assalammualaikum.

View previous topic View next topic Go down

assalammualaikum.

Post by norhafizbahari on Sat Nov 09, 2013 11:49 pm

tumpang lalu saya baru disini harap dapat tunjuk ajar dari otai2.
Tp kuda sy masih sakit dan masih mencari ubat nye iaitu air box zzr1100 c diharap dapat membantu kepada sesiape yg sudi membantu Sad

Back to top Go down

Re: assalammualaikum.

Post by manpanjang on Sun Nov 10, 2013 9:41 am

try tgk link nie..
http://www.ebay.com/itm/KAWASAKI-ZZR1100C-ZZR-1100-C-AIRBOX-/360751024445?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item53fe6fc93d&vxp=mtr

Back to top Go down

Re: assalammualaikum.

Post by faizul_11 on Sun Nov 10, 2013 11:04 am

norhafizbahari wrote:tumpang lalu saya baru disini harap dapat tunjuk ajar dari otai2.
Tp kuda sy masih sakit dan masih mencari ubat nye iaitu air box zzr1100 c diharap dapat membantu kepada sesiape yg sudi membantu Sad
Salam perkenalan..
kenapa dengan ZZR1100C tu? tenat atau demam je?

_________________

Back to top Go down

Re: assalammualaikum.

Post by norhafizbahari on Sun Nov 10, 2013 2:24 pm

Sblum nie tebakar tp dh buat balik cuma mencari air box die dgn bracket lampu belakang je tinggal kalau ada barang boleh jalan dah pomen kata

Back to top Go down

Re: assalammualaikum.

Post by faizul_11 on Mon Nov 11, 2013 5:50 am

ooo.. search barang yang nak kat ebay. kat Malaysia dah xde barang tu. kalau ada pun mahal.. kat ebay lagi murah dan lebih terjamin..

kalau dah jumpa item kat ebay, boleh mintak tolong manpanjang belikan.. sediakan duit je. barang akan sampai terus ke rumah. Very Happy Very Happy Very Happy 

_________________

Back to top Go down

salam

Post by norhafizbahari on Thu Nov 21, 2013 12:16 pm

manpanjang wrote:try tgk link nie..
http://www.ebay.com/itm/KAWASAKI-ZZR1100C-ZZR-1100-C-AIRBOX-/360751024445?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item53fe6fc93d&vxp=mtr
abg manpanjang bukan benda tu yg lain huhu ada facebook x xboleh nk upload gambar la huhuuh

Back to top Go down

Re: assalammualaikum.

Post by manpanjang on Thu Nov 21, 2013 5:07 pm

norhafizbahari wrote:
manpanjang wrote:try tgk link nie..
http://www.ebay.com/itm/KAWASAKI-ZZR1100C-ZZR-1100-C-AIRBOX-/360751024445?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item53fe6fc93d&vxp=mtr
abg manpanjang bukan benda tu yg lain huhu ada facebook x xboleh nk upload gambar la huhuuh
cek pm...

Back to top Go down

Re: assalammualaikum.

Post by Sponsored content Today at 11:05 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum