KAWASAKI ZephyR

Page 12 of 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by randygpz old sbk on Sun Jun 19, 2011 7:58 am

klu tak silap owner lame nye dah ade gs12 ye?

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by jagindas on Mon Jun 20, 2011 6:26 am

owner lama zr11 ni dah pakai hayabusa rasanya

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by zr750_aby on Mon Jun 20, 2011 8:52 am

SALAM.. nak tanya, handle motor ni seeloknye biar free rotate ke atau kena ketat sikit nk pusing...

zr750_aby

Age : 36
Location : melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 20, 2011 10:22 am

biar freeee.... Very Happy

klu nk keras atau ketat biar la dgn stering damper....

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by zr750_aby on Mon Jun 20, 2011 12:53 pm

Thanks randy.. tp kalau dulu free tp skg mcm dah keras.. apa masalah? kadang2 berat ke kanan.. kdg2 ke kiri.. nk amik korner pun takut..

zr750_aby

Age : 36
Location : melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by jagindas on Mon Jun 20, 2011 12:59 pm

bearing handle dah kasar kot

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by patrickstar on Wed Jun 22, 2011 10:55 am

tumpang bertanya skit.kat dalam ni berapa ramai owner zephyr 550? tgk byk model 750 je Smile

mana nak cr part zephyr 550 ni ye?

patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by zr11 on Wed Jun 22, 2011 12:15 pm

sparepart bleh dpt kat kawasaki glenmarie shah alam...

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by jagindas on Wed Jun 22, 2011 2:02 pm

kat dalam ni kalau termasuk patrickstar ada 2 orang la pemilik zr550 ni
abg hafiz paijo melaka dgn awak la patrickstar

part apa yg nak di cari tu patrickstar?.,.
ada gak part motor lain yg boleh fit kt zephyr ni

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by randygpz old sbk on Wed Jun 22, 2011 6:10 pm

jagindas wrote:kat dalam ni kalau termasuk patrickstar ada 2 orang la pemilik zr550 ni
abg hafiz paijo melaka dgn awak la patrickstar

part apa yg nak di cari tu patrickstar?.,.
ada gak part motor lain yg boleh fit kt zephyr ni




ade 2bijik???

atau tu mto yg sama?

hmmm... Laughing

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by patrickstar on Thu Jun 23, 2011 2:42 am

moto abg paijo tu sy yg beli bulan sudah hehe Smile
enjin dia dengan gpz550 sama ke?

patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by zamgtr1000 on Thu Jun 23, 2011 2:59 am

patut lah aku dah tak nampak ......lupanya dah berpindah owner...motor power tu bro!

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by randygpz old sbk on Thu Jun 23, 2011 3:08 am

patrickstar wrote:moto abg paijo tu sy yg beli bulan sudah hehe Smile
enjin dia dengan gpz550 sama ke?



byk part yg same....huhuhu! Very Happy


mto power ni der.....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by patrickstar on Thu Jun 23, 2011 3:15 am

byk part sama ek.abg randy sll dpt part dr mana ye?
almaklumla br pakai moto purba ni, blm tau lg kat mananak cr part2 dia. Laughing

patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by jagindas on Thu Jun 23, 2011 11:15 am

zr550 ni berlambak kat ebay uk

motor brader hafiz paijo ni byk yg ori lagi

untung kamu beli patrickstar

cuma ada 2-3 perkara la yang aku simpan dalm poket aku

resia... hehehe Very Happy

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by jagindas on Thu Jun 23, 2011 11:16 am

semalam zam gtr ada call aku bab concours dia
macam berminat hehhehe

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by zamgtr1000 on Thu Jun 23, 2011 11:17 am

tabahkan hati tetapkan iman......he..he..he

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by jagindas on Thu Jun 23, 2011 11:18 am

aku memanng geram giler dgn gtr ni

tapi zephyr pun syok gak acceleration dia


aduss..

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by zamgtr1000 on Thu Jun 23, 2011 11:22 am

jagindas wrote:aku memanng geram giler dgn gtr ni

tapi zephyr pun syok gak acceleration dia


aduss..
nak tukau pakai seminggu pun boleh! datang ler melaka

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by patrickstar on Thu Jun 23, 2011 11:26 am

jagindas wrote:zr550 ni berlambak kat ebay uk

motor brader hafiz paijo ni byk yg ori lagi

untung kamu beli patrickstar

cuma ada 2-3 perkara la yang aku simpan dalm poket aku

resia... hehehe Very Happy

meh la cite skit kat sy.memandangkan moto pun dah bertukar tgn.
sng skit nnt dikemudian hari kalau ada apa2 prob. Smile

patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by jagindas on Thu Jun 23, 2011 11:41 am

hehehe
kalau ada apa2 problem sms je aku
tapi yg pasti brader hafiz paijo ni
memang pakai brg ori sunrock
jgn risau... hehehe


aku dah test ride zr550 ni sebelum ko beli motor ni
ok je motor tu kalau nak dibandingkan dgn zephyr aku ni hehehe

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by zr11 on Sat Jun 25, 2011 12:47 pm

zephyr moto yg mantap...gagah perkasa Very Happy torque zr750 lebih best dr zr11..tp utk top..zr11 lebih best...zr550...xpernah try..agaknya dlm m'sia ni ada sebijik tu aja kot..

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by patrickstar on Mon Jun 27, 2011 8:20 am

buat masa ni zr550 yg still berjalan, moto sy tu je la kot Very Happy
lone ranger tiada berteman

patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by randygpz old sbk on Tue Jun 28, 2011 8:38 am

jagindas wrote:hehehe
kalau ada apa2 problem sms je aku
tapi yg pasti brader hafiz paijo ni
memang pakai brg ori sunrock
jgn risau... hehehe


aku dah test ride zr550 ni sebelum ko beli motor ni
ok je motor tu kalau nak dibandingkan dgn zephyr aku ni hehehe


hmmm...huhuhu! Very Happy

aku tringin sgt nk test ride zr550 ni,ape la rs nye ye.....? Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by patrickstar on Tue Jun 28, 2011 8:53 am

cutiing zr550 ni lebih kurang sama dengan zrx400.xde fairing je beza dia.

patrickstar

Age : 34
Location : Bangi

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI ZephyR

Post by Sponsored content Today at 6:58 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum