SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by nor'arie B+ on Mon May 20, 2013 9:40 am

faizul_11 wrote:ini lah motor nya.. owner beli kat kawan dari Old Sbk jugak. lepas tu, dia terbeli pulak GPZ1100KZ. tapi, dia pakai tak lama sebab ada terpaksa jual atas desakan kawan yang sangat mengidamkan jentera tersebut. motor ni pun sedang menunggu masa untuk tukar urat saraf. barang dah sampai. tunggu nan_gpz11 bagi siganl suruh hantar kat bengkel je.. harap2, takde orang desak dia suruh jual motor ni.. Very Happy Very Happy Very Happy
ala ijul awak lupe ke kita pun pakai moto nie jg dulu hubby kita pakai skrg kita amik alih.. x kan lupe kot.. Sad Sad Sad

nor'arie B+

Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by faizul_11 on Tue May 21, 2013 4:32 am

nor'arie wrote: ala ijul awak lupe ke kita pun pakai moto nie jg dulu hubby kita pakai skrg kita amik alih.. x kan lupe kot.. Sad Sad Sad

nak sangat ye.. hahaha.. WAX7715

_________________

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Fri May 24, 2013 6:38 pm

Posting dlm thread introduction/announcement-

lukmanw wrote:Assalam semua Katana Owner especially Bro Man Panjang.

Saya terlps pdg thread ini yg sdh lama ini. Nasib baik naik balik sempena weekend retro di Morib ini.

Teruja juga tgk ada yg menyimpan senarai owner dan contact list spesis terhebat ini. Saya juga pemnat tegar spesis ini malangnya semasa penah ditawar harga sgt murah utk memilikinya di tahun 80n dulu masalah pula dgn RM nya.

Oleh kerana sudah ada usaha-usaha mengumpulkan Katana seMalaysia ini ingin saya cadangkan didaftarkan dalam satu master list.

Sebagai contoh, kawan lama saya seorang lawyer dan ex-rally driver 60, Mr Kayes Choo yg juga salah seorang pengasas North Malaysia Vintage & Classic Car Registry telah mendaftarkan banyak kereta-kereta vintage/classic car mengikut kategori masing-masing. Salah satu yang saya turut terlibat membantu ialah Alfa Romeo GT 1600 Junior.

Master list ini lengkap dgn nama dan details kereta, owner dan sejarah owner/kereta sebelumnya.

Bayangkan kalau owner katana-katana seMalaysia mendaftarkan katana masing-masing dalam Master List khusus utk Katana ini.



North Malaysia Vintage & Classic Car Registry



Saya juga sdh maklumkan kawan saya ini mengenai bakal kedatangan Katana Group ke Penang dan beliau (tinggal dio Batu Feringgi) turt berhasrat utk berjumpa group ini jika berkesempatan.


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Wed Jun 05, 2013 12:26 pm

Geng Dayabumi/Tabung yang pakai Katana-

Raymond, Jono, Lan Tojo (Savana), Unta, Rambo (650), Zek, Halim Gajah, Mie kecik, Saiful katana, Amir posto, Amir Bank, Azizan (beli Katana Raymond) dan Mie Katana

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Wed Jun 05, 2013 1:13 pm


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Thu Jun 06, 2013 8:32 am

Maklumat lengkap (sejarah, semua model, teknikal info, dll) mengenai Katana boleh di-download di sini. Pemilik dan peminat Katana mesti memiliki maklumat/dokumen ini.


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Thu Jun 13, 2013 5:06 am


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by atan7800 on Thu Jun 13, 2013 8:51 am

wooo terbaek

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Thu Jun 13, 2013 9:53 am



Dua beradik - Abang & Adik Katana GSX750S. Sama tapi tak serupa!

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Thu Jun 13, 2013 10:18 am


Motor - Katana, Rider - Samurai!

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by manpanjang on Thu Jun 13, 2013 10:31 am

lukmanw wrote:
Motor - Katana, Rider - Samurai!
Bang Lokman, sy hanyer ada selipar jepun jer...huhuhu...

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by akumatmoto on Fri Jun 14, 2013 9:10 am

manpanjang wrote:
lukmanw wrote:
Motor - Katana, Rider - Samurai!


Bang Lokman, sy hanyer ada selipar jepun jer...huhuhu...

pergh!! ini btol btol ni bokan cobaan...huhuhu....

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Mon Jun 17, 2013 4:07 am


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by lukmanw on Sat Jul 13, 2013 9:39 am

Model terawal Katana GSX750S - perhatikan handle tinggi dan tanpa windshield




lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by roslisulaiman on Wed Mar 05, 2014 4:49 am

adooii x tahan..tgk gambak yg bro2 semua upload...mmg meleleh aiihhh...

roslisulaiman

Age : 44
Location : sg petani - penang

View user profile http://roslisulaiman722.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by nan_gpz11 on Wed Mar 05, 2014 9:49 am

Tenang2 encik rosli...hehe2..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by AmyZaydee on Fri Apr 04, 2014 3:45 pm

Very Happy Very Happy Very Happy 

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: SUZUKI KATANA - spesis terancam yang masih mngancam

Post by Sponsored content Today at 12:38 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum