini dapat beri tunjuk ajar ye..

sbb saya perlukan ilmu dari abg2 suma nih..hehe..

dari pelbagai sudut sperti s/parts,teknikal dll.. Very Happy

rahami

Location : S.P-Lumut-G.gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Thu Oct 28, 2010 10:48 am

dll? huhuhu! Very Happy

kang tak tebawak ilmu,blh jd giler geng...huhuhu!
serammm..... Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by shukri on Fri Oct 29, 2010 5:39 am

baek2..jgn insim dh la...caboooooooot!

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Fri Oct 29, 2010 9:19 am

shuk cbx750p wrote:baek2..jgn insim dh la...caboooooooot!


insim ke inzal shuk? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sat May 28, 2011 3:26 pm

katana savana streetfighter berubah wajah

M.A katana blade (tajam menikam)














































jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by PEREPAT JATI on Sun May 29, 2011 4:36 pm

wah katana badak la cun oooo cheers

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jagindas on Sun May 29, 2011 6:53 pm

hehehe
nampak macam katana badak
tapi sebenarnya savana hehehe

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Mon May 30, 2011 7:45 am

lebih mirip kpd Gsx1100G atau VX800.... Very Happy

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by zulvoyager on Mon May 30, 2011 10:35 am

achoi kalau dapat coverseat asal untuk depan tu lagi mari oooo Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by jimf on Tue May 31, 2011 5:41 am

tul laa... kalu dapt buat ori balik sure cun..
org tgk sure tertoleh2.. tul ke katana jerung tu... tul keeee
ehh...semlm aku nmpk katana jerungggg... camtu laa citernya hehe

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by manpanjang on Tue May 31, 2011 9:19 am

ari tu leh katakan semo dah ada dpn mata, tp owner x nak sbb ada 1 jer brg x de...pas nie pandai2lah owner cari sendiri...korang pk lah sendiri, 99% dah ada, 1% xde, leh x nak yg dah ada...
aku dah mls nak tlg lagi dah...sori aaa, sapa yg terasa ati...yg betul2 genuine & serius jer aku tlg..


Last edited by manpanjang on Tue May 31, 2011 9:23 am; edited 1 time in total

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by randygpz old sbk on Tue May 31, 2011 9:21 am

randygpz old sbk wrote:lebih mirip kpd Gsx1100G atau VX800.... Very Happy



jd mmg tak de la mirip katana pn....huhuhu!

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by Sponsored content Today at 2:13 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum