ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by faizul_11 on Wed Dec 04, 2013 9:03 am

Berlepas pulang - menuju ke Gerik


Isi minyak di Gerik.


Makan Tengahari..




wajah riang lepas kenyang makan tengahari..

_________________

Back to top Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by faizul_11 on Wed Dec 04, 2013 9:19 am

Perjalanan diteruskan ke RNR Tapah untuk mengisi minyak sebelum bersurai..



Saudagar Bundle Wan ONO. baru balik Hat Yai..


Misi ke gunung jerai berjaya dengan cemerlang.. cheers cheers cheers 



_________________

Back to top Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by faizul_11 on Wed Dec 04, 2013 9:30 am

Terima Kasih kepada semua yang menjayakan ride kali ini..





medang dulu di RNR Dengkil bagi peserta dari Banting - Saujana Putra.




_________________

Back to top Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by faizul_11 on Wed Dec 04, 2013 9:31 am

Layan video dulu..


slide show..

_________________

Back to top Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by AmyZaydee on Wed Dec 04, 2013 11:31 am

Terbaik..... terima kasih pada cameraman kita Ijul Faizul yg mengambil video atas motor besarnya dgn mengunakan satu tangan saja. Caya la.

Kat sini kak amy n abg zaydee ingin mohon ampun n maaf kepada semua terutama sekali pada Nan, Ijul, Liza n hubby, Amy 9, Atan, Zaim, Yg Arip, Shahrul ZZR11, Fendi, Shukri dan lain2 (maaf jika tak sebut semua nama sbb tk ingat semuanya) sekira ada tersilap kata, perbuatan dan sebagainya sepanjang perjalanan ride round ke 11 ini.

Kak amy n abg zaydee happy sgt2 dapat ride dan jumpa semua geng2 OSO ni. Sporting laa u alls. Rasa sedih saja bila nak berpecah di Kuala Kangsar

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by faizul_11 on Wed Dec 04, 2013 12:41 pm

Terima kasih jugak kak Amy. Lady bikers tegar..

Maaf jugak dari saya sebab tinggalkan kak amy dgn abg zaydee masa kat Pedu hari tu.. Mujur x sesat jauh sangat.. harap dapat jumpa lagi ride akan datang.. "misi menawan gunung Jerai - 2nd edition".. cheers cheers cheers 

_________________

Back to top Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by 87fzr2gh on Wed Dec 04, 2013 5:25 pm

Terimakasih faizul utk gambar, ride report. Menarik

Back to top Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by atan7800 on Mon Dec 09, 2013 6:13 am

betul tu, hati2 ride masa ujan... kang tebenam mto

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: ROUND 11 : RIDE TO GUNUNG JERAI

Post by Sponsored content Today at 8:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum